seviyormuyum yoksa saplantımı oldu???

damla_513

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
16
0
86
Ankara
Tam bir yıl oldu bugün tanışalı.geçen sene bugün tanışmıştık onunla..ilk kez konuşuyorduk o gün.ne konuşmaydı ama.o kadar zeki okadar hazır cevap okadar ukalaydıki .onunla atışırken sözcükler nasıl çıkıyordu ağzımdan bilmiorum.adeta laf yarışına girmiştik.hangimiz daha üstündük bunu ölçmeye çalışıyorduk heralde.tek düşüncem bu ukala insana haddini bildirmekti.iki deli ikizler burcu…konuştuk konuştuk konuştuk …sabah uyandığımda hala dünki konuşmanın etkisindeydim.uzun zamandır biriyle konuşmak bu kadar hırs verici ve eğlendirici olmamıştı..telefonuma baktım. Günaydın bayan ikizler.uzun süredir biriyle konuşmaktan bu kadar zevk almamıştım diye bir msj.böyle başladık ilk kez konuşmaya.resimlerine bakıyordum.dış görünüşe çok önem verirdim.hiç konuşmamış olup sadece görseydim etkilenebilceğim bi tip değildi. 2 ay boyunca birbirimizi hiç görmeden hiç ihmal etmeden sürekli konuştuk.gittikçe birbirimize alışarak.etkilenmeye başlamıştım ondan.oda benden..nekadar tanıyodumki onu.ama herzamankinden değişik duygular yaşıyodum. Ama aynı zamanda korkuyorduk ikimizde sonuçta birbirimizi hiç görmemiştik. Gel artık diyodu.tatilim bitmişti. Okuduğum şehre gitmiştim.aonunda aynı şehirdeydik ve sabırsızlıkla görüşmeyi bekliyorduk….
Onu ilk gördüğümde konuşamamıştım fazla şaşkınlıktan olsa gerek.o hiç susmamıştı.ciddi bi ilişkisi olmuş 3 yıl önce.evlilikten dönmüşler.çok sevmişler birbirini ama olmamış.onuda hala unutamamış ve böyle ciddi bi ilişki düşünmüyomuş artık... ne hissetmiştim..hoşlandımmı. görmeden önceki duygularım devam ediyomuydu başta karar veremedim. Ayrıldıktan sonra oda bu kararsızlığımı hissetmiş olmalıki.duygularımı sordu..düşündüm bi an bu kadar kısa sürede nasıl alışmıştım ona. Onla konuşmadan yapamazdım artık..
Hayatıma girmesiyle her şey değişmişti.Daha önce yaşamak hiç bukadar değerli olmamıştı sanki.Ben onunla vardım artık sadece..böyle 2 ay mutlu giden beraberliğimiz sonrası bi gün dışarıya çıktığımda beni aramıştı bikaçkere ve ben görmedim diye ayrıldı benden. Nasıl yapardı bunu nasıl bir bahaneydi bu. Şoktaydım.defalarca aradım yalvardım.ona aşık olduğumu söyledim.yüzyüze konuşalım dedim.2 gün sonra buluştuk ve ısrarlarım sonucu barıştık..devam ediyorduk ama her şey değişmişti. Önemli değildim onun için artık. Yediremeyip ben ayrıldım ondan çıkalım artık hayatlarımızdan dedim..Olmadı yapamadım yine onsuz.yine ben döndüm..Ben yapamadığım için devam ediyorduk. Benden çok hoşlandığını hiçbir zaman unutamıycağını ama kendine verilmiş sözü olduğunu uzun süre kimseyle ciddi düşünmediğini söylüyordu..Bende alışmıştım artık bu duruma..ondan bir şey beklememem gerektiğini anlatmaya çalışıyordum kendime..bunu her ne kadar anlatamasamda kalbime ona belli etmiyordum..ama o onu sevdiğimi çok iyi biliyordu ve bunu kullanıyordu bazen.benim için değerlisin ama tek bi yanlış haraketinde silebilirim diyodu..başka kızlarla günlük birliktelikler yaşıyordu..bunlara bile göz kırptım..hem onların gelip geçici olduğunu duygusal olarak hayatında sadece benim olduğumu söylüyordu.hemde ciddi bişey yaşamak istemediğini uzun süre…O kadar kötüydümki ondan çok kendime kızıyordum aslında hala vazgeçemediğim için.gururumda yok olmuştu eski kişiliğimde..beni hem en çok mutlu eden hemde en çok üzen insandı hayatımda…
Evet bu gün tam 1 yıl oldu ve biz hala aynı durumdayız.Artık biliyorumki oda beni bırakmak istemiyor ve eskisinden biraz daha ilgili…Ama davranışları hala aynı.. Hep bekliyorum beni birgün sevicek diye...
Bu kadar şeye rağmen onu bırakamamam onu gerçekten sevdiğim içinmi yoksa o bir saplantımı bende sadece …. Sizce????

tam olarak olmasa bile buna bnzer bşi yaşadım ve çok üzücü olduğunu biliorm. bence yanlış yapıosun çünkü onsuz yapamıycağını çok iyi biliyor ve dahada önmlisi sensizliğin ne demk olduğunu bilmiyor. bende senin gibi bir çok şeye katlandım uzun süre deişmesini bekledim ama olmadı. artık katlanamadığımı anladım ve ne olrsa olsun ondan uzak durmaya çalıştım. çok zorlandım aramamak için kendimi zor tuttum çok ağladım ama başardım 1,5 sene hç görüşmedik ve bir akşam hç beklemedğim bi an aradı. şimdi ben ona aynısını yapıorum çok şaşkın ama bi o kadrda deişmş görünüor. tabi bunun artık benm için hç bir önemi yok yani tam olark demk istedğim ondan uzaklaş gerçekleri daha net görüceksin iyi yada kötü hç farketmez şuanki durumundan kurtulmalısın işkence gbidr biliorm...

tam olarak olmasa bile buna bnzer bşi yaşadım ve çok üzücü olduğunu biliorm. bence yanlış yapıosun çünkü onsuz yapamıycağını çok iyi biliyor ve dahada önmlisi sensizliğin ne demk olduğunu bilmiyor. bende senin gibi bir çok şeye katlandım uzun süre deişmesini bekledim ama olmadı. artık katlanamadığımı anladım ve ne olrsa olsun ondan uzak durmaya çalıştım. çok zorlandım aramamak için kendimi zor tuttum çok ağladım ama başardım 1,5 sene hç görüşmedik ve bir akşam hç beklemedğim bi an aradı. şimdi ben ona aynısını yapıorum çok şaşkın ama bi o kadrda deişmş görünüor. tabi bunun artık benm için hç bir önemi yok yani tam olark demk istedğim ondan uzaklaş gerçekleri daha net görüceksin iyi yada kötü hç farketmez şuanki durumundan kurtulmalısın işkence gbidr biliorm...

teşekkür ederim yorumun için..inan çok uğraşıyorum vazgeçmek için..herkes unutmak istemediğin için unutamıyorsun diyor.evet unutmak istemiyorum ama böyle yaşamakta acı veriyor. akışına bırakmaya çalışıorum fazla takmamaya çalışıyorum bende artık..

kimse vazgecilmez degildir. Etkilenmissin, sevmissin, onu tam olarak elde edemedikce daha da hirslanip kendi kendini iyicene baglamissin ona. Kacan kovalayan durumu var; her zaman derim simdi de diyorum bu tarz iliskilerden bir hayir gelmez. Seninle "gunluk iliskilerini' konusacak kadar laubali olmus ve bu derece densizlik yapacak cesareti kendinde gormus bi adam seni mutlu etmez, edemez. Surekli dusunecek misin ? "ama onlar gunlukmus, aslinda beni seviyormus!" diyerek insan nereye kadar kendini kandirabilir ki? Adami sen tek basina tatmin etmiyorsun ki baskalarini da hayatina almis, ve bunu saklamiyor bile. Gunun birinde canina tak edip "hop ne yapiyorsun" demeye kalksan, buna izin bile vermez. Cikmaz bi durumdasin. Ama bence kurtul bu durumdan. Yasin hala genc anladigim kadariyla. Seni daha mutlu edebilecek insanlar varken zaman kaybetme boyle bir adamla. BENCE :)

kimse vazgecilmez degildir. Etkilenmissin, sevmissin, onu tam olarak elde edemedikce daha da hirslanip kendi kendini iyicene baglamissin ona. Kacan kovalayan durumu var; her zaman derim simdi de diyorum bu tarz iliskilerden bir hayir gelmez. Seninle "gunluk iliskilerini' konusacak kadar laubali olmus ve bu derece densizlik yapacak cesareti kendinde gormus bi adam seni mutlu etmez, edemez. Surekli dusunecek misin ? "ama onlar gunlukmus, aslinda beni seviyormus!" diyerek insan nereye kadar kendini kandirabilir ki? Adami sen tek basina tatmin etmiyorsun ki baskalarini da hayatina almis, ve bunu saklamiyor bile. Gunun birinde canina tak edip "hop ne yapiyorsun" demeye kalksan, buna izin bile vermez. Cikmaz bi durumdasin. Ama bence kurtul bu durumdan. Yasin hala genc anladigim kadariyla. Seni daha mutlu edebilecek insanlar varken zaman kaybetme boyle bir adamla. BENCE :)

ondan vazgeçmeyi denemekten bıktım artık. okadar mutsuz oluyoumki onla konşamadığım zamanlar.yaşam sevincim uçup gidiyo sanki..gerçekten onu unutmak için her yolu denedim nerdeyse. . bi ara kitaplara verdim kendimi pozitif düşünmemi sağlıycak metafizik kitaplarıydı..bi ara eğlenceye gezmeye verdim. bi arada başka bi aşk denedim.olmadı sevemedim onu hep onu aradım..olmadı olmadı olmuyor..kalbimden atamıyorui bi türlü kahretsinki..

İlk olarak başlangıcı anladığım kadarıyla sanal bir ortamda olmuş.
Bu etkilemiş olabilir seni şöyle ki aklında ben onun görünüşüne değil düşüncelerine aşık oldum düşüncesi var.
Daha sonra görüşmüşsünüz belki o da sana bu kadar bağlanmış olsa sen ondan soğuyacaktın elde edememenin verdiği bir sorun olabilir yada güzel bir ilişki olurdu bunu kimse bilemez.
Ama senin bu hissettiğin reddedilme hissi ve alışkanlık.
1 sene az bir zaman değil.
Sonuçta hayatında bir izi kalmış bir alışkanlığa dönmüş.
Ama sana söyleyeceğim tek şey onu hayatından tamamen çıkarmadan şuan sana ne kadar zarar verdiğini göremezsin.
Kİtap okumayı seven bir insansan kitapla başka dünyalara açılmak rahatlatabilir seni, film izlemeyi seviyorsan film izle ama içindde mümkün oldukça aşk ögelerini az bulundursun.
Başka biriyle deneme fikrini düşünme.
Ne kadr kötü karakterli birisi olsa da senin gözünde onun mutlaka güzel yanları vardır hmm bu ona mı aittir ben hiç zannetmiyorum tamamen aklındaki ona ait figürana ait bu yönler.
Ve sen bu yönleri gözünde büyütüp hayatına almaya kalktığın kişiyle karşılaştıracaksın ve o özellikleri büyüttüğün için tabiki hayatına almaya kalktığın kişi yenik düşecek ve sen onu gözünde daha da büyüteceksin.
İnan ki çivi çiviyi sökmüyor.
Senin yapabileceğin tek şey bu sırada kendine katabildiğin kadar çok şey katmak.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama eminim bir şeyler bulabilirsin kendine uygun seni oyalayacak.
Yaşını söyler kendinden biraz bahsedersen ben de biraz fikir vermeye çalışırım bu konuda.

teşekkür ederim canım şimdiden. 21 yaşında üniversite öğrencisiyim.kitap okumayı çok severim elimden hiç düşmez.film izlemeyide severim.sosyal bi insanımdır gezmeyi arkadaşlarıma vakit geçirmeyi severim..

teşekkür ederim canım şimdiden. 21 yaşında üniversite öğrencisiyim.kitap okumayı çok severim elimden hiç düşmez.film izlemeyide severim.sosyal bi insanımdır gezmeyi arkadaşlarıma vakit geçirmeyi severim..

21 yaşındasın ve üniversite öğrencisisin daha ne olsun.
Ama bir tavsiyem bu dönemi genelde çok yakın arkadaşlarınla geçirme.
Neden? Çünkü sürekli onu anlatma ihtiyacı hissedeceksin ee arkadaşın dostun engel ne tabiki anlatacaksın oysa tanımadığın resmi olduğun insanlar varken yanında daha kolay olacaktır bir şeyler.
Kİtap okumak film izlemek ben de çok severim ama sanki ilk zamanlarda en ufak ayrıntılar bile düşündürüyor onu bence. Ancak uyumadan önce film açıp uyurdum o da uyuyup kalmak için.
Hoş ilk zamanlar 1-2 saat uyku ile duruyordum ben günlük.
Spor yapabilirsin. Hem vucudu rahatlatıyor anlık da olsa düşünceleri engelliyor hem de yorgunluk hissi uykularını düzenlemene yardımcı olabilir. Bir de spor seratonin ( böyle mi yazılıyordu emin değilim.) hormonunun yani, mutluluk hormonunun salgılanmasını sağlarmış.
Bir yerde part-time iş baksan nasıl olur?
Bana çok büyük katkısı oldu hem başka yaşamlar görüyorsun başka bir ortam hem de o da yine bir yorgunluk katıyor.
Hangi şehirdeydin?

malesef okuduğum her kitapta izlediğim her filmde o var onlara bile konsantre olamıyorumkii:( çalışmam mümkün deil şuanda.derslerim baya yoğun ve kurslarım var.kütahyada okuyorum.orası küçük bi şehir ve her yerde bi anımız var:(

Back
X