Seviyor mu sevmiyor mu

mtlumutsz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
6
0
1
33
Merhabalar, cok mutsuzum bazen mutlu oluyorum ama kisa sürüyor. Eşimle 3 sene once bir olay yaşadik. Evlendikten 1 ay sonra eski sevgilisine bana yazmak istersen yazma ben evlendim diye. Bana anlattiği boyle. Ben dediklerine tam olarak inanamiyorum. Neden 1 ay sonra yazsinki aklim aklmiyor. Bana karşi sevgisini de tam hissedemedim. Şimdilerde daha yakin davraniyor ama hic aklimdan cikmiyor. Cok mutsuzum.

pardon 3 sene önceki olay mı aklınızı kurcaladı ben anlamadım da

3 sene olmuş simdiye kadar bir sey yapmamıssınız bu saatten sonra bir sey yapmanın anlamı yok çıkarın aklınızdan önünüze bakın

Bize sormak yerine eşinizle konuşmayı deneseniz. 3 yıllık meseleyi gündem etmek yeni mi aklına geldi diye tepki göstermezse tabi.

Bana ortada sorun varmış gibi gelmedi eşiniz zaten evlendim yazma demiş içiniz niye rahat değil onu anlamadım üstüne 3 yıl geçmiş hala buna takilmanizi hiç anlamadım.sanirim aciklamanizi eksik yazdiniz çünkü sadece bu olsa ben asla kafama takmazdım

Merhabalar, cok mutsuzum bazen mutlu oluyorum ama kisa sürüyor. Eşimle 3 sene once bir olay yaşadik. Evlendikten 1 ay sonra eski sevgilisine bana yazmak istersen yazma ben evlendim diye. Bana anlattiği boyle. Ben dediklerine tam olarak inanamiyorum. Neden 1 ay sonra yazsinki aklim aklmiyor. Bana karşi sevgisini de tam hissedemedim. Şimdilerde daha yakin davraniyor ama hic aklimdan cikmiyor. Cok mutsuzum.
Bence siz evlenme sürecindeyken o kızla konuşuyordu hatta muhtemelen aldatıyordu seni.Evlenince de iletişimi koparmak istedi.Hiç yazmayan iletişimde olmadığı bir insana gidip de evlendim ben bana yazma demez kimse.

adam evlendikten 1 ay sonra eski sevgili mesaj yazmamasına rağmen durduk yere "bana mesaj yazma" demiş. eski sevgiliden yine cevap yok. kadın eşine bunu sormuş tam cevap alamamış. 3 senedir bununla yaşıyorlar.
bu mu konu?
neyine takıldığınızı anlamadım açıkçası. eğer eşinizden şüphe ediyorsanız şüpheli tavırları varsa onları da anlatın en azından tam yorum yapabilelim. çok havada.

Evet hala kurcaliyor hic unutmadim ki
3 senedir aynı şeyi ısıtıp ısıtıp gündeme getiriyorsanız, hem acayip özgüvensiz duruyorsunuzdur, hem adam bezmiştir.

Yapmış bir aptallık, ya o zaman ayrılacaktınız, affettiyseniz de hayatınıza normal devam edecektiniz.

Sürekli sen beni seviyormusun diye sorgulanan evlilikte, sevgi falan kalmazkii..

Sevigisinsen şupheniz warsa ve baris belli guven probleminizde war neden kendinizi yiyip bitiriyorsunuz ki ?

Ayriyettende ben dogal karsilamiyorum bu olayi, evlendikten 1 ay snra eski sevgilsine baaaakk ben evlendim, bana mesaj atma demek ?

Bu zamana kadar durduk yere, evlenen birinin eski sevgilisine bole bir mesaj attigini duymamistim. Ve altinda bir cok sey ararim...

Siz zaten bunu seneler once affetmissiniz, madem sizi yiyip bitiricekti neden affettiniz..

Sevigisinsen şupheniz warsa ve baris belli guven probleminizde war neden kendinizi yiyip bitiriyorsunuz ki ?

Ayriyettende ben dogal karsilamiyorum bu olayi, evlendikten 1 ay snra eski sevgilsine baaaakk ben evlendim, bana mesaj atma demek ?

Bu zamana kadar durduk yere, evlenen birinin eski sevgilisine bole bir mesaj attigini duymamistim. Ve altinda bir cok sey ararim...

Siz zaten bunu seneler once affetmissiniz, madem sizi yiyip bitiricekti neden affettiniz..

Hic affedemedim içimden aslinda

Back
X