Neden söylenmesin ki bu noktada size katılmıyorum =) ne kadar netlik o kadar mutluluk bana göre ama tabiki sizi de anlıyorum.,saygı duyuyorum. Sizinle bir hayat kurmak cekici gelmiştir, iyi bir evlilik olacagını düşünüyordur.Erkekler hayatı bizim gbi zorlastırmıyorlar ki.Kaldı ki kafasında bir yargı var ; ne kadar uzun süre ve emek onun gözünde ilişkiyi daha değerli bir konuma getiriyor olanilir.Ben de seviyorum ama kör kütük aşık değilim tabi ki ama asla söylemem böyle birşeyi. Sen de çok sevmiyorsundur deyince, evet çok sevmiyorum tabi ki dedim ama o dedi diye. Bunu planlı bir şekilde söylemedi, çocuk hakkında konuşuyorduk, hemen çocuk istediğini söyledi, çocuk için mi evleniyorsun beni sevmiyor muusun acaba dedim ama gülerek şakalaşıyorduk o an, tam tersi de olabilir, sevdiğim için, sevdiğim insandan hemen çocuk istiyor olabilirim dedi, ben de o an , hani inanmıyor gibi yaparak, çok seviyormuş da ondan istiyormuş bak senn fln dedim, çok seviyorum demedim seviyorum dedim dedi , şok oldum :))
Belkide o an o kadar bozulmamın sebebi, onun eskiden 8 sene süren bir ilişkisi olmuş ama biteli 10 yıl oluyor, 2009da fln ayrılmışlar galiba, onu sevdiğini düşünmüyorum tabiki ama biz kaç senedir birlikteyiz ki çok seveceğim dediğinde, o eski ilişkiyle kıyasladığım için kendimi o kadar bozuldum ve şok oldum herhallde :)Neden söylenmesin ki bu noktada size katılmıyorum =) ne kadar netlik o kadar mutluluk bana göre ama tabiki sizi de anlıyorum.,saygı duyuyorum. Sizinle bir hayat kurmak cekici gelmiştir, iyi bir evlilik olacagını düşünüyordur.Erkekler hayatı bizim gbi zorlastırmıyorlar ki.Kaldı ki kafasında bir yargı var ; ne kadar uzun süre ve emek onun gözünde ilişkiyi daha değerli bir konuma getiriyor olanilir.
EVet işte anlatmak istediğim nokta buydu, su an elbette hiçbir hissi kalmamıştır ama ilişkilere bakısını gösteriyor bu. Bozulmanızı anlıyorum tabiki sadece iyi giden bir ilişkiyi sonlandırmak için bit sebep oldugunu düşünmüyorum sadece =)Belkide o an o kadar bozulmamın sebebi, onun eskiden 8 sene süren bir ilişkisi olmuş ama biteli 10 yıl oluyor, 2009da fln ayrılmışlar galiba, onu sevdiğini düşünmüyorum tabiki ama biz kaç senedir birlikteyiz ki çok seveceğim dediğinde, o eski ilişkiyle kıyasladığım için kendimi o kadar bozuldum ve şok oldum herhallde :)
Nasıl yaşatacağım kaybetme korkusunu nişanlıyken? Sevgili zamanları gibi ayrılıyorum diyemiyorsun kiSeni seviyorum ama çok sevmiyorum. Alkol doğruları söyletir insana. Ki aşk sevgi zaten sevgililiğin ilk başında yoğun olur zamanda alışkanlığa bırakır öyle sonradan çok sevemezsin. Mantıkla yaklaşıyor gibi geldi ama bence çok sevmek iyi birşey değil herşey rutin gider bu şekilde ne güzel. Bence ona bi kaybetme korkusu yaşat seviyor mu sevmiyor mu iyi bi anlasın.
Nasıl yaşatacağım kaybetme korkusunu nişanlıyken? Sevgili zamanları gibi ayrılıyorum diyemiyorsun ki
Saygılıdır, hiç kötü bir şey söylemezi kırmamaya dikkat eder, dediklerimi yapmaya çalışır, sözlerime önem verir, pek kavga etmeyiz zaten, mobilya, düğün alışverişlerinde bile hiç tartışmamız olmadı daha, bu yönleri iyi ama ben şimdi bu lafı nasıl hazmedicem, bu lafından dolayı soğuk mu dursam bir süre kaybetme korkusu yaşasın ne yapsam bilemedim? Ayrıca, beni çok sevmiyorsun diye trip atmak da gururuma dokunyor :) bilemedim ne tavırda olacağımıO zaman senin nişanlın uyumlu saygılı sevgili biri. Ben nişanlıyken kötü tartışmıştım sebebim vardı ayrılıyorum bitti dedim sonra dört döndü. Eğer sorun yaratmıyorsa zaten sana tavsiye çok çok sevilmeyi sevmeyi bekleme. Dozunda sevgi dozunda saygı mis gibi hayat.
Allah allah çok garip :))) Boşver düğün öncesi soğuk durma bulmuşsun böyle sorunsuz birini tadını çıkarmaya bak herkes yaşayamaz bunu. Kavga gürültü olur çoğu insanda evlilik öncesi :))Saygılıdır, hiç kötü bir şey söylemezi kırmamaya dikkat eder, dediklerimi yapmaya çalışır, sözlerime önem verir, pek kavga etmeyiz zaten, mobilya, düğün alışverişlerinde bile hiç tartışmamız olmadı daha, bu yönleri iyi ama ben şimdi bu lafı nasıl hazmedicem, bu lafından dolayı soğuk mu dursam bir süre kaybetme korkusu yaşasın ne yapsam bilemedim? Ayrıca, beni çok sevmiyorsun diye trip atmak da gururuma dokunyor :) bilemedim ne tavırda olacağımı
3 günde aşığım çok seviyorum diyenlere ben de inanmıyorum zaten, zamanla oluşan sevginin daha sağlam ve inandırıcı olduğunu düşünüyorum ama insan 3 ay sonra evleneceği nişanlısından böyle bir şey duyunca afallıyor tabi. Yoksa şuanki aklım olsa, orda daha sakin durur, tam olarak anlatmak istediğini anlamaya çalışırdım ama çok kırıldım, çok şaşırdım o an. Yarın ona, biraz düşünmek istediğimi söyleyeceğim, uzak durucam biraz, içimden de gelen bu şuanAlkollü kafayla yanlış ifade etmiştir belki. İşin içinde mantık da olduğunu ifade etmek istemiş olabilir ya da bu yüzden kafası karışmıştır. Çünkü her yerde aşk/sevgi tanımları yapılıyor ama gerçekte kim ne hissediyor bilinmez.
Mesela benim için mantık ön plandadır hep. Hiç olmayacak insanlara aşık olup düşünmeden hareket etmek, aşk uğruna evden kaçmak, iş bırakmak, yaşam tarzını değiştirmek falan bana göre şeyler değil. Bir kişiye aşık olmam için önce kafama yatması lazım.
Karakteri, eğitimi, aile yapısı, yaşam tarzı vs bana uymuyorsa 10 sene bakışsam aşık olamam. Tanıma aşamasındaki heyecanlı dönemde bile en ufak sorunda mantığım devreye girer, çok çabuk soğurum. Tanıdıkça aşık olmam lazım. Beynim onayladıkça sevgim büyür.
Nişanlınız da böyle hissediyor olabilir ve tam ifade edememiştir belki.
Nasıl foto çekip koyayım canım nasıl koyayım nişanlıyız bütün ailesi ekli bende, babası amcası teyzesi herkes :)) ama uzak durmayı düşünüyorum, ben düşünmek istiyorum biraz deyip kendimi geri çekicemBence erkeklere insanlik yaramiyor
Sen oteyle beriyle fingirdeyen ya da asiri maddi talepleri olan hoppa bir tip olsaydin bak o zaman nasil kiymetin olurdu
Yarin bilmiyorum artik sosyal medyada baskalarini mi eklersin yoksa baska heriflerle poz mu cekinip koyarsin panpa bence bundan sonra boyle davran kiymete bin
Nasıl foto çekip koyayım canım nasıl koyayım nişanlıyız bütün ailesi ekli bende, babası amcası teyzesi herkes :)) ama uzak durmayı düşünüyorum, ben düşünmek istiyorum biraz deyip kendimi geri çekicem
Nişanlınız kaç yaşında ? Burçlarınız ne ?Merhaba kızlar, 35 yaşındayım nişanlıyım, nişanlımla tam 1 yıldır beraberiz ve 3 ay sonra evleniyoruz. Şimdiye kadar bana hiç kötü bir lafı olmadı, gayet ilgili, alakalı, söylediklerime dikkat eden, kırmak istemeyen, değer veren biridir. Bu kadar çabuk nişanlanıp, evlenmek, onun ısrarları sonucu oluyor bu arada. Bugün yemek yerken yanında alkol de alıyorduk ve onun verdiği cesaretle sanırım, aramızdaki konunun akışına göre, ben seni çok sevmiyorum ama seviyorum dedişok oldum ama o anlamadı devam etti, seviyor muyum tabi ki seviyorum, sevmesem asla evlenmem, az mı seviyorum, hayır hiç az değil ama biz seninle kaç senedir birlikteyiz ki çok seveceğim dedi, sen de seviyorsun biliyorum ama sen de çok sevmiyorsundur dedi, gerçekten şok oldum kızlar.
Tamam, tabi ki 1 yıldır beraberiz , belki de çok sevmek için yeterli bir süre değil, kişiye göre değişir bu tabi ama yine de öyle de olsa, duymak çok kırıcı oluyor. Kalkalım mı dedim kalktık ama kavga ettik tab,i, kızmama, bozulmama kızdı, tartıştık, küs şekilde ayrıldık bu akşam. Ben şimdi nasıl davranayım? Ne yapayım? Lütfen bana aklı başında , mantıklı birşeyler söyleyin, bundan sonraki tavrım nasıl olmalı? Benim beynim durdu
Evet begeni ve mantikla baslamistir, buyuk bir askla baslamadik tabi ama 1 yil oldu ve 3 ay sonra evleniyoruz, boyle birseyi nasil soyleyebilir bu asamada, ben de haliyle kirildim, insan afalliyor boyle birsey duyunca. Planli olarak soylemedi , hemen cocuk istediginden bahsediyorduk, sen cocuk icin mi evleniyosun beni sevmiyosun herhalde dedim ama saka yollu gulerek, tam tersi de olabilir, belki sevdigim icin sevdigim insandan cocugumherkes birçok şeyi sever çiçeği, kediyi... benim evlenmem için çok sevmem lazım. Ama nişanlınızınnyaşı ileri olduğundan gençlik aşkından çok mantık aşkı yaşıyor.
Ben bazen böyle şeyleri sen de böylesinde diyerek sırf karşıdakinin fikrini öğrenmek için yaparım. Acaba öyle bir şey yapmış olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?