Seviyorum ne yapıcam

Bunların hepsi aşktan

Sadece 2 yıl birini sevmişsin sonra biriyle instada tanışıp buluşmuşsun ama o buluştuktan sonra 5 gün yazmamış sana onu anladım baska da bişey anlamadım.. :/ yalnız doğru anladıysam bu benim bildiğim bi yasanmış olaya cok benziyo.. sen o 2 yıl konuştuğun cocuktan ayrılınca boşluğa düştün obürüylr instada kpnuşup kendini o boşluktan kurtarmaya calıştın .. ama yapma bnce yazma da arama da sorma da ..

Bunların hepsi aşktan
Çocuk bizim kızla bir kere görüşmüş. Kız da kafayı takmış. Hatta bana dahi şunu yazayım bak şunu gönderdim diye taciz üstüne tacizde bulunurdu. Yazdıklarını bize de atardı Dilimizde tüy bitmişti yazma artık diye. Çocuk da önceleri düzgün cevaplar veriyordu sonra üslup sertleşmekle kalmadı, fena... hala aklıma gelir gülerim o köprüler,binalar, binaların paratonerleri... böylece takıntısını yenmişti ama

Hahahahahhah kız ilahi ofiste sesli güldüm millet deli sanacak
Allah akıl fikir versin yaaa

Hahahahahhah kız ilahi ofiste sesli güldüm millet deli sanacak
Allah akıl fikir versin yaaa
Kız Almanya'da yaşıyor ve Türkçesi de çok bozuk küfürlerin bir çoğu da Almanca yahut yanlış yazılmış. Mesela cümle içinde yüz kere senin diyor hahahaha ... Çocuk hesaplarının hepsini silmişti ...

Ara sürekli ara, seni engellerse başka yol bul yine ara. Bu kadar sevmişsin sakın vazgeçme bence. Nasılsa pes edecektirz aşkını savun, arkasında dur!

Acıdım cocugaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…