Sevmediğin biriyle evlenmek

Tek tek okudum yorumlarınızı hepiniz sağolun .Her insan sevdiği aşık olduğu insanla bir ömür geçirmek ister ama benim hiç umudum yok. Aşık olduğum birisi vardı aslında hala aklımda , onu unutmaya çalışıyorum onunla hiçbir zaman olmayacağımızı biliyorum .Aşkta çocuk oyuncağı değil insan her önüne gelene aşık olamıyor, ya da karşılıksız kalıyor benim yaşadığım gibi. Karşıma çok büyük bir aşk çıkıp onunla mutlu olup evleneceğim gibi düşüncelerim yok çünkü benim böyle gerçekleşmeyecek beklentilerim yok, kendimi biliyorum. Şanssız bir insanım. Sadece aşkta değil genel anlamda şanssız biriyim.Şuanki sevgilim bana aşık olmasa bile beni seviyor bunu hissedebiliyorum . O iyi biri , onunla muhabbet etmeyi zaman geçirmeyi seviyorum. Bazen yanındayken yanından ayrılmak istemiyorum . Ben sevgiye muhtaç biriyim çünkü.. Ama içimde ona karşı bir kıpırtı yok. Sonuçta aşık olduğum insanla olamayacağım için ha şuanki sevgilim ha başka biri ne farkeder ki diye düşünüyorum.

Biz aşk kadiniyiz canim. Ask bizim.vücudumuzun %90 kaplar. Asil olmadan mutsuz olacagina inanıyorum. Yani benim.için oylee <3 ayyy çok seviyorum kocami demek var seviyorum iste demek var. Sen asil olduğu. Birini sec.

Sakın ha derim...sevmediğin biriyle evlenme asla.
Allah kimseye sevmeden evlenmeyi nasip etmesin.
Şimdi düşünüyorum da bana aşık üstüme titreyen bir adamla bile evlensem,
Onu sevmiyorsam bu evlilik bana işkenceden başka bir şey olmaz.

Arkadaşlar iyi akşamlar buraya yazıyorum ama gerekirse taşınabilir...
Merak ettiğim şey aranızda sevmediği bir adamla evlenip mutlu olan var mı? Sonradan sevdiniz mi?

Evet senin sevdiğin kişinin sana sıcak sözleriyle sevmediğin kişinin o tür sözleri aynı değildir ama şu da var...
SADECE aşk ile olsa ya da aşk yetse birkaç ay veya yılda boşanmalara,aldatmalar olmazdı burda okuduklarım olsun,duyduklarım ve şahit olduklarım olsun severek evlendik aşıktık ama beni aldattı,vurdu vs diyerek boşanan olmazdı.
Aşka güvenmeyeceksin çünkü aşık olduğun bir kişinin sözü,tavrı,sana ve ailene tavrı bir anda soğutabiliyor tecrübe ile sabit.
ASLA diyenler defalarca aşkta veya bir insanda hayal kırıklığına uğrasaydınız,ruhunuz bir darbeyi kaldıracak güçte olmasaydı sizi seven ama sizin sevmediğiniz mantığınıza uygun kişiyle evlenirdiniz hele de yaşınız geçiyor olup yaşıtlarınız evlendiyse çevremde çok var...
Konu sahibi bu şekilde düşün sadece sevgi,aşk penceresinden bakma iyi ve değer veren insan çok az bunu bulabilmek ise şans bence.Aşık olduğun kişi sana değer vermezse sadece acı çekersin ama değer veren sana aşık kişi seni üzmez her dediğini yaptırabilirsin daha doğrusu başın ağrımaz zamanla seversin de bence.Sevgi çok güzel ama seni seven değer veren kişiyle mantığına uygun kişiyle bunu bulan ise çok şanslı....

Kafanızda en ufak bi soru işareti varsa o kişiyle ilgili zaten yürümez, ki üstüne üstlük mücadele etmemiş sizi kazanmak için, siz değersiz değilsiniz hiç kimse değersiz değildir ama bu o erkeğin tercihiydi allah yolunu açık etsin denir bu durumda, yani siz en doğru olanı yapmışsınız hayatınızdan çıkararak.
Kolay vazgeçememeniz bence yaşınızla ilgili, artık zamanım geldi diye düşünüyorsunuz sanırım ama öyle hikayeler okudum ki bu forumda hayat her an şaşırtabilir sizi, bu yüzden asla ve asla umutsuzluğa kapılmayın şuanki yaşınız bence evlenmek için en ideal en kararlı ve en olgun yaş :)
Ve bi şey daha söylicem, hayatınıza birini aldığınızda asla eski sevgilinizle kıyaslamayın onu, çünkü onunla birlikte yepyeni bi sayfa açıyosunuz hayatınızda sadece ikiniz olarak, düşünsenize o da eski sevgilisiyle sizi kıyaslasa nasıl kötü hissederdiniz bunu yapmayın bence.
Zamanı ve yeri geldiğinde kalbimizin diğer eşiyle karşılaşacağımıza canı gönülden inanıyorum ben, inşallah sen de o hayalindeki aşk evliliğini yaparsın da forumdan hikayeni okuruz canım benim :)

inşallah canım bunu öyle çok istiyorumki

Benim bildiğim bir araştırmanın sonucu: Boşananların %85i severek evlenenlerde oluyor..Beni tanıdığım görücü usulu evlilikler sürüyor,ama sonradan sevme değil de insanlığını sevme oluyor sanırım saygı da korunuyor evlilik surecınde tanıdıkları için..Ama sen sanırım sırf evlenmek için bunu yapacaksın yapma..Çünkü her gece aynı yatağa yatacaksın bunlar kadın için önemli şeyler..Sevmeden evlenirsen ilerde aldatabilirsin de...Evlenmek matah birşey değil gözunde büyütme sevıp sevılecegın bırını bekle kısmet bu işler...

gerçektençok güzel anlatmışsınız. tam olarak şimdi böyleyim. sadece beni seven birisi yok. diğerlerini yaşadım zaten artık bende değerimi bilen beni gerçekten seven birini istiyorum.zamanla sevebileceğim biri hoşlanmalıyım bu kişiden sonra ben taş kalpli biri değilimki bende onu seveceğime inanıyorum.eskiden derdimki insanlar neden sevmedikleri yahut yanlarına yakışmayan kişilerle evlenirler bunu şimdi anladım.çünkü senin sevdiğin seni sevmiyor sende artık bakıyorsun bir kişide böyle oldu 2.de yineaynı aşk güzel ama işte yetmiyor. insanlar herşeyi zorlaştırıyorlar. yoksa aşk güzel birşey inşallah karşılıklı aşkı yaşayacağım biriyle evlenirim yine de bunu çok istiyorum

Bu konuda ben de acabalarda kalıyorum..
Bazen mantık evliliği yapmak istiyorum, hayatım boyunca tek bir tabum vardı. İnsan bir kez aşık olur diyordum nitekim oldu da, severek ayrıldık. Bilirim ben de dahil severek ayrılmak herkese saçma gelmiştir ama oluyor, olacağı varsa seve seve de ayrılabiliyorsun.

O kişiden sonra hayata küsmedim, evlenmeyeceğim demedim. Elbette evlenip anne olacağım allah kısmet ederse fakat şunu biliyorum ki aşk evliliği yapmayacağım.
Hissediyorum. Mantık ve saygı üzerine kurulu olacak, birşeyler benimle geçmişte kaldı, geçmişte kalacak..

Ben 2 kere asik oldum bugune kadar, insan 1 kere asik olur bence dogru degil :) Insandan insana degisir tabi..

belki herkes deli gibi asik olup evlenmiyodur ama bi elektrik hoslanma oluyodur diye dusunuyorum.. sonradan sevenler var mi demissin, insan az bucuk da tahmin eder karsisindakine bsyler hissedip edemeyecegini, kendini taniyorsun cunku..

Son yazılanlardan sonra kafamda bazı şeyler şekillendi. Artık kendimi kandırmak istemiyorum, ben aşık olduğum insanla olamayacağım o yüzden yoluma bakmayı düşünüyorum bu saatten sonra. Sevgilimin niyeti ciddi eğer vakti zamanı geldiğinde bana evlenme teklifi ederse kabul edeceğim. Hayat ne kadar garip 6-7 ay öncesine kadar fal baktırmıştım,kadın bana sevmediğin biriyle evleneceksin demişti, bende niye sevmediğim bir insanla bir birliktelik kurayım ki sevmediğim, biriyle evlenemem asla demiştim. Büyük konuşmamak lazımmış. Hayalperest değilim artık. Sağolun arkadaşlar.

2 yıl nişanlıyken çok sevmedim açıkçası ..
görücü usulü&eşim beni severek evlendik ..
ama zamanla kendini huyunu sevdim ..
sonradan sevme de denebilir ..
evlilik şans bence .. seven ayrılır,sevmeyen sever .. belli olmaz , sans , nasip ..

hic mi duygu yok peki icinde? bi begenme elektrik bile?

hic mi duygu yok peki icinde? bi begenme elektrik bile?

Var diyemem yokta diyemem nötrüm. Sohbetini seviyorum onunla muhabbet etmeyi seviyorum,yanındayken bazen yanından ayrılmak istemiyorum.Beni sahiplenmesi kıskanması hoşuma gidiyor.Benimle ilgilenmesi ,yaptığı sürprizler. Ona haksızlık etmek istemiyorum. Ama kalbim ona atmıyor,heyecanlandırmıyor beni.

kendini sen tanirsin.. onceligin nedir evlilik icin? sevmedigin icin ilerde herseyi gkzune batip uzeceksen yine haksizlik etmis olacaksin

Sevmediğin biri ağzıyla kuş tutsa bir zaman sonra yaranamaz sana.
Sevdiğin biri afedersin tepene s..sa da tatlı olur.

Sevgi, aşk= Tahammül demek çünkü..
Evliliği yürüten temel şey de budur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…