Seviyesizliğimizden Utanıyorum

Sevilmediğini anlamışsın.
Senin kadar canı asla acımamıştır.

Sizi sevmiyor. İlişki esnasındaki davranışlarına istinaden söylemiyorum (ki o da çok kötü), siz para istediğinizde param yok deyip sonra da olanı vermesi. Resmen ne demiş size farkında mısınız? Yarım ağız bile olsa "saçmalama" dememiş ya yuh

Bende öyle düşünmüştüm.
Ozaman yanlış yapmışsın.
Öyle ölü taklidi yapmak yerine atıcaktın üstünden kalkıp giyinip gidicektin
Para mevzusu ise çok korkunç yok param demiş bana dense böyle bişey dilini pipisine takardım üzgünüm birde özür diliyosunuz pes daha neye devam ediceksiniz
Kendini tatmin etmek için sizle birlikte arada duygu olmadığı burdan belli

2. Üyelik olduğunu keşke en baştan yazsaymışsınız bende fake sandım çünkü.

Sevgiliniz seviyesiz ve de duygusuz davranmış. Sizin galeyana gelme sebebiniz olmuş

Yapabileceğiniz en iyi şey bir daha muhatap olmamak. Daha önce de aynı davranışı sergilemiş ve tartışmışsınız zaten. Niye bir daha sizi incitmesine izin verdiniz ki? Lütfen görüşmeyin bir daha. Bu kadar değersiz değilsiniz.

ilk defa mi onunla beraber oldunuz? kendi iliskimi düsünüyorum bazen cok romantik bazende cok oduntantik oluyor... duruma göre ondan bilemedim. bazen atraksyon bazen macera, bazen bos hava sürekli degisior ama ilk defa olduysaniz biraz emek göstermeliydi seni ne kadar sevdigini belli etmeliydi. belki genel tarzi öyle? ozaman asiri itici biri. sacini tavuk gibi yolsan yinede arkandayim.

ay inşallah diğer üyeliğinizle millete ahlak dersi vermeye kalkmıyorsunuzdur. neyse konuya geleyim tepkileriniz ağır değil boşuna özür dilemeyin bir de zaten böyle bir karakterse işi düşünce yine arayacaktır umarım barışmazsınız.

Ben sadece anlamini merak ettim. Şu veya budur demedim.

Şekerim ne ilki ? Daha öncede 2-3 kez ilişkide böyle öküz gibi davranmış

Belki de ben yanlış anlıyorum bilemem.. belki bi sıkıntısı vardı ve yansıtmak istemedi
anı yaşayamama sebebi bu olamaz mı?
Sizin bozulmaya başlamanız burda başlıyor birşey diyemediğiniz için domino taşı gibi yıkılmış sonrası
keşke devam etmek yerine senin kafan yerinde değil deyip bıraksaydınız
ama keşke demenin de bi alemi yok artık dimi

aah ah kardeşim. kendini ne hale düşürmüşsün. insan ne ederse kendine ediyor işte. olan olmuş artık, o kişiyle artık hiç bir şekilde iletişime geçme, bundan sonrası için de ders olsun bu yaşadıkların

Beklentileri farklı diyemem aslında. 2,5 senedir beraberiz, normalde benim isteklerimi önemseyen bir insan. Bu sefer böyle gelişti.
Yorum yazmaya korktum vallahi.Oyle demeyin, soyle yazmayin.Kiblerim biplerim
Para istemeyeydin iyiymis bari diyip kacayim ofke kontrolu ogren bir de.
Ahlak bekçilerini kiblerim dedim sadece :) Yoksa istediğinizi diyin.
İlgisizliği sadece birlikte olurken mi oldu normalde nasıldı
Normalde ilgisiz değil. Birlikte olurken de değil, dışarda da değil. Bu sefer böyle oldu.
Vermedi, şaka gibi. Birkaç üye daha yazmış, alıntılayamadım çok mesaj birikti. Benim o kadar çıldırmamın sebebi gerçekten karşı taraftan bir iki “Sakinleş! Öyle bir şey yok! Özür dilerim” duymaktı. duyamadım. Ben çıldırdıkça o sakindi. Konuşmak istemiyorum dedi.

2,5 senedir birlikteyiz.
Fantazi mi? Bilmem. Normalde böyle değil. 2 senede toplam 2-3 defa böyle olduğu oldu sadece. Onda da ben karşı çıktım, kötü hissediyorum diye.
Bu sefer ben zaten yaklaşmaya öpmeye çalışmamla yeterince belli ettim, her şeyin farkındaydı. O yüzden sesli söylemedim.
Pes ettiğimde de kalkıp gitmek istemedim, bitince konuşuruz diye düşündüm.
Bence iletişimi tamamen koparın aramayın. Onun aramalarını da kabul etmeyin.

2.5 sene olmuş ama sevgisinden emin değilsiniz gibi hissettim. Keşke böyle bi adamla birliktelik yaşamasaydınız.
Sevgisinden eminim. Emindim demeliyim ya da. Şu olayı saymazsak emindim.
Kesinlikle öyle, telafi edecek bir şeyler desin diye bekledim. O demedikçe çıldırdım. Beni çok iyi anlamışsınız, çok teşekkür ederim.

Hijyenle ilgili bir sıkıntı yok. Beklenti farklılığı da yok normalde, beni düşünen birisi. Sadece daha önce birkaç defa daha böyle uzak, sevgisiz, tutkusuz yapmak istemişti ama ben karşı çıkmıştım. 2 senede 3 kere falan herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…