- 15 Ocak 2018
- 60
- 101
- 3
- Konu Sahibi sokupatader
-
Konunuz nik uyumlu da sonunu anlamadım
Sokup at ( ader) bu ne ?
Sevilmediğini anlamışsın.Merhaba hanımlar. Herkese iyi geceler öncelikle.
Sabahtan beri mutsuzluktan kıvranıyorum. Çok uzun yazacağım, şimdiden uyarayım. Bu olayı anlatmaya çok utanıyorum; hem kendi yaptığım terbiyesizliklerden hem de en özel anımızda bana yapılan şeyden dolayı. Ama kimseye anlatamadım, dolup taşmak yerine buraya anlatmak istedim.
2,5 senelik bir ilişkim var. Gündüz onun evindeydik. 1-2 saat sonra evden birlikte çıkacaktık. Benim kesin çıkmam gerekiyordu, o da vakit geçirmiş olalım diye benimle gelecekti.
Biz birlikte olduk, ama bu sırada benden uzak durdu. Ben öptüm, o resmen kafasını çevirdi. Sarılmak istedim, benden uzaklaştı, sarılmadı. Daha yakın duralım diye pozisyon değiştirdim, çok kısa bir süre öyle durup beni itti hemen kendi istediği pozisyona getirdi, uzaklaştık. Böyle olunca ben artık "yakınlaşma" çabalarımı da bıraktım ve resmen ölü gibi durup işin bitmesini beklemeye başladım. Normalde böyle birisi olmadığını da belirteyim ama 2-3 defa daha böyle davrandığı olmuştu ve sonrasında bir sürü kavga-konuşma-anlaşma yaşamıştık. Neyse, o böyle davranınca çok alındım ve gücendim. Kendimi doğal olarak kötü hissettim, sadece bir et parçasıymışım gibi, içim almadı. Ama iş maalesef bu kadarla kalmadı.
İşi bitince bana "Çıkarken şu poşeti de çöpe at" dedi. Ben şok oldum. Önce "sen kendini ne zannediyorsun ya, bana nasıl bir muamele yaptığının farkında mısın?" ile başladım. O karşımda sakince durup sadece "Tamam git hadi" dedikçe ben iyice dellendim ve dozu arttırdım.
Buraya kadar o haksızken burdan sonra haksızlığı ben ele geçirdim. Resmen sinir krizi geçirdim, hiç düşmediğim kadar düştüm, ağzımı çok fena bozdum, bana hiç yakışmayan şeyler yaptım. Düşündükçe utanıyorum.
"Ben senin or****'n muyum? S*k*** şimdi de git evden diyorsun? Benim yerime şişme bebek kullansaydın da aynı şey olurdu, boşuna bir daha beni buraya çağırma. Senden midem bulanıyor ahlaksız gerizekalı herif, bu ilişki bu an itibariyle bitti benim için. Oldu olacak para da verseydin elime. Evet hadi ver bekliyorum?"
Bunlar söylediğim şeylerin sadece bir kısmı.
Param yok dedi. İnatla "o zaman şurdan şuraya adım atmıyorum, yok öyle bedavaya iş görmek" demeye devam ettim. Nakitim yok kartımı vereyim çek diye cüzdanını çıkardı, nakit gördüm içinde 25 tl mi ne, onu cebime attım, cüzdanı fırlattım, sayıp söverek evden çıktım. Botlarım vardı elimde, kapıya kadar taşıyordum, onlarla ona vurdum. Böylece işin içine bir de fiziksel şiddeti soktum.
5 dakika ya geçti ya geçmedi geri döndüm. Parasını geri verdim. Biraz daha laf saydım. "Bana vurdun farkında mısın, vurdun, bitti bu ilişki" gibi bir şeyler söyledi.
Çıktım evden. Sakinleşince yaptıklarımdan utandım. 1,5 saat sonra falan "Kontrolümü kaybettim, özür dilerim" diye mesaj attım. Cevap vermedi, beklemiyordum da zaten tabi ki. Özrün bir işe yarayacağını ya da bir önemi olduğunu da düşünmüyorum esasen. Sadece özür dileyerek bir nebze de olsa hafiflemek istedim.
Gelecek yorumları tahmin edebiliyorum.
"Aranızda saygı ya da seviye denen bir şey kalmamış, bir daha asla yüz yüze bakamazsınız, bu ilişki toparlanamaz"
"Yaptığın şeyleri okurken ben utandım, sadece kendini küçük düşürmüşsün"
vs vs vs.
Evet. Ben de biliyorum. Böyle düşünüyorum.
Çok çirkinleştim. Kendime yakıştıramıyorum.
Bana yakışan; böyle çirkince bir muamele sonrası ya sessizce çekip gitmek ya da laf söyleyeceksem de edebimle konuşarak söylemekti. Hele hele ne olursa olsun şiddeti işin içine karıştırmamalıydım.
Ama düşünüyorum da, ben küfrettim ve vurup canını yaktım ya;
Bu yaptığım şey gerçekten onun bana yaptığı muameleden, hissettirdiği şeyden daha mı ağır?
Fiziksel şiddet ve küfür her halükarda yanlış, evet;
Ama o gurur kırıcı muamele, duygusal şiddet de bir o kadar kötü değil mi?
Hanımlar. Ben zaten derbederim.
Yalvarırım nazikçe eleştirin.
Çok sert yazıları kaldıracak gücüm yok.
"Evlenmeden sevişirsen böyle olur, erkekler böyledir"ciler gelirse de tek bir cevap yazmayıp direkt kib'leyeceğim. Şimdiden belirteyim.
Nickinizin anlami nedir?
fake değilim. ikinci üyeliğim ve yönetimin haberi var.Ay simdi fark ettim...öfff yine mi fake
Ya nick ve onun alakası yok, üzücü bir denk geliş. Nick önceden alınmış bir şey zaten. Söküp ata-mıyorum. Ordan geliyor. Der de başka bir şeyin kısaltması. Fake değilim.Konunuz nik uyumlu da sonunu anlamadım
Sokup at ( ader) bu ne ?
fake değilim. ikinci üyeliğim ve yönetimin haberi var.
içiniz rahat değilseMune ’ye sorabilirsiniz.
nickim söküp atmak. kalpten. üyelik tarihim bugün değil farkındaysanız.
aklınıza bu iğrenç bağlantının gelmesi çok normal. ama alakası yok.
fake değilim. ikinci üyeliğim ve yönetimin haberi var.
Ben sadece anlamini merak ettim. Şu veya budur demedim.fake değilim. ikinci üyeliğim ve yönetimin haberi var.
ilk defa mi onunla beraber oldunuz? kendi iliskimi düsünüyorum bazen cok romantik bazende cok oduntantik oluyor... duruma göre ondan bilemedim. bazen atraksyon bazen macera, bazen bos hava sürekli degisior ama ilk defa olduysaniz biraz emek göstermeliydi seni ne kadar sevdigini belli etmeliydi. belki genel tarzi öyle? ozaman asiri itici biri. sacini tavuk gibi yolsan yinede arkandayim.
Beklentileri farklı diyemem aslında. 2,5 senedir beraberiz, normalde benim isteklerimi önemseyen bir insan. Bu sefer böyle gelişti.İlişki sırasında öpüşmek sarılmak istemeyebilir. Beklentileriniz farklıymış. İlişkinizin geneli nasıl mesela cinsellik hariç diğer davranışları?
Sevgilinizin artniyetli davrandığını düşünmedim ama para mevzusu ve botlarınızla vurma kısmında gerçekten çok abartmışsınız.
Ahlak bekçilerini kiblerim dedim sadece :) Yoksa istediğinizi diyin.Yorum yazmaya korktum vallahi.Oyle demeyin, soyle yazmayin.Kiblerim biplerim
Para istemeyeydin iyiymis bari diyip kacayimofke kontrolu ogren bir de.
Normalde ilgisiz değil. Birlikte olurken de değil, dışarda da değil. Bu sefer böyle oldu.İlgisizliği sadece birlikte olurken mi oldu normalde nasıldı
Vermedi, şaka gibi. Birkaç üye daha yazmış, alıntılayamadım çok mesaj birikti. Benim o kadar çıldırmamın sebebi gerçekten karşı taraftan bir iki “Sakinleş! Öyle bir şey yok! Özür dilerim” duymaktı. duyamadım. Ben çıldırdıkça o sakindi. Konuşmak istemiyorum dedi.Ya bunca laf karşısında o hiç cevap vermedi mi? Vermemesi de ilginç eğer öyleyse.
Sakince param yok mu dedi, ne parası kızım saçmalama kendine gel falan da mı demedi.
Kendini suçlama, öküzlük etmiş, parayı abartmasan iyiymiş, ama dayağı bence haketmiş(Şaka tabi )
Bu arada ne kadar zamandır birliktesiniz??
Fantazi mi? Bilmem. Normalde böyle değil. 2 senede toplam 2-3 defa böyle olduğu oldu sadece. Onda da ben karşı çıktım, kötü hissediyorum diye.Neden öyle yapıyor ilşki sırasında? Ne bileyim bir çeşit fantezi mi? Madem kendinizi kötü hissettiniz neden devam ettiniz, böyle yapmak istemiyorum niye demediniz? Sonraki laflara hiç değinmiyorum bile. Kendinizi niye aşağılıyorsunuz anlayamadım. Bir de üstüne özür dilemişsiniz. Kendinizden özür dileyin asıl.
Sevgisinden eminim. Emindim demeliyim ya da. Şu olayı saymazsak emindim.Bence iletişimi tamamen koparın aramayın. Onun aramalarını da kabul etmeyin.
2.5 sene olmuş ama sevgisinden emin değilsiniz gibi hissettim. Keşke böyle bi adamla birliktelik yaşamasaydınız.
Kesinlikle öyle, telafi edecek bir şeyler desin diye bekledim. O demedikçe çıldırdım. Beni çok iyi anlamışsınız, çok teşekkür ederim.Esasında cinselliğinizle alakalı bi sorun var anladığım kadarıyla. Siz sevgiyle sevişmek istiyorsunuz o ise bu yönde bir karşılık vermiyor. Onun cinselliği yaşama şekliyle ilgili bir problem mi var yoksa daha farklı sevgiyle ya da hijyenle alakalı bir sorun mu var bunu siz daha iyi bilebilirsiniz. Normal zamanlarda nasıl bilemiyorum ama ilişkiniz bu haliyle yeterince incitici. Hangimiz olsak bu şekilde değersiz ve berbat hissederdik. Önemli olan bundan sonra ne yapacağınız..
Ondan özür dilemenizin tek bi sebebi var aslında: o kadar kayıtsız kalmış ki bu olanlara belki telafi edecek sözler söyler diye beklediniz sanırım. Fakat emin olun bunu yapmayacak. O yüzden haklılığınızdan ve değerinizden emin olun lütfen. Onun söyleyeceği birkaç söze hiç ihtiyacınız yok. Kendinize güvenin ve taviz vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?