Seviyorum ama kavuşamıyorum. ne yapmam lazlım

Ailenin diploma takıntısı haricinde sana söyleyemediği bir şey mi var acaba ?:26: Herkes hemen hemen birbirini tanıyormuş ya..

Evlenmeme konusunda söyledikleri de kararlı olduklarını anlaman ve bu işten cayman için bence. Sen de aynı şekilde o olmazsa hiçbir şekilde başkasını sevemeyeceğini, içine sindiremeyeceğini bu yüzden evlenmeyeceğini vurgula. Sonuçta kaç yaşındasın, işin gücün var, bi bakarlar olmuyo iki bakarlar olmuyo, sonunda kabul etmek zorunda kalırlar diye düşünüyorum.

Ailenin diploma takıntısı haricinde sana söyleyemediği bir şey mi var acaba ?:26: Herkes hemen hemen birbirini tanıyormuş ya..

Evlenmeme konusunda söyledikleri de kararlı olduklarını anlaman ve bu işten cayman için bence. Sen de aynı şekilde o olmazsa hiçbir şekilde başkasını sevemeyeceğini, içine sindiremeyeceğini bu yüzden evlenmeyeceğini vurgula. Sonuçta kaç yaşındasın, işin gücün var, bi bakarlar olmuyo iki bakarlar olmuyo, sonunda kabul etmek zorunda kalırlar diye düşünüyorum.

aynı mahallede evlerimiz karşı karşıya. ailem tanımıyor ailesini. kendi ailesinde problem yok akrabalarının yaptığı bazı tutumları onlarda yapar diyorlar. ticaretle uğraşıyor diyorlar. zengin olur yoldan çıkar. iflas eder sefalet çekersin. erkek arkadaşımın duruşu sert bir yapıda ama birde bana sorun tam tersine çok şefkatli. dedim ya sözünü dinlemek lazım. zıtlaştın mı birşey yaptıramazsın. koç burcu. yengesi birşer yapmış mesela bak gördünmü ne yapmışlar diyor annem. diyorum kim yapmış annesimi yapmış babasımı yok diyor yengesi yapmış ee diyorum o zaman bilmeden sen neden karalıyorsun onları ön yargı ile yaklaşıyorsun. sus diyor bu kez. ailesi birkaç kez geldi. annesi böyle bit tutum sergilemeyin gelsin konuşun tanıyın istemezseniz sonra olmaz deyin dedi. annem görmeyede değer bulmuyoruz tanımayada değer bulmuyoruz dedi. bunlara rağmen terk etmedi beni. ailem benim imtihanım oldu sanırım.

Allah yardımcın olsun cnm. Aileler her ne olursa olsun çocuklarının arkalarında olmalar lazım bence uyarmalarına gerek varsa yanlış gördükleri şeyleri uyarırlar ama olmaz asla vs böyle şeyler yanlış bence. İnşaAllah hayırlısıyla atlatırsın bu zor zamanları. Buarada yüzüğüde çok merak ettim resmi varmı :9:

Allah yardımcın olsun cnm. Aileler her ne olursa olsun çocuklarının arkalarında olmalar lazım bence uyarmalarına gerek varsa yanlış gördükleri şeyleri uyarırlar ama olmaz asla vs böyle şeyler yanlış bence. İnşaAllah hayırlısıyla atlatırsın bu zor zamanları. Buarada yüzüğüde çok merak ettim resmi varmı :9:

amin teşekkür ederim. yüzüğü evlenme teklifi yaptığında taktım. ama sonra yanıma almadım. aklım kalıyordu takmak için. fotoğrafını dahi tutmuyorum ki daha çok özlem duymayayım. :43:

K29 yaşında hala isteğinizin peşine düşemiyorsanız bence bırakın sevgilinizi. Boş yere bekletmeyin
eşim lise mezunu ben yüksek lisans
Eşim evlendiğimizde çalışamıyordu ben de devletteyim sizin gibi ve 21 yaşındaydım. İstedim aileme de ısrarla vazgeçmeyecegimi söyledim. Onlar da gönülsüz şekilde kabullendiler. Neredeyse 3 senedir evliyiz.
Sen bu adamı kaybetsen üzülmeyecek misin? Pişman olmayacak mısın? 10 sene sonra ah ben ne yaptım demeyecek misin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
K29 yaşında hala isteğinizin peşine düşemiyorsanız bence bırakın sevgilinizi. Boş yere bekletmeyin
eşim lise mezunu ben yüksek lisans
Eşim evlendiğimizde çalışamıyordu ben de devletteyim sizin gibi ve 21 yaşındaydım. İstedim aileme de ısrarla vazgeçmeyecegimi söyledim. Onlar da gönülsüz şekilde kabullendiler. Neredeyse 3 senedir evliyiz.
Sen bu adamı kaybetsen üzülmeyecek misin? Pişman olmayacak mısın? 10 sene sonra ah ben ne yaptım demeyecek misin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın kabettiğim zamanlar oldu. benim bütün uzak durmaya çalışmalarıma rağmen ikna etti orta yolu buldu. bir tarafımda hayatım boyunca fedakarlık yapmış büyütmüş emek çekmiş ailem var diğer yanda sevdiğim insan. Aileme karşı gelip günahkar olmaktan korkuyorum. ana babanıza öf bile demeyin hadisinden yola çıkarak benim hayatım bu söylemi ile dualarından uzak kalmak korkutuyor beni. Başkası ile mutlu olabilecekmiyim muhakkak ki bilme şansım yok. başkasını istiyormusunuz sorusunu yöneltirseniz ise ana baba rızalığı için katlanabilirmiyim başkasına onuda blimiyorum. bazen diyorum gelmeseymişim dünyaya. ama emin olduğum birşey varsa beni terk ederse çok üzüleceğim.

Back
X