Sevmediğin biriyle evlenmek

Teşekkür ederim böyle şeyler duymaya ihtiyacım vardı..Bir kere aşık oldum bir daha sevdim ne de sevenim var.İnsan ister istemez üzülüyor neyse... konuyu uzatmayayım

Valla ben ilk askimi kesip attim kafamdan, sonra baskasina asik oldum. O da agzima s..ti sag olsun.

Uzulme kuzum, vakti geliyor baskasi gelip sana kotu davraniyor, kalp bos kalamiyor vesselam :)

Çok çok güzel anlatmissin böyle bir durumda sadece kendini değil karşı tarafi da düşünmek lazim acaba ona haksızlık ediyorum mu diye sevmediğin bir insana ince eleyip sık dokunmazsin agzina ne gelirse söylersin ve bir kalbi kırmak kabeyi yıkmak gibidir

Arkadaşlar iyi akşamlar buraya yazıyorum ama gerekirse taşınabilir...
Merak ettiğim şey aranızda sevmediği bir adamla evlenip mutlu olan var mı? Sonradan sevdiniz mi?
Sakın yapma ! Severek evlenenler sırf sevgisinin hatrına pek çok olumsuzluğu , hatayı sineye çekerken buna sevmediği birinin hatrına katlanmaz .

Yanlış anlaşılmasın ama tek taraflı sevgi varken kimse kimseyle evlenmeyi seçmesin.Çünkü sevmeyen taraf seven tarafa hayatı zindan ediyor.

Bir arkadasim sevmedigi bir kadinla evlendi. Kendi agziyla defalarca kez sevmiyorum dedi , yine de evlendi, evlenirken baska birinden de hoslaniyordu ustelik.

Simdi evlendigi kiz fb a mutluluk pzolari vs koyuyor, mutlu bence. Yani sevmedigi biriyle evlenip hayattan memnun olan kadin degil ama erkek taniyorum

Ama genel itibari ile yanlış birşey değil mi

Ama genel itibari ile yanlış birşey değil mi

Ayyyy bilemedim konustugumuzda hayattan mustuzum, 40 yasinda intihar edicem v vs derdi. Eee ben de sevdigine git, mutlu ol o zaman dedim. Bebe hem mutsuzum diyor, hem sacma sapan bir seyler yapiyor.....ne ayak anlayamadim yani. Neyse evlenmeden once de cok yakiniyordu evlenmek istemiyorum ama mecburum soz verdim bibibi diye, neyse Allah hayir etsin sonunu, sevdigim bir arkadasimdir.

Benimde böyle bir tanıdıgım erkek arkadaşım oldu...evleneyim 1 yıl sonra boşuyacagım dedi simdi karısı hamile...şimdi de mutlu allah bozmasın tabi... nisanlilik evrelerinide şahit oldum her an ayrılacak derdim...sag gösterip sol vurdu adam resmen..

Konu sahibinede diyecegim eger icinde hic bir kıpırtı yoksa ayrıl...karşı tarafla empatini kurunuz...

Bu modelden bir tane de is arkadasim var, 10 yildan sonrra ayrildi, simdi baska biriyle beraber. Bu adam da 30 yasina girdim diye evlenme karari verdi, sonra istemiyorum diyip ayrildi. 10 yillik iliskiydi, 1 yillik nisanlilik.

Sanirim hepimiz bi kez ayni seyleri
yasiyoruz...bende boyleydim iste ayni
duygular ayni olaylar ayni sonuc

ha ha ha aaaa çok güldüm yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…