Seviyorum ne yapıcam

elsa00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
14
3
86
Kilis
Merhaba arkadaşlar benim 2 yıldır bir ilişkim yok 2 yıl önceki sevgilime 2 yıldır aşıktım hala konuşuyoduk ara ara ama beni aldattığı için affetmedim hiç ilk defa birinden hoşlandım hatta çok çok hoşlandım instagramda tanıştım konuştuk baya 2-3 hafta ama bir ra ben cevap vermemiştim 10 gün boyunca sonra yazdm numaramı istedi ve buluştuk buluştuktan sonra ilk ben otobüse bindim akşam vktiydi o daha bekliyodu ben bindiğimde oyüzden merak ettim otobüsten iner inmez mesaj attım geldimi otobüs diye sonra görmedi mesajı bende aradm düzgğnce konıltuk bindim falan dedi kapattık sonra da attıgım mesaja cevap verdi yeni gördüm bindim bindim dedi yine tamam dedim gülücük koydum ve bir daha bana yazmadı. 5 gün oldu.Bugünde anladığm kadarıyla numaramı silmiş. Ama instagramdan takip ediyor. Sizce nasılsın dye mesaj atsammı napsam ya çok üzüldüm.

"Seviyorsan git konuş bence." Demeyi çok isterdim ama sizin hoşlandığınız şekilde sizden hoslanmamis gibi görünüyor. O kadar süre yazmamasi iyiye işaret değil. Umutlanmayin derim.

Hiçbişey anlamadım
2.ler zaten allak bullak
İnstadan biriyle tanışır tanışmaz buluşmalar falan ilişkinin otobüste ilerlemesi
Ne okudum ben ya

İsteseydi arardı zaten o etkilenmemiş demekki yazma iyice havaya sokma boşuna

Hiç bir şey yapma.Önüne bak.

Birini sevmek istemek, boşlukta olmak hisleriyle o kişiye duyduğun hoşlantıyı karıştırıyorsun. Karşına biri çıksa ki aramayı bıraktığında çıkacaktır, hiç de hoşlanma vb olmadığını anlarsın. Boşluktan böyle hissediyorsun.

Takıntıya dönüştürme sakın bu çocuğu. Bir arkadaş öyle yapmıştı da... sonunda bir sayfa küfür yazmış çocuğa ,istanbulun köprüleri, binaları gibi mimari imgeleri kullanarak yaratıcılıkta sınırları zorlamıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…