Seviyesizliğimizden Utanıyorum

Ne gibi bir ahlak dersi verebilirim diğer üyeliğimle?

Ben sizin kim olduğunuzu tahmin ediyorum. Neyse.

Olabilir her şey insanlar için. Şiddetli, inatlaşmalı bir aşk yaşıyorsunuz diyeceğim ama çok özel bir anda siZi kendinden uzaklaştırmaya çalışması çok düşündürücü. Sinirden Ziyade kırılma, küsme, içe dönme, düşünme ile karşılık vermelisin sanırım.

Elestirecegim seyler su durumda gereksiz sadece hata kimde kismina cvp yazmak istedim sizde hata yok ilgi sevgi sevildigini hissetmek eşliginde gitmeli beraberlik sevgilinizde hata sizi o noktaya getiren kendisi ozur dilemek gereksiz olan olmus siz artik bisey demeyin karsidan bekleyin bakalim hatasini kabul edecekmi

Niye bu kadar alıngan davrandın? 2 buçuk senelik ilişki giderken çöpü at demesinde ne var ki? Sarılmamış falan ama zaten hep böyle değilmiş neden hemen objemiyim ben diye düşündünüz?
Bu şekilde yorum yapan ilk kişi oldunuz, farklı bir görüş alacağıma sevindim :)

Normalde hiçbir şey yok, atarım tabi çöpü. Ama tüm ilişki zaten beni umursamamasıyla geçti ve biter bitmez bana “çöpü at” dedi. Aradan 2 dakika bile geçmemişti. Başka hiçbir konuşma yok. Ki normalde birlikte dışarı çıkacaktık. Zaten ilişki esnasında kötü hissetmiştim, bunu devam ettirince çıldırdım. Böyle davranmak “objesin, işim bitti, gidebilirsin” demek değil mi sizce de?

Evet.
Yaşlar kaç bu arada diye sormuştum..

Eger tahmin ettigim kisiyseniz, ki o oldugunuzdan nerdeyse eminim, lutfen terk edin artik su adami. Vallahi sizi hak etmeyen biri bu adam. Niye surekli kendinizi heba ediyorsunuz? Siz bu denli akli basinizda biriyken boyle biriyle ne paylaşıyorsunuz anlamiyorum. En sonunda sizi de delirtmis.

niye herkes tahmin ediyor da ben edemedim

Cok ozur dileyerek bir yorum yapacagim.....
Coook ozur dileyerek......

Or.....ya bile or..u denilmez diye bir laf vardır.......
Ona bile yapılan muamelenin bir dozu vardır...
Cunku kadındir!!!!
Ne olursa olsun,kim olursa olsun,ne is yaparsa yapsin kadindir...
Sizden uzaklastigini farkettiginiz halde birlikte olmasaydiniz keske....
Para olayina hic girmeseydiniz keske...
Ofkelenmeseydiniz keske demeyecegim cunku gururunuz incinmis...
Sessiz sedasız ayrilmayi (o durumda,o psikolojide)degil hic bir kadin hicbirrr erkek dahi beceremez....
"Keske" kısmını atlamak lazım artik
Cunku gecti gitti.
Bundan sonra lutfen o adama dönmeyin
Size ve bedeninize bu kadar duygusuzca yaklasan bir adamdan uzak durun....
Kendinize,ruhunuza ve bedeninize saygınız için!

Şekerim ne ilki ? Daha öncede 2-3 kez ilişkide böyle öküz gibi davranmış

hi ben tam anlamamisim. iki senedir aktif iliski varsa her defasinda yani cok vijik vijik da olmak zorunda degil bence. benimde acelem olunca bitsede gitsem diyorum. daha is biter bitmez yapmasi gereken siraliyorum öküz müyüm ben ya. belki dus almamistir agzi kokuyodur ondan yaklasmak istememistir...

2,5 yılda 2-3 defa ise aslında eski katı düşüncelerim yumuşadı. Erkekler bazen böyle anti-romantik takılmak, ruhsuz iliski yaşamak isteyebilirler. Tolere edilebilir. Sonucta diger zamanlarda sizi de düşünüyor ve ilgileniyormuş. Biz surekli böyle sandık anlatımından, ya da ilk seferler sandık.

Ama sonraki otur canim, ne parasi pulu ne oluyor? Dememesi kırıcı.
Pasif sakin biri mi normalde?

Hijyenle alakalı hiçbir sıkıntı yoktu.
Ya ben zaten ilişki esnasında da kırıldım da, işte ortasında çekip gitmedim mesela. Bitince yine konuşuruz, “Hoşlanmıyorum” derim diye düşündüm.
Ama biter bitmez, birlikte dışarı çıkma planımız bile varken, “Çık çöpü at” denince inanılmaz derecede gücendim.

Iliski sirasinda sizden sogumus bence yada ne biliyim eskisi gibi hissetmemis iliskide davranislarindan cok birlikte gitmeye sozlestiginiz halde disari cikmamasina takildim ozur dilemek disinda bi hatan oldugunu dusunmuyorum evet cirkinlesmissin ama keske bunlarin arkasinda durup ozur dilemeseydin . Iliskide ki durgunlugu geciyorum ama o laflarin karsisinda param yok diyen adam sana dupeduz *rospu diyodur .

hata adamda siz niye ozur diliyorsunuz? aman daha oncede yapmis siz daha once de affetmissiniz...kadin erkek farketmez taviz verdiginiz icin o da sizin nasil davranacaginizi biliyor...sanirim ben turk erkeginden nefret ediyorum

Sem her seferinde böyle kendini suçlar mısın nihayet karşısındaki erkeğe hakettiği muameleyi gösteren buraya konu açan bir kadın gördüm. az bile yapmışsın oooohh canıma değsin
Bir söz vardır o geldi aklıma:
"Küfür bana yakışmıyor,ama karşımdakine yakıştığı kesin."

Nasıl yani ? Vıcık vıcık derken sex öyle yspılır uzaktan yzağa temassız olur mu ?
Acelen varsa vaktin kadar anın tadını çıkart çıkartamıyosan ya zorla yapıyosun ya konsantre olamıyosundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…