İşim vardı hızlı hızlı yazmaya çalıştım oyüzdenTürkçe yazsan daha iyi anlardım ama belli ki çocuk seni beğenmemiş buluştuktan sonra. Sen de sil numarasını, yazma artık
Hiç bir şey yapma.Önüne bak.Merhaba arkadaşlar benim 2 yıldır bir ilişkim yok 2 yıl önceki sevgilime 2 yıldır aşıktım hala konuşuyoduk ara ara ama beni aldattığı için affetmedim hiç ilk defa birinden hoşlandım hatta çok çok hoşlandım instagramda tanıştım konuştuk baya 2-3 hafta ama bir ra ben cevap vermemiştim 10 gün boyunca sonra yazdm numaramı istedi ve buluştuk buluştuktan sonra ilk ben otobüse bindim akşam vktiydi o daha bekliyodu ben bindiğimde oyüzden merak ettim otobüsten iner inmez mesaj attım geldimi otobüs diye sonra görmedi mesajı bende aradm düzgğnce konıltuk bindim falan dedi kapattık sonra da attıgım mesaja cevap verdi yeni gördüm bindim bindim dedi yine tamam dedim gülücük koydum ve bir daha bana yazmadı. 5 gün oldu.Bugünde anladığm kadarıyla numaramı silmiş. Ama instagramdan takip ediyor. Sizce nasılsın dye mesaj atsammı napsam ya çok üzüldüm.
Unut gitsinSevmek değil de hoşlandım yani yanında heycanlandım ve etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?