Zaten büyük aşkla başlamamış olabiliriz tamam, beğeni vardır, mantık vardır , bir denersin ama nişanlyıız, 3 ay sonra evleniyoruz, bu aşamada bu lafı duymak o kadar kırdı ki beni. Ayrıca 1 yıl da az değil, seviyorum ama çok sevmiyorum ne demek ya? kızınca, ben yalan söyleyemem diyor bir deİnsan alkol alınca açıksözlü oluyor.Bence çok yoğun duyguları olmadığını ama evlilik için seni çok uygun bulduğunu dile getirmek istemiş.Sanırım birazcık mantık ve makul dozda sevgiyle harmanlamış.
Deli divane değil yani.Aşk gibi gözü kör olmaz.İdeali de bu bence.Zaten büyük aşkla başlamamış olabiliriz tamam, beğeni vardır, mantık vardır , bir denersin ama nişanlyıız, 3 ay sonra evleniyoruz, bu aşamada bu lafı duymak o kadar kırdı ki beni. Ayrıca 1 yıl da az değil, seviyorum ama çok sevmiyorum ne demek ya? kızınca, ben yalan söyleyemem diyor bir de
ben de deli divane aşık değilim ama böyle bir şey söylemem ona, duymak çok kırdıDeli divane değil yani.Aşk gibi gözü kör olmaz.İdeali de bu bence.
İkimiz de 35 yaşındayız, deli divane aşık olmasını da beklemiyorum, beğeni vardır, mantığına uyuyordur öyle başlar ilk başta , tamam ben de deli divane aşık olmadığını biliyorum ben de öyle değilim ama bu söylenir mi, çok kırıldım, elim ayağım uyuştu :)Bana, sana karşı mantığı ağır basıyormuş gibi geldi. Tabi ki seviyor ve evlenmek için uygun biri olduğunu düşünüyor ama aşkından gözü kör değil. Sanırım alkolün rahatlığıyla coşmuş biraz. Dinç kafayla kızmadan tekrar konuşun.
Bence sen ondan daha fazla seviyorsunİkimiz de 35 yaşındayız, deli divane aşık olmasını da beklemiyorum, beğeni vardır, mantığına uyuyordur öyle başlar ilk başta , tamam ben de deli divane aşık olmadığını biliyorum ben de öyle değilim ama bu söylenir mi, çok kırıldım, elim ayağım uyuştu :)
O an böyle fimlerdeki gibi oldum, hani etraftaki herşey buğulu oldu, başım fln döndü, ellerim uyuştu :)) Çok kırıldım, şok oldum. Ben de deli gibi aşık olmadığını biliyorum ama duymak gereksiz oldu tabi :)Sevmese neden evlensin? Biraz da erkeklerde şu durum var, evlilik öncesinde biraz korku oluşuyor içlerinde...evlilik korkusu...seni kesinlikle seviyor sadece evlilik dolayısıyla stres olmuş...sevmeyen erkek hicbir adım atmazdi
O an böyle fimlerdeki gibi oldum, hani etraftaki herşey buğulu oldu, başım fln döndü, ellerim uyuştu :)) Çok kırıldım, şok oldum. Ben de deli gibi aşık olmadığını biliyorum ama duymak gereksiz oldu tabi :)
Galiba :) nasıl bir tavır sergileyeceğim yarın hiç bilmiyorum, o da seviyodur tabi ki, bunu hissediyorum, ama deli divane aşık olmadığını açıkça söylemesine de gerek yoktuBence sen ondan daha fazla seviyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?