Seviyorum ama kafam çok karışık...

Çok haklısınız o yönünden de düşündüm. Daha önce nasılsa ders durumum hala öyle. Hatta bazen motive olduğum bile oluyo işin içinden çıkamayınca derse veriyorum kendimi kafam dağılıyo

T
Çok haklısınız o yönünden de düşündüm. Daha önce nasılsa ders durumum hala öyle. Hatta bazen motive olduğum bile oluyo işin içinden çıkamayınca derse veriyorum kendimi kafam dağılıyo
Tebrik ederim. İnan o kadar önemli ki okuyacağın bölüm kariyerin. Ben bazen çok pişman oluyorum keşke daha fazla calissaydim diye. Hayatını sağlam kur. Gerisi gelir ve hep suna inanırım en güzel şeyler hiç beklemediğin anda gelir başına. Cok takma olayın üzerine gitme bence:)

Oluruna bırak

Hiç beklemediğin anda olacağı varsa olur

Kafa dağıtmak için kendini derse vermen ne güzel ben ders çalışmaya başlayınca uykum gelirdi hep

rahat davran tek anahtar bu ... laf sokacağın zaman napıyorum ben diye sor kendine :)
Bende böyle düşünüyorum. Elimden gelen başka bi şeyde yok zaten. Adım atacak yapıda bi insan değilim hiç. En azından rahat davranmayı başarabilirim umarım

Muhtemelen onun yakın davranışlarından etkilenmişsindir ama o yaşlarda ne olacağı hiç belli olmuyor gerçekten dersler çok daha önemli, ben sınava hazırlanırken aklımı böyle şeylere yormamak için kendime söz vermiştim ama sonuç olarak beceremedim insan gönlüne laf geçiremiyor. Şimdi o zamanlar görüştüğüm kişiyle sözlüyüm, derslerimi etkilemedi mi etkiledi. Çok daha iyi bir üniversitede okuyabilecekken sorunlu zamanlarımızda çalışamadığımdan kılpayı kaçırdım istediğim yeri. Yine istediğim bölümdü çok şükür güzel bir işim var, hayırlısı böyleymiş ama yine de sen sen ol kısa süre de olsa kalbinin sesini bastırmaya çalış, insan yaptığı işte mutsuz olduğunda etrafını da ister istemez olumsuz etkiliyor, sağlıklı iliiki yürütemiyor. Eğer o kişi hayırlısıysa zaman geçtikten sonra bile bir şekilde karşına çıkabilir, temelde arkadaşlığınızı korumaya bak bence :)

Ayy bana dershane ask hoşlanti demeyin 3 yıl önceki olaylar geliyor da aklima guluyorum. Benimki hüsranla sonuçlandı canimcim netlerim de kötü etkilendi tabi.
Simdilik bu tur şeylerden uzak dur bence. Derslerin bunlardan daha önemli değil mi?
Guzel kafanı boyle şeylerle mesgul etme kendine vakit ayir en verimli döneminde sin

Hiic umursama ve sana tavsiyem universiteye girmeden once emin olmadigin bir iliskiye baslama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…