Evet hala kurcaliyor hic unutmadim kipardon 3 sene önceki olay mı aklınızı kurcaladı ben anlamadım da
Cok konustum ama ayni seyi soyluyor mesaj atmasindan korkmuşBize sormak yerine eşinizle konuşmayı deneseniz. 3 yıllık meseleyi gündem etmek yeni mi aklına geldi diye tepki göstermezse tabi.
Evet eski sevgilisine demişki ; ben artik evlendim yazmak istersen yazma diyeevlendikten 1 ay sonra o kişiye mesaj mı atmış?
e peki neden o zaman sormadınız şimdi kurcalıyorsunuzEvet hala kurcaliyor hic unutmadim ki
Bence siz evlenme sürecindeyken o kızla konuşuyordu hatta muhtemelen aldatıyordu seni.Evlenince de iletişimi koparmak istedi.Hiç yazmayan iletişimde olmadığı bir insana gidip de evlendim ben bana yazma demez kimse.Merhabalar, cok mutsuzum bazen mutlu oluyorum ama kisa sürüyor. Eşimle 3 sene once bir olay yaşadik. Evlendikten 1 ay sonra eski sevgilisine bana yazmak istersen yazma ben evlendim diye. Bana anlattiği boyle. Ben dediklerine tam olarak inanamiyorum. Neden 1 ay sonra yazsinki aklim aklmiyor. Bana karşi sevgisini de tam hissedemedim. Şimdilerde daha yakin davraniyor ama hic aklimdan cikmiyor. Cok mutsuzum.
Ee adam açıklamasını yapmış. Güven sorunu mu var aranızda?Cok konustum ama ayni seyi soyluyor mesaj atmasindan korkmuş
Sordum ama verdiği cevaplara inanamiyorume peki neden o zaman sormadınız şimdi kurcalıyorsunuz
acık acık sorun ama biz böyle şaşırarak okuduysak eşinizin tepkisini bilemeyeceğim
3 senedir aynı şeyi ısıtıp ısıtıp gündeme getiriyorsanız, hem acayip özgüvensiz duruyorsunuzdur, hem adam bezmiştir.Evet hala kurcaliyor hic unutmadim ki
Sevigisinsen şupheniz warsa ve baris belli guven probleminizde war neden kendinizi yiyip bitiriyorsunuz ki ?
Ayriyettende ben dogal karsilamiyorum bu olayi, evlendikten 1 ay snra eski sevgilsine baaaakk ben evlendim, bana mesaj atma demek ?
Bu zamana kadar durduk yere, evlenen birinin eski sevgilisine bole bir mesaj attigini duymamistim. Ve altinda bir cok sey ararim...
Siz zaten bunu seneler once affetmissiniz, madem sizi yiyip bitiricekti neden affettiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?