Seviyesizliğimizden Utanıyorum

Sakin biri diyemem. Sinirlendiğinde coşar. Bazen ben delirtirim. Bazen de bunun gibi durumlarda beni delirttiyse o alttan alır, “Saçmalama. Otur. Sakinleş. Birazdan konuşalım” der. Ben biraz da bunları bekledim. Bunlar gelmedikçe delirdim.

cöpp kafasina atsaydin sonra atttttiiiii deseydin. kiz herzaman böyle degilse cok takma. kafasinda is baska birsey vardir. konusmayo deneyin yeni kuralar koyun.

Bence biraz fazla yükselmişsin çöpü at deyince sen gelmiyormusun deseydin normalde beraber çıkacakmışsınız adam niye plan değiştirdi birde ilişkiyi senmi o mu başlattı adam istemiyordu belki sen istiyorsun diye yaptı konsantre olamadım belki bi kafasında sorunu vardı hep böyle olsa neyse dicem ama 2.5 yılda 3 kez falan diyorsun genele bak hele para mevzusuna deyinmek bile istemiyorum

Pislik herifin o muamelesi üstüne hala şiddeti karıştırmamalıydım mı diyorsun?
Paşacık bir de bana vurdun bitti bu ilişki demiş

Canım bak senden sıkılmış zaten ayrılmak istiyormuş.
Yakamdan düşse diye beklerken sen cinnete bağladın onun da canına minnet.
Alıştırarak bitirme eziyetine son vermiş oldun.

Üzgünüm ama böyle görünüyor.

Bu arada ağzına demeyeyim de ellerine sağlık.

Ya canım yaptığı şey çok gurur kırıcı.şunu demeden geçemeyeceğim,ilişki bitti buraya kadar demiş ya,hangi ilişki?
Bide sen hakaret ederken ona değil kendine hakaret etmişsin.
Ağzına geleni saymakta haklısın ama sen kendine saydırmışsın kendini şey yerine koymuşsun. Onu yerin dibine sokup öyle çıkmalıydın.
Ama sinirlerine hakim olamadın demek ki neyse olan olmuş ama kesinlikle ve kesinlikle dönme böyle bir insana..
özür dilemeyecektin ayrıca.

Mune @Margarikotin
Konumu kapatabilir misiniz? Yeterince cevap aldım, yazan herkese çok teşekkür ediyorum. Sayfalarca yorum ve özel mesaj geliyor. Yetişemiyorum. BDV’nin trend topiği olmak istemiyorum. Derdime ortak olduğunuz için çok teşekkürler. Hepiniz çok sağ olun.

Asıl özür dilemekle saçmalamışsın. Parayı aldığında yırtıp suratına çarpacaktın.

Birlikteliğe karşı değilim ama üzgünüm seni kullanıyor. Bir daha görüşmemeni tavsiye ederim

Yine anlamamissin arkadasim :)) Bunlar zaten isi bitirmis yani mani, hani agzi kokuyorsa yada dus almadiysa hic girismesin o ise ;-) Tabi her seferinde vijik vijik olmaya gerek yok bencede ama biter bitmezde kovar gibi, üstelik bide cöpü alda git demek....yuh yani.
Ama bakis acisi demek ki, bilemedim.
Konusahibi, sakin sakin bir daha hic ne konus, ne yazis, nede baska bisey. Bitti, gecmis olsun.

Belki de senin beklediğin tepkiyi vermemesinin nedeni şaşırmış ne demesi gerektiğini anlayamamış olmasidir..
Belki öyle sakinlesecegini düşünmüştür. Erkekler biraz mankafa da

Yerinde olsam ona bırakırım. Aramam asla. Iletisim kurmaya calisinca da sakince ne hissettigimi, kırıldığımi anlatirim. Ha yok sen bitti diyince aramazsa da bosver gitsin.

Bazı ayrıntıları yazmamışsınız konunun kemik kısmında. Mesela 2.5 yıllık bir ilişki bu. Yani çöpü at demesi aşırı normal. Ve böyle uzun bi ilişki olunca bazen tekdüzeleşmek odunlaşmak da normal oluyor. Aşırı aşırı yükselmişsiniz ne bilim mesela parayı almanız vs sonra getirmeniz vermeniz sonra bi de özürler... gereksiz olmuş böyle bakınca

Nasıl yani ? Vıcık vıcık derken sex öyle yspılır uzaktan yzağa temassız olur mu ?
Acelen varsa vaktin kadar anın tadını çıkart çıkartamıyosan ya zorla yapıyosun ya konsantre olamıyosundur

kac senelik iliskin var???

ben sahsen bazen bilmiyorum neden o an cok öpüp kolasmayi sevmiyorum. gidiklanip gülme krizine giriyorum. bazen saatlerce öpüsüyorum.

yada acelem oluyo cocuk uyancak korkusu sadece orgazm olmak istiyorum??? yani bi günde bir sürü sey oluyo. her defasinda oyh doya doya tadini cikarip yapiim olmuyor. yemegide her defasinda ay tadini cikariim diipde yiyemiyorum misal cocuk sayesinde...

Bir daha şaşırdım :)

2,5 yıllık olduğunu konu kısmına yazdım ki.
“Çıkarken çöpü at” demek bence de normalde kırıcı değil.
Ama ilişki sırasında beni tamamen görmezden gelip, beraber dışarı çıkma planımız olduğu halde işi biter bitmez 2 dakika sonra bunu diyince gücendim tabi

Parayı dönüp geri vermeniz iyi olmuş ama bence özür dilemeseniz de olurmuş. Tavırları çok sinir bozucu. İlişki sırasında neden böyle davranıyor bir sebep söyledi mi? Diğer sayfaları henüz okumadım belki cevap vermişsinizdir buna

Değil bence. Kısa bi ilişki değil, zaten güvendiğinizi ve sevgiyi diğer zamanlarda hissettiğinizi varsayıyorum. Nadiren olan bir durum olmuş daha duygusuz sevişmiş belki sebebi vardır belki sadece o an içinden öyle gelmiştir. Ben de olsam rahatsız olurdum ama direk sizin düşündüğünüz gibi düşünmezdim. Çöp olayı da tamamen düşüncesizlik o anki psikolojiyle çok farklı anlam yüklemişsiniz gibi geldi bana. Ama bi tek ben böyle düşünüyorum sanırım yorumlara bakılırsa belki yanılıyorumdur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…