Seviyorum ama çok sevmiyorum mu??

Seviyorum ama daha da sevicem demiş bence yilar geçtikce daha da sevecegini soylemiş ben kotü birşey olarak algilamadim seviyom ama cok degil her gecen yil daha fazla sevecegim gibi anladim bunu :)
 

Bu kotu bisey degilki daha evlenip paylasimlariniz arttiginda birbiriniz oldugunda daha cok seveceksiniz
 
Çocuklar duymasında ki sertaç aklıma geldi ne yapayım efendim yalan mi soyleyeyim diyor ya gözümde canlandı biran.
Herhalde çok aşık değilim demek istemiş ama kırılmakta haklısın.
Haahahah :)) evet yolda gelirken, içimden , bir de yalan söyleyemem ben yaa diyo diye düşünürken o geldi benim de aklıma
 
Galiba :) nasıl bir tavır sergileyeceğim yarın hiç bilmiyorum, o da seviyodur tabi ki, bunu hissediyorum, ama deli divane aşık olmadığını açıkça söylemesine de gerek yoktu
Nişanlınız bana tanıdık birini hatırlattı.Doğrucu Davutluk karşısındakine nasıl hissettiriyor düşünmezler.
 
Seviyorum ama daha da sevicem demiş bence yilar geçtikce daha da sevecegini soylemiş ben kotü birşey olarak algilamadim seviyom ama cok degil her gecen yil daha fazla sevecegim gibi anladim bunu :)

Bu kotu bisey degilki daha evlenip paylasimlariniz arttiginda birbiriniz oldugunda daha cok seveceksiniz
Ben artık nasıl devam edicem diye düşünürken, hayatımın şokunu yaşadığımı düşünürken rahatlattınız kızlar teşekkürler:)
 
Ben artık nasıl devam edicem diye düşünürken, hayatımın şokunu yaşadığımı düşünürken rahatlattınız kızlar teşekkürler:)
Bak canim 2 kere bulustugum adam tuttu beni istemeye geldi ve 11 ay sonra evlendim ilk goruste ask degildi ask diye viseyde yoktu mantikliydi ve hoslanmistim sevebilirdim eminim esimde boyle hissediyodu suan 5 yillik evliyim 2 evladimiz var ve icimizden gelerek sana asigim diyebiliyoruz bazen bi anda asik olursun hemen biter bazen yavas yavas seversin omurluk olur
 
Haklısın, ben de 3 günde olan aşkların sağlıklı olmadıklarını bittiklerini , zamanla oluşan sevginin daha sağlam ve daha doğru olduğunu biliyorum. Şuan aramızda deli gibi bir aşk yok ama bunun farkındayım ama seviyoruz ikimiz de bunu da hissediyorum. Yine de 3 ay sonra evleneceğin kişiden bir anda böyle birşey duymak kırıyor insanı, bu kadar açık sözlü olmasına da gerek yoktu :) Peki ben şimdi yarın nasıl davranayım, nasıl bir şey söyleyeyim?
 

konularını okudum da çok yazık sana değmeyecek insanlara kaç yıllarını vermişsin. Belli düzgün de birisin yıllar yıllar sürmüş ilişkilerin. ama hep zamanını harcamışlar. bence sevme sevmeme mevzusuna çok takılma ama alkol çok sık içmek sıkıntı.
 
Teşekkür ederim canım, oldu maalesef yanlış ilişkiler. Bununla biraz alkol problemimiz dışında iyiyiz ama bugünkü lafı beni çok kırdı, söylemesine gerek yoktu en azından. Yoksa sevgi, aşk zorla olacak şey değil tabi ki
 
Bu adam, bu kızı harcar demedi demeyin. Yarın öbür gün bi de çocuk yapar o streste gider başkasına deli divane aşık olur . Ayıkla pirincin taşını.
 
Esim evlendigimde ilk bulustugumuzda seni hic begenmemistim demisti o zaman asiri sinirlenmistm trip felan atmistim bosver hic uzatma sen normal davran eger bi aciklama yapmak istiyorsa kendi yapar yapmazsada uzatilcak bi konu degil
 
Esim evlendigimde ilk bulustugumuzda seni hic begenmemistim demisti o zaman asiri sinirlenmistm trip felan atmistim bosver hic uzatma sen normal davran eger bi aciklama yapmak istiyorsa kendi yapar yapmazsada uzatilcak bi konu degil
Bu kadar açık sözlü olmak zorunda değiller :)) Ben de trip attım çok, acayip bozuldum, çocuktan konuşuyorduk tam, git o zaman çok seveceğin birini bul, onunla çocuk yap, ben istemiyorum artık fln dedim, bir de bana kızıyor, trip atıyorum diye sonra, kalkalım mı dedim kalktık , hiç konuşmadık arabada da, eve gelince iyi geceler dedim indim. Yarın sabah yazar herhalde, ama kavga etmeden de olsa birşeyler mutlaka sölicem, içimde kalır yoksa :)
 

insan söyler ya ben sözlümün aşırı tepki vermeyeceğini bilsem çok açık olabilirim hislerim konusunda ona karşı ama eminim azıcık içsem ben de içimden geçen herşeyi söylerim. ama şimdi ayık kafayla yer mi yemez, senin bu halinle evlenmek istediğimden emin değilim vs demek.
hani bence herkesin içinden geçer böyle tuhaf hisler çok sevme aşık olma vs gibi, ama kimse ayıkken söylemez. kafaya takılacak şey değil.
 
Bence uzatma ama tadini kacirmaya degmez evlenince oyle bi hayat gayesine dusunuyosunki seviyomus sevmiyomus yerine cocuklara sunumu alsak evde su eksik fln demeye basliyosun bu gunlerin kiymetini bil gez toz eglen nisanlinla
 
Bence haklı bir trip atma olmuş kim olsa sinirlenir. Seviyorum ama aşık değilim demek istemiş. Kimine sevgi yeter kimi kör kütük aşık olmak ister. Siz nasıl bir ilişki istiyorsunuz ? Sizi sevmesi değer vermesi yeterliyse sorun yok. Zamanla da daha çok sevebilir ayrıca
 
Canım söyleme birşey bak kendimden biliyorum kırılıyor insan :) Ne gerek var :) Benim de ara ara soğur gibi olduğum, evlensem mi evlenmesem mi diye düşündüğüm zamanlar oluyor, ben de gözü kör aşık değilim ki ama tutup da ona söylemem. Eve gelince, artık ayrılmam lazım, nasıl devam edicem bu gereksiz bilgiyle diye düşünürken , beni rahatlattınız.
 
Size körkütük asık olmadığından bahsetmiş, yüksek ihtimalle sizde değilsiniz değil mi? Bu kötü birsey mi bence değil.Somucta iyi bir evlilik için bu gerekiyor mu tartısılır. Duyguların olması gerekiyor ama önemli olan anlasmak,saygı, iş bölümü VS vs...uzar zaten böyle. Demek istediğim belki körkütük aşık olarak evlenmek istiyordu o yüzden bunu acık etti. Unutulmaması gereken birsey var ki 30lu yaslardan sonra duyguları 18 yasımızdaki yasayamıyoruz. Hayat , sorumluluklar izin vermiyor buna zaten. İyi bir acıklama yaparsa karsılıklı tatmin olursanız, bunun sorun olacagını düşünmüyorum.
 
Ben de seviyorum ama kör kütük aşık değilim tabi ki ama asla söylemem böyle birşeyi. Sen de çok sevmiyorsundur deyince, evet çok sevmiyorum tabi ki dedim ama o dedi diye. Bunu planlı bir şekilde söylemedi, çocuk hakkında konuşuyorduk, hemen çocuk istediğini söyledi, çocuk için mi evleniyorsun beni sevmiyor muusun acaba dedim ama gülerek şakalaşıyorduk o an, tam tersi de olabilir, sevdiğim için, sevdiğim insandan hemen çocuk istiyor olabilirim dedi, ben de o an , hani inanmıyor gibi yaparak, çok seviyormuş da ondan istiyormuş bak senn fln dedim, çok seviyorum demedim seviyorum dedim dedi , şok oldum :))
 
Seni seviyorum ama çok sevmiyorum. Alkol doğruları söyletir insana. Ki aşk sevgi zaten sevgililiğin ilk başında yoğun olur zamanda alışkanlığa bırakır öyle sonradan çok sevemezsin. Mantıkla yaklaşıyor gibi geldi ama bence çok sevmek iyi birşey değil herşey rutin gider bu şekilde ne güzel. Bence ona bi kaybetme korkusu yaşat seviyor mu sevmiyor mu iyi bi anlasın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…