Sevmediğin biriyle evlenmek

Sevmediğin biri ağzıyla kuş tutsa bir zaman sonra yaranamaz sana.
Sevdiğin biri afedersin tepene s..sa da tatlı olur.

Sevgi, aşk= Tahammül demek çünkü..
Evliliği yürüten temel şey de budur..
Aynen öyle bunu bende biliyorum. Ama aşk yok artık bbenim için. Aşık olurum diye düşünmüyorum,bana çok uzak, sevsem bana yeter.

Ben kimsenin benimle sevmeden evlenmesini istemezdim karşınızdaki kişinin yerine koyuyorum kendimi ve üzülüyorum
Ona bunu yapmayın ya da yapacaksanız da dürüstçe söyleyin sevmiyorum deyin ama evleneceğim deyin ha o da kabul ederse diyecek bir şey yok mutluluklar...

Aynen öyle bunu bende biliyorum. Ama aşk yok artık bbenim için. Aşık olurum diye düşünmüyorum,bana çok uzak, sevsem bana yeter.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 25 ten fazla değilsin belli ki..:)
Aşk darbesi yemiş bir gazi olduğun da belli..

Bir kez aşık olur insan diyenler yanılıyor biliyor musun?

İnanma yok öyle bir şey

Hatta ilkinde aptal aşık olursun ikincisinde akıllı :)

Yine heyecanlanıyor mu insan peki? Ben de merak ediyorum da kusura bakmayın konunun ortasına daldım

O da bana aşık değil ,bende bana aşık olan bir insanla bir ömrü yaşamak isterdim. Aşık olmasa bile seviyor beni,bende zamanla severim belki diye düşünüyorum .

Önemli olan aşık olmak değil, karşılıklı aşk yaşanması...Benim için böyle bir şey mümkün olmayacağı için hayatımın sonuna kadar da yalnız kalmak istemiyorum.

umitsiz olmak basli basina bi sorun bence.. Allah buyuk, bilemezsin

Yine heyecanlanıyor mu insan peki? Ben de merak ediyorum da kusura bakmayın konunun ortasına daldım

Evet heyecanlanıyor.
Ne salakmışım aşk aşk diye nasıl bir adama ölüp bitmişim böylesi dururken diyor sonra..
Hayatta ne güzel adamlar varmış diyor.
Sonra evlenince onun güzelliği de zedeleniyor ama hepsinde oluyor o nerdeyse

O da bana aşık değil ,bende bana aşık olan bir insanla bir ömrü yaşamak isterdim. Aşık olmasa bile seviyor beni,bende zamanla severim belki diye düşünüyorum .

Önemli olan aşık olmak değil, karşılıklı aşk yaşanması...Benim için böyle bir şey mümkün olmayacağı için hayatımın sonuna kadar da yalnız kalmak istemiyorum.

Böyle bir şeyin mümkün olup olmayacağını şimdiden bilemezsin.
Yarın sürprizlerle doludur..

Zamanla sevmek diye bir şey yok..
Evlilik sevgiden alıp götürmesin de getirmesini bekleme..

Düşün o adamın şimdiki halleri dışında çapaklı gözlerini, yırtık pijamalı hallerini görüyorsun evlilikte.
Çirkin, ilgisiz, öküzce tavırlarını saymıyorum bile..

Teşekkür ederim böyle şeyler duymaya ihtiyacım vardı..Bir kere aşık oldum bir daha sevdim ne de sevenim var.İnsan ister istemez üzülüyor neyse... konuyu uzatmayayım

3 ay önce seninle ayni durumdaydim başka birine aşıktim o beni kör kuyularda merdivensiz birakti sonra biriyle tanistirildim o beni seviyordu ama benim kalbimde o kıpırtı yoktu bana söylediği sevgi sözcükleri beni rahatsız ediyordu içimdeki derin boşluk, sevgi açlığı kal bununla evlen diyordu ama diğer realist yanim sen onu sevmiyorsun kalırsan onu da kendini de mutsuz edersin dedi ve bitirmeyi ,aşık olacağım olamazsam da en azindan hoslanabilecegim birini aramayi tercih ettim hala düşünüyorum olsa miydi ki olsaydi süreç çok hizli olacakti ve kimbilir şimdi evli olabilrdim diye sonra tek bir an geliyor aklima bana canim demişti o an o kadar rahatsiz olmustum ki sonra diyorum hayirlisi olsun.

Benim bir arkadaşım var çocukluk arkadaşım.
Birlikte telefon sapıklıkları yaptık, ilk buluşmalara birlikte gittik karşı masadan gözledik birbirimizi öyle yakın düşün.

Ondan örnek vereceğim sana..

İlk sevgilisi oldu çok aşık oldu. İlkler de başka olur bilirsin.
Salak gibi seviyorsun akıl dışı
Oğlan böyle lay lay lom bir tip çok umursamadı. Bir kaç ay çıktılar.
Bir engelde de bıraktı gitti. Arkadaşım çok ağladı, düş yakamdan sevmiyorum seni lafını da duydu.

İşte bu yaralı dönemde biriyle tanıştı.

Oğlan deli gibi aşık oldu kıza.
Kız hiç sevmedi, elektrik sıfır fiziksel olarak bile hiç beğenmedi.
Ama kalbi çok güzel artısı çok, çok iyi biri, beni seviyor.
Ben bir daha hiç aşık olmayacağım nasıl olsa..
Sevmek önemli değil sevilmek önemli diyerek başladı çocukla..

Tam 7 yıl çıktı ama.. Aklı hep başka ilişkilerde kaldı..
Aşk dolu çiftlerle kendini kıyasladı benim kalbim niye böyle atmıyor dedi.
Kıyasladı durdu. Çocuğun tipine taktı, artık diline vurdu hissettikleri.
O güzel kalpli dediği insanı kırmaya başladı artık.

Ayrıldı sevmiyorum diye yalnız kalmak istemedi hiç dayanamayıp geri döndü.
Beni böyle seven biri daha da çıkmaz diye bencillik ederek 7 yılı bitirdi.
Sonunda da böyle nereye kadar deyip sözlendiler..

Düğün hazırlığı, aileler işin içine girince oluyor tabi pürüzler.
Aşk yok tabi fedakarlık da olmuyor insanda o zaman beklentiler tavan..

Olmuyor dedi sözü attı..
Oğlan 7 ay oldu hala peşinde önünü kesiyor falan cevap vermeyince tehdit ediyor..
O güzel kalpli insan evet..

Arkadaşım mı?

Sözü attıktan 3 ay sonra biri ile tanıştırıldı.
İçi ısındı, gayet sevdi. O da kendine şaştı.

Diğeri ile evlilik dediğinde heyecanlanmayan insan hemen evlenmek istiyor..

Sonuç kalbi kırık birini bıraktı geride.. Ve kendi de huzursuz çünkü çocuk hala peşinde..

Mutlulugun nerden gelecegi bilinmez ki. Biri sevib evlenir, bir kac yil sonra (belki ay) bosanir, hatta biri birine dusman bile olurlar. Bakarsin biri zorla evlenir amma sonra da oyle bi sever ki...hep mutlu olur.

Ben ilk 24, 2.kez 26 yasimda asik oldum. Ikisinde de aptaldim, simdi 27yim, kor, sagir, dilsiz , aptalim :) Hic akillanmiyorum vesselam :)

Teşekkür ederim böyle şeyler duymaya ihtiyacım vardı..Bir kere aşık oldum bir daha sevdim ne de sevenim var.İnsan ister istemez üzülüyor neyse... konuyu uzatmayayım

Sen beklerken değil beklemeyi bıraktığında çıkar o kişi karşına..
Bundan sonra çok mutlu olursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…