Ikimiz de 35 yasindayiz, ben boga o yengecNişanlınız kaç yaşında ? Burçlarınız ne ?
Evet haklisiniz, her cok seviyorum, asigim diye konusan gercekten onlari mi hissediyor acaba? Surekli sevgilisine seni cok seviyorum diyen, bu laflar hep agzinda olan birinden belki daha cok seviyordur beni nisanlim. Ben de zaten zamanla cogalan sevgiye inaniyorum. Ilk anda duydugun ask gecici ama bir anda soylenmesi kiriyor insani bir afalladim. Biraz uzak durucam, dusunmek istiyorum dicem,icimden gelen bu suanHer insan aman ne çok seviliyorum ne kadar da bana aşık falan diye cümleler duymak ister.
Tamam ama gerçekten böyle midir?
Ben yanlış birşey göremedim nişanlınızın konuşmasında. Hatta tam da bu aşamada söylemesi daha doğru daha mantılı ve dürüst. Sen de dürüst ol. Hislerini kağıda yaz dürüst bir şekilde kendin oku. Sonra nişanlına hak verip vermediğini düşün.
Kimi birliktelikler büyük aşkla başlar.
Kimileri biraz mantık, biraz sevgi,
Kimileri yalnız mantık...
Kimileri saygı, sevgi yaşadıkça daha da güzelleşir.
Olabilir yani, ne bileyim
Gercekten cok kirginim, tamam cok asik olmayabilirsin, iliski begeni ve mantikla baslamistir ama 1 yil oldu. 3 ay sonra evleniyoruz, boyle birsey duymak beni inanilmaz kirdi. Ama beni normalde hic kirmaz, deger verir, soylediklerime onem verir, ne dersem yapar, surekli arar ilgilenir merak eder, guzel laflari sozleri de vardir, mesela canimli hayatimli hitap etmezsem hemen birsey m oldu der, bozulur, telefonuma ismi ile kaydettim diye trip atar bozulur yani boyle durumlar da var. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Dusunmek istiyorum, beni seven ama cok sevmeyen bir adamla evlenmek istiyor muyum diye, ustume gelme bir sure diye yazdim az once, cvp yazmadi ama yazarne demek sevıyorum ama az sevıyorum
1.3 aralıgında su su yuzdelerde sevıyorum dıye bırsey yok kı ya seversın ya sevmezsın
bu sahıs acıkca hoslanıyorum ama baglı bagımlı asık degılım demek ıstedı sanırım
valla ben olsam ıyı sende o varmıs bende su saatden sonra o bıle yok der kestırır atardım ne demek sevıyorum ama az
noluyor bu erkeklere ya agızlarına banyo terlıgıyle vurmalıklar
Haklisiniz, sevmiyorum demek istememis, kotu birsey demek istememis belki de, benim kizacagimi da hic tahmin etmedi zaten ama bunu bilmeme gerek var miydi illa? Kim olsa kirilir bu cunleyi duyuncaBence evlilik zaten kör aşkla yapılacak bir şey değil, aşkın yanında mantık da olmalı. Yaş ilerledikçe bunlar dengeleniyor. Bence çok seviyorum ama aşık değilim demek istemiş nişanlınız. Açıkçs bu konuyu bir kez daha sakince konuşmanızı öneririm
Kırılmakta çok haklısınız.. kim kırılmaz ki. Heralde samimiyetle sohbet etmek istemiş kırılacağınızı düşünse söylemezdi diye düşünüyorumHaklisiniz, sevmiyorum demek istememis, kotu birsey demek istememis belki de, benim kizacagimi da hic tahmin etmedi zaten ama bunu bilmeme gerek var miydi illa? Kim olsa kirilir bu cunleyi duyunca
Bu başlıktaki en isabetli yorum bu olmuş bence. Ağzınıza sağlık.Sizi seven ama çok sevmeyen bir adamla evleneceksiniz. Ben evlenmezdim ama bazı insanlar çok daha sabırlı ve azimli olabiliyor. İki tarafta da neden bu çaresizlik, anlamadım. Neden çok sevdiklerinizle olmayasınız ki?
Kendisi evlenelim diye israr ettigi icin cabuk davrandik. Gayet akli basinda isi gucu yerinde kocaman insan niye oyle davrandi o zaman? Ne yapacagimi bilemiyorum ama hala cok kirginimbirini seversin, daha çok seversin ve evlenmeye karar verirsin. önce evlenmeye karar verip çok sevme işini sonraya bırakmak bana mantıksız geldi.
Sizi sevmiş mantıken de uygun görmüş, büyük ihtimalle bundan daha iyisini de bulamam diyip evlenelim demiş.Kendisi evlenelim diye israr ettigi icin cabuk davrandik. Gayet akli basinda isi gucu yerinde kocaman insan niye oyle davrandi o zaman? Ne yapacagimi bilemiyorum ama hala cok kirginim
Daha önce 8 senelik ilişkisi olmuş ama lise yıllarında başlayan bir şey, biteli 10 yıl olmuş zaten, 2009da ayrılmışlar. Sanırım ondan sonra önemli sayılabilecek bir ilişkisi olmamış. O ilişkisi ile ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum, çok eski çünkü. Bugün sürekli seni seviyorum diyor durmadan :) komik yani. Sevmesi yeterli, aşk ve tutku yoruyor insanı :)Evlenmeyi erteleyin. Adam sana asik degil. Alkol evet insani gevsetir, ama yalan söyletirmez.
Kendince düsünmelisin ask senin icin ne kadar önemli? Adamin en son iliskisi ne zamandi? Yara bandi olayindanmi dolayi senin ile jet hizi ile evleniyor? Adam seni seviyor, bu senin icin yeterlimi, yoksa ask ve tutkumu istiyorsun?
Herseyi iyi düsün tart evlenmeden önce. Alkollü diye laflarini kücümseme.
Ben de seviyorum tabi ki ama çok mu fazla bilmiyorum ki, ama seviyorum. O zaten gayet ilgilidir, alakalıdır, değer verir, ne istersem yapar, sözlerime çok önem verir, kırmak istemez. Ben bana değer verdiğini sevdiğini biliyorum ama birden böyle söyleyince kırılıyor insan. Bugün sürekli seni seviyorum diye mesajlar attı, yersen :))Sen cok seviyor musun peki.
Mesela esimle iliskimizde cok seven alttan alan daha fazla verici olan taraf esim.
Ben sevmiyor muyum tabi ki cok seviyorum. Ama onun ki kadar degil.
Ustelik 8 yil sonra evlendik.bu durumun zamanla alakasi yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?