Seviyesizliğimizden Utanıyorum

Nickinizin anlami nedir?

Canım lütfen kendine değer ver önce sen , ayrıl o adamdan ve unut olayı en azından yıpratma kendini umarım geri dönmezsin

Ya bunca laf karşısında o hiç cevap vermedi mi? Vermemesi de ilginç eğer öyleyse.
Sakince param yok mu dedi, ne parası kızım saçmalama kendine gel falan da mı demedi.
Kendini suçlama, öküzlük etmiş, parayı abartmasan iyiymiş, ama dayağı bence haketmiş (Şaka tabi )
Bu arada ne kadar zamandır birliktesiniz??

Gördüğün muamele çok kötü.Keşke mesaj atmasaydın özür dilemek için.Görüşme bi daha onla.Ne kadar değersizmişsin gibi davranmış.Değmez.Kusura ama odunmuş çok

Sen de hatalısın ama o adam da hatasız değil. Niye böyle yaptım falan gibi düşünme olmuş artık bir kısmını haketmiş zaten.Artık arama derim.

Neden öyle yapıyor ilşki sırasında? Ne bileyim bir çeşit fantezi mi? Madem kendinizi kötü hissettiniz neden devam ettiniz, böyle yapmak istemiyorum niye demediniz? Sonraki laflara hiç değinmiyorum bile. Kendinizi niye aşağılıyorsunuz anlayamadım. Bir de üstüne özür dilemişsiniz. Kendinizden özür dileyin asıl.

Keşke onu yapmasaydım öyle demeseydim diye düşünmeyin artık olan olmuş bundan sonra önünüze bakın. O pislik erkek müsveddesine ne desek az gelir burda!!

Bence iletişimi tamamen koparın aramayın. Onun aramalarını da kabul etmeyin.

2.5 sene olmuş ama sevgisinden emin değilsiniz gibi hissettim. Keşke böyle bi adamla birliktelik yaşamasaydınız.

Bu arada, bu kadar detaylı anlatma ihtiyacınız nereden geliyor merak ediyorum bazı üyelerin.. yok pozisyon falan :d wattpad’deki hikayelere benzemiş.

İyi yönünden bak tecrübe edinmişsin,diğer ilişkinde daha dikkat edersin.Böyle şeyler demezsin sevgiline olur biter.Takma kafanı,geçer Can'ım.

Nerden buluyorsunuz bu pislik adamları Allah aşkına ya.

Seven, değer veren, saygı gösteren erkek bu kadar cokken. Neden bunlarla gunlerinizi herseyden önemlisi öz saygınızı harcıyorsunuz.

Yapma guzelim. Sana değer vermeyenin yanında durma. Onun için hicbir fedakarlık yapma.

Buraya bir arkadaşımın yaşadığı tiksinc olayi da yazıp kaçıyorum;
Birine aşık oldu arkadaşım, safca sevdi biliyorum. Birlikte olmuşlar. Çocuk zaten işe yaramaz bir çocuktu. Işleri bittikten sonra, Çocuk kız daha uzanırken altındaki çarşafı hışımla çekmiş, batırdın her yeri diye bağırmış.

Önce kendinize değer verin ki, size değer veren erkekleri seçebilin.

Boşver takma hic kafana. Sil at hayatından da hafizandan da.

Esasında cinselliğinizle alakalı bi sorun var anladığım kadarıyla. Siz sevgiyle sevişmek istiyorsunuz o ise bu yönde bir karşılık vermiyor. Onun cinselliği yaşama şekliyle ilgili bir problem mi var yoksa daha farklı sevgiyle ya da hijyenle alakalı bir sorun mu var bunu siz daha iyi bilebilirsiniz. Normal zamanlarda nasıl bilemiyorum ama ilişkiniz bu haliyle yeterince incitici. Hangimiz olsak bu şekilde değersiz ve berbat hissederdik. Önemli olan bundan sonra ne yapacağınız..

Ondan özür dilemenizin tek bi sebebi var aslında: o kadar kayıtsız kalmış ki bu olanlara belki telafi edecek sözler söyler diye beklediniz sanırım. Fakat emin olun bunu yapmayacak. O yüzden haklılığınızdan ve değerinizden emin olun lütfen. Onun söyleyeceği birkaç söze hiç ihtiyacınız yok. Kendinize güvenin ve taviz vermeyin.

Verdiğiniz tepkiler bana anormali gelmedi kendinizi yaftalamayın .İçiniz de ki acıyı siz haykırıyorsunuz ama o sağır adam duymuyor !!Ve sonuç delirtilen ,yüreği naif bir kadın ..

Özür dilemeseydiniz iyiymiş ama takma .Bundan sonra da o kendini affettirmeye çalışsın.

haklisiniz ve lutfen affetmeyin
eminim yarin yada 2 gun sonra cikip gelecek karsiniza , direk yolu gosterin
teebiyesiz pislik
ayrica ben yaptiklariniza yorum yapmayacagim cunku herif o kadar okuzce davranmis ki iyi yapmissiniz bile diyebilirim , sinir oldum ya pislik herif

tabiki evlenmeden ilişki olayını tasvif etmiyorum orayı görmezden gelirsek . Şimdi para konusuna kadar %100 haklısın. Para konusu abartı olmuş sen orta kendi vasfını düşürmüşsün . fakat orayıda atlarsak az yapmışsın . bana kartı al çek diyecek o adamın anlını karışlarım . kendine sayğın varsa o adamdan uzak dur. İki sinirlenme ne durkız ne parası ne oldu hayırdır demiyorsa o adam seni sevmeyii bırak millet evindeki eşyaya özen gösteriyor kırılmasın bozulmasın diye o seni obje olarak bile görmüyor . onun için işini gördüğü ondan bundan farkın yok . uzun dur o adamdan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…