Sevişmeden Çocuk Yapacağız

Çok teşekkür ederim. Hangi bölüme gittiniz acaba? Ben üroloji gibi düşünüyorum ama başka birim mi bakıyor?

Bardaklar havada uçtu, sinir krizlerine girdim ve dahası... Öyle büyük yaygaralar kopardım... 2-3 gün konuşmayıp, sonra özür dilerim haklısın deyip sevişiyordu. 1 hafta falan her şey yolunda sonra yine eskiye dönüyoruz. Ne değişti diye çok sordum hiçbir şey diyor. Ev arkadaşım değil kocamsın benim diyorum, sen bilmezsin erkekler öyle sürekli seks istemez diyor.

Bu konuda cok sevişme gecmiş, içim darlandı.eşinizede sevişelim sevişelim dedinizse olay heycanını kaybediyor ve itici geliyor olabilir.
ağzımı açmasam akışına bıraksam haftaları buluyor çünkü... Ağzımı açmam, adama sokulurum sadece ve o genellikle istemez...

34e girecek daha. Evet epey ketumdur. Konuşmaz derdini tasasını. Ben de o sebebi arıyorum sizinle birlikte

Çocuk istiyorum dese bile sizin acabalarınız olmuyor mu ?
Bence çok iyi düşünmelisin

Çok yorgundur belki yada bir derdi vardır kafasına taktiği size açılamadığı, benimki de bazen çok isteksiz olur ama reddetigini hatirlamiyorum,bence problemi var yada farklı şeyler istiyor

Kızlar öncelikle mesajlarınız için çok çok teşekkür ederim. Kendimi uzun zaman sonra ilk defa daha hafif hissediyorum... Buranın bu kadar beni rahatlacağını inanın hiç düşünmemiştim. Size yazarken bile bir yandan ağlıyorum, hafifliyorum sanki. Üzerimden bir yük gidiyor. Kimseye anlatamadığım derdime siz destek oluyorsunuz. Allah razı olsun... Bu sabah uyandı. Geldi sarıldı bana. sonra yüzünü yıkadı geldi yine epey sarıldı. Kahvaltı yapalım dedi. Benim canım bir şey hazırlamak istemiyor dedim. Öptü yanağımdan. Ben hiç tepki vermedim. Yine kahvaltı istedi. Sen istersen hazırla ben hazırlamak istemiyorum dedim. Çekti elini döndü arkasını. Ben de ona ben ne kahvaltı hazırlamak ne de bana sarılmanı değil senin benimle konuşmanı istiyorum dedim. Cevap vermedi. 1 saat oluyor işe gitti. Geç gelecek akşam. İnanın öyle ben bu sabah ona tepki verip sarılsaydım büyük ihtimalle beraber olurduk, her şeyin üstü örtülürdü. Ama ben bunu istemiyorum. Benimle konuşup, beni anladığını, yaptığının yanlış bir şey olduğunu varsa nedenlerini duymak istiyorum. Konuşmuyorum hala. Benim karşıma geçip benimle konuşana kadar da konuşmak istemiyorum, birlikte olmak istemiyorum. Çünkü o zaman bir şeylerin üstü örtülüyor sonra hop yine çıkıyor. Artık beni anladığını duymak istiyorum. Derdi varsa öğrenmek istiyorum. Bana gerçekten beni sevdiği için dokunmasını istiyorum, mecburiyetten, küsüz diye değil. Biliyorum konuşmaz... Ne olacak bilmiyorum. Konuşmayı başlatsam da konuşmaz. Sabah söyledim. Benimle konuşmanı istiyorum dedim cevap yok....

Bence iyi yapmışsın
Onun bi ışık yakmasıyla yelkenleri suya indirmene alışmış gibi
Bu kez indirme de herşeyin üstü örtülmesin
Biliyorum konuşmaz demişsin demek ki hep ilk konuşan sen olmuşsun
Konuşmuyosa konuşmasın, sende konuşma
Artık olumlu ya da olumsuz bi şekilde bi izahta bulunmak zorunda olan o

Onu ihmal etmis olabilir misiniz?
Yani sirf cocuk icin istiyorsunuz diye düsünmesin. Sevildigini erkekler de hissettmek ister

erkekler öyle sürekli seks istemiyorlarsa benim koca erkek değil o vakit.
bir yıldır erkek diye boşuna yaşıyorum o evde.
pes yani.
sen bu adamdan çocuk felan yapma arkadaşım.

Ah canım yaa sadece çocuk yapmak için sevismeye bile razisin.halbuki insan daha çok sevmek sevebilmek sevgisini göstermek içinde yapmalı böyle şeyleri.bazi erkekler böle işte naparsin üzme kendini çocuk olmuosada zorlama dahada psikolojin bozulur

Onu ihmal etmis olabilir misiniz?
Yani sirf cocuk icin istiyorsunuz diye düsünmesin. Sevildigini erkekler de hissettmek ister
Her gece seni seviyorum diyip, sarılıp, öpüp, okşayıp uyurum... Evet çok çalışıyorum ama ihmal etmem onu. Hatta o bana göre daha tepkisizdir. Seni seviyorum demesem demez bile...

Onca sokulmaya nasıl tepkisiz kalıyor çok ilginç. Bence çocuk yapmayın ilişkinizi bi gözden geçirin. Ne demek Kaç ayda bir anca kaplan oluyor. Erkek dediğin bir öpücüğe bir bakışa bakar. Sonrasıı.

okudumda biraz uzun olmuş kusura bakmayın
(ama sonuna kadar okuyup benim gibi çok fazla yıpranmadan aile terapistleri ile çözümm bulun bence bazen sevgi herşeye yetmeyebiliyor çünkü )
4. sayfanın sonuna kadar okudum 20 gün rekorunu okuyunca oda birşeymi dedim
şöyleki bende 6 yıllık evliyim ilk 6 ay kadar bi zaman normal bir cinsel hayatımız var sayılırdı sonradan zaman uzadı 1 hafta 1 ay 3 ay 6 ay falan diye
bu 6 yıl içinde 3 defa konuştum ne oluyor diye ben adım attığımda reddedilince çok üzülür sinirlenirdim ee kimseyede anlatamıyorum ...
ama öyle benim illa çocuğum olsun diyen bir tip değilim ama bazen sanırım hormonlar ağır basıyor istiyorum neyse ama çevremde çocuk yokmu niye yapmıyosun vs sorular beni bunaltıyo tabii
ama ben eşimi çok severim eminim eşimde beni hatta sizin dediğiniz gibi benim kide bu konu dışında ideal erkek (her güzelin bir kusuru vardır sözü kanıtlanıyor bizimkilerin kusurlarıda bu işte kabul etmek zor olsada )
4 yıl sonunda nasıl olduysa denk geldiyse hamile kalmışım (bende pko yum bu arada ) öyle yoğun bir cinsel yaşamda yok yanii bi seyahata gitmiştik orada bir iki damla kanama oldu adet zamanım dı sonra kesildi bu kanama eve gelince araştırdım falann ara kanama olabilir yazıyo yok artık canım dedim ama bi test yaptım hamileyim hemen o gece sabaha karşı kanamam başladı düşük yaptım tabii biz perişan

neyseeee artık ben dolmuşum taşmışım içime ata ata kardeşi de üzerine sürekli tuz biber bi gün açtım ağzımı yumdum gözümü böyle olmayacak diye hatta bir sonraki gün doğum günüm ve biz ilişkiye girmeyeli 1 yıl olacak (şaka değil )
aileler geldi konuşuldu eşim açıkladı benim yüzümden böyle böyle anlattı işte herşeyi gerçekten düşünün bendeki utancı (tabii biz ayrılmayı düşündüğümüz içindi bu ailenin işin içine girmesi herkes şokta çünkü gerçekten çok mutlu bir aileyiz bunun dışında )
ben o gece gelinliği bütün seksi geceliklerimi ne bulduysam makasla parçaladım yapma dedi sen beni kaybetmekten korkmuyormuşsunya dedim ,(talihsiz bir cümle etmişti aileler işin içine girmeden ) bende korkuyomuyum görelim dedim gözünün içine baka baka korkmuyomuşum deyip parçaladım gelinliğimi
ben biraz uzaklaştım bi yerlere gittim sonra dönndüm o akşam konuştuk köpek gibi pişman biliyorum ben hatalıyım çaba göstermedim sen hep çözmek istedin ben senden vazgeçemem bırakamam seni sende beni bırakma ne olur diye
bende dedim artık seni kaybetmekten korkmadığımı bilmek çok kötü birşey artık benim psikolojim alt üst cinsellik bende istemiyorum çocukta istemiyorum deyince hüngür hüngür ağlamaya başladı ben düzeltecem bu işi ben herşeyi geri getirecem çocuğumuzda olacak ben hayır dedikçe ağlayıp olacak diye yalvardı
(eşim aşırı kilolu obezite için ameliyat oldu bu isteksizliği buna bağlıyordu çünkü ) bundan sonra kilo verdikçe kendine güveni arttı biraz sırnaşmaya başladı ama bende tık yok bilinç altı müsaade etmiyo ve gerçekten çocuk istemiyorum sanki öyle geliyo bana ama o pes etmiyo yinede
maddi sebeplerden ve sosyal güvenlik olmadığı için destek alamıyorum şu anda ama ihtiyacım var ilk fırsatta gidecem yani bizim 1 buçuk yıldır cinsel hayatımız yok artık sadece eşimi sevdiğim ve çocuk istemediğim için yanındayım muhtemelen garip bir duygu
ama eşimin inancı sonsuz herşeyi düzeltecek çok inanıyor buna bende ona dediğim gibi son defa tüm kalbimle inanmak istiyorum ona
(şimdi sizin evliliğiniz bitmiş falan diyenler çıkabilir belki ama yaşamadan insan bilemiyor ki bir çok şeyi dedimya garip bir duygu ama ben eşimin herşeyden önce o güzel kalbini sevdim bunu farkettim o kalpten vazgeçene kadar da diğer şeyler geri planda )

çocuk yapmak için randevulu sevişme günleri ayarlayınca insanın hevesi kaçıyo malesef adet başlangıcından belli hangi günler olacağı bende çok sıkıldım bu durumdan bizimde yumurtlama günlerinde sertleşme sorunu yaşayıp yarım bıraktığımız oldu bi kaç kere normalde hiç böyle bi sorun yaşamayız.
bu ilaçlar haplar, iğneler yeterince stres yapıyo zaten, bide bu yüzden tartışıp iyice üzmeyin birbirinizi. ara ver bi süre kendi haline bırak, nasıl olsa tedaviylede hemen olmuyo

Güzel yorumunuz ve derdinizi paylaşarak bana destek olduğunuz için teşekkürler... Eşimin deyimiyle sapık bana göre de sevdiğim adama dokunmayı seven bir kadınım... Benim için çocuk falan hikaye... Olmuyorsa, olmasın bir şekilde oldururuz... Ama bu adam benim kocamsa biz birbirimize dokunmalıyız. O zaman ne anladım bu evlilikten. Bana içten sevgi dolu dokunduğunda hissediyorum sevildiğimi, sevdiğimi... Aramızda yaş farkı var. 9 yaş... Ben her şeyi onunla yaşadım. Daha bu yaşta böyle olmak istemiyorum. Egoist değilim ama gencim, eğitimliyim, çok iyi bir kariyerim var ve çoğu kişi için standartların bir tık üzerinde güzelim...Kocam beni sevsin, birbirimizi sevelim, gerçekten bir kadın olduğumu hissedeyim istiyorum. Ben bir kadınım. Değer istiyorum, ilgi istiyorum, arzulanmak istiyorum. Dışarıda evli olduğum halde hala bir dünya abaza gibi asılan insan, bana kadınmışım gibi kibar ve nazik davranan insan varken, ben kocamı sevdiğim adamı istiyorum... Herkesin örnek gösterdiği bir çiftken insanlar benim neden mutsuz olduğumu anlamıyor. Arkadaşları benimle evlendiği için ona ne kadar şanslı olduğunu söylerken ben almasam kim alırdı bunu diyor... Ben sadece kadınlığımı yaşamak istiyorum. Çocuk, çoluk akışına kalsın... Ben önce kadın gibi görülmek istiyorum.

bunlari esine deyince ne diyor canim
bu dediklerin çocukla çozulmez , bence once bu problemini çoz sonra çocuk olayina bakarisniz

bunlari esine deyince ne diyor canim
bu dediklerin çocukla çozulmez , bence once bu problemini çoz sonra çocuk olayina bakarisniz
Ben seni seviyorum. Sevmesem o kadar fedakarlık yapar mıyım, her şey cinsellik değil... Öyle deyince içimden gelmiyor diyor. Ben de ona ama ben bir şey demediğimde 10 günde-haftada 1 oluyor ve benim için bu az diyorum, sen sapık karısına dönüyor yine muhabbet... Ben bir gün bana bakıp çok güzel olmuşsun dediğini bilmem. Bakar şakayla karışık iyi yanıma yakışırsın olmuş der... Benimle dalga geçer sürekli. Ben bunları sevmediğimi söylesem de banane ben de senin bir sürü huyunu sevmiyorum der... Sevmiyorsan söyle dikkat ederim yaptıklarıma dediğimde, ben senin gibi yüzüne vurmam insanın der... Kısacası çıldırma noktasına gelir, ağlar, isyan eder devam edersin... 1 kere bir olayı konuşup başarıyla halledemedik. Bizimki konuşmaz. Dalga geçerim benim işim iletişim bir tek seninle iletişim kuramıyoruz diye. Evet sinirliyim belki biraz ama çok sakin konuşmaya çalışıyorum. O tepki vermedikçe sinirleniyorum, yüzüme bile bakmıyor konuşurken. Konuşmak istemiyorum diyor süreli ama konuşmazsak bitmez ki...

hikayelerde biraz farklılıklar var muhakkak benim eşim sapıklık falan hiçbir şekilde böyle konuşmadı sadece unutuyorum işim çok yoğun aklıma gelmiyor diyordu ilk başlarda bende aynı sizin gibi düşünüyordum tam da 6 ay kadar önce böyle evlilik olmaz yaşanmaz adı evlilik olmaz diye sanırım bunların hepsi kendimize yarattığımız baskıdan kaynaklı ne zaman benim ailem onun ailesi öğrendi durumu o zaman kendime dert edinmeyi bıraktım tabi ki çok zor öğrendiklerini bilmeniz ama dünyanın sonu değil bence bir hastalık bu ama çözüm aranmıyorsa eğer haklı bir boşanma sebebi malesef dertleşememk anlatamamak büyük sıkıntıbeimde eşimle aramda 6 yaş var ama çok iyi anlaşırız dedimya benim ailem sülalem eşimi benden daha çok sever o derece ayrılsam emin olun söyleyemeselerde benim suçlu olduğumu düşünürler konuyu bilemeyecekleri için
ben eşimin hakkını yiyemem bana çok değerli olduğumu hissettirir fazla fazla ilgi gösterir ama hepsi cinsellik dışında bunların başkasının demesine gerek yok eşim kendi söyler bana bende ne buldun da bu kadar sevdin beni delimisin sen der sen evlenmesen kimse evlenmezdi benimle der çünkü çok sevildiğinden emin
öncelikle üzerinizdeki kendi yarattığınız baskıyı kaldırın bence eşinizlede konuşun istediklerinizi söyleyin tedavi seçeneğini sunun ondan beklemeyin düşünmezler pek ben yaklaşık 4- 5 sene bekledim kendi düşünüp çözüm arasın diye daha çokta beklerdim son konuşmalar olmasa beklemeyin hayatı kendinize zehir ettiğinize değmiyor eşiniz sizi çok çok seviyorsa eğer çaba gösterecektir benim yaptığım hatayı yapıp ondan beklemeyin onların yol gösterilmeye ihtiyaçları var malum erkekler için bu meseleler biraz sıkıntılı ama sizde ona destek olun birde böyle deneyin benim yaptığım zaman kaybetme hatasına düşmeyin ne olur

Gerçekten hikayelerimiz benziyor. Benim de ailem neredeyse benden çok severler eşimi... Bir şey olsa bana kızarlar, ben de hata ararlar neredeyse... Eşime bunu teklif ettim. Fakat kendinde bir problem olmadığını bunun normal olduğunu söylüyor her zaman. Ben bunun normal olmadığını bile vurgulasam. Öyle zamanlarda zaten her şey yoluna giriyor birden. Tüm cinsel hayatımız harika, sürekli sarılıp öpmeler, sevmeler... Sonra konu unutuluyor ve bizim problem yine başlıyor. Yani bir rutin yok. Sürekli bir problem var... Mesela bu yaz tatile gittik adama inanamadım. Hatta dalga geçtim, benim kocam da neler varmış da ben bilmiyormuşum diye. Resmen balayını böyle geçirmemiştik. Eve döndük biraz daha böyle devam etti, sonra yine umursamaz... Evet bir problem var. Ama anlamadığım bu problem bazen yok oluyor... Ne oluyor da o zaman öyle oluyor bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…