Verdim, ama inan ki olmuyor, yürümüyor, o seni seviyor, sen ise sevmiyorsun, arada farklılıklar falan oluyor, yaşadım ve gördüm.
karşı tarafa da eziyet, insan sevmeyince en ufak bır şeyi bile sorun eder, karşı taraf da nerede yanlış yaptım diye beynini yer..ama ne kadar umutlu ınsanlar var ya bır sans isteyebiliyor, inanıyor.. yazık
Başlıktaki gibi.. Senin sevmediğin ama seni deli gibi seven birine şans verdin mi ?
Coook zaman önce vermiştim... aynen yazdıgın gibi sevmedigim ama beni deli gibi seven biriydi..
keşke vermeseymişim... tek taraflı sevgi olmuyor...
su an evliyim, cooook mutluyum ve bebegimi bekliyorum...
inşallah sizde sevmediginiz birine sans vermek yerine coook seveceginiz biriyle karsılasır mutlu olursunuz
Aynen, söylediklerinin hepsine katılıyorum, sürekli sorardı niye böylesin, niye böyle davranıyorsun falan gibilerinden, en kısa zamanda bitirdim zaten.
Vermedim.
Hatta çok taze bi olay benim için.
Çok uzun senelerdir, yaklaşık 5 senedir bu konuda ısrar eden, umut eden, bekleyen biriydi benim için.
Okulu bitirdi, bekledi.
Askere gitti, bekledi.
Hep bekledi
Geçenlerde aradı yeniden, ben uzunca bi zaman girdiğinden dolayı araya eskisi gibi olmayacağını sanıyordum.
Oysa bana hiçbir şeyin değişmediğini, işini bulup karşıma çıkacağını, ciddiyetini o zaman daha iyi anlıyacağımı söyledi.
O gün bişey söylemedim ancak iki gün boyunca düşünüp tarttım.
Sorguladım kendimi bu sevgiyle ilgili.
Sonra karar verdim.
Dedim ki ona "Ne kadarını bildiğini bilmiyorum, ben birini çok sevdim. İnsan kendinden çok sever mi birini? Ben sevdim. Olmayacağını bile bile sevdim. Ona rağmen sevdim. Bekledim. Ve ben onun bana yaptığını sana yapmak istemiyorum. Çünkü bunun nasıl bi durum olduğunu en iyi ben biliyorum. Görüşmeyelim, konuşmayalım, olmayacağını ikimiz de bilelim. İyi olmanı diliyorum. Hoşçakal."
Hiç bişey demedi.
Bilmiyorum, belki haksızlık ettim, üzdüm belki ama daha fazlasına sebep olmak istemedim.
Sevilmek çok güzel evet, ama bu olmayacağından eminken bu karşıdaki kişiyi "deneme tahtası" olarak değerlendirmek de bi o kadar acımasızca.
Ve ben böyle masum duygularla bi insanın senelerine mal olmanın, o insanın duygularını umarsızca harcamanın büyük vebal olduğuna inanıyorum.
Ona yaşattıklarım için pişmanlık duymaktansa yaşayamadıklarıma pişman olmayı tercih ederim.
Aşk, karşılıklı olursa güzeldir.
Ben ne sevmediğime nede sevdiğime ikinci bir şansı verdim...sevdiğimde beni sevseydi ikinci şansı vermemi gerektirecek şeyler yapmazdı, zaman kaybetmeden yoluma baktım ve huzurluyum
Başlıktaki gibi.. Senin sevmediğin ama seni deli gibi seven birine şans verdin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?