sevmediğiniz biriyle evlenirmisiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pakize10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlenmezdım..

eger oyle bişey olupta evleseydım şiddetli gecımsızlıkten bosanırdım

sevmekten once tanımak gerek.. ailen tanısa ne kı ,ailenmı evlenecek nıkah yapacak onunla.. ?
çok tanıyorum deseler bile ,sadece yuzeysel bi tanımadır..
ben kendı adıma konusayım severek evlenmısken , bılmedıgım yenı yenı huylarını kesfediyorum.

dedelerimiz nınelerimiz elbet gorucu usuluyle olmus ama onlardada hep nıneler fedakarlık yapmıs ,kadın ezılmıs ve bı sekılde evlılıkler yurumus.. sımdı boyle bişey mumkun değil.

Birini başta sevmem mümkün değil , sevgi bende sonradan oluşur.. Yani:

Ne birden var olur , ne birden yok olur... Bendeki sevgi böyle bir şey..O yüzden sevene kadar

beraberliğimi yürütürdüm kişiliği sağlam olursa eğer.. Ben kişiliğe sevgi duyan biriyim daha çok..

Hıı bu arada tanıdıktan sonra sevgiye dönüşmemişse biterdi zaten, sevgi olmadan olmaz ki..

yok yok...insanın azcıkda olsa içi almazsa,birazcıkta olsa sevmezse
gece yastığa başını koyduğunda içinde fırtınalar kopar..
hem sevmediğin birinin her haline nasıl katlanacaksın..
büyük konuşmayayım ama benim için imkansız...

imkansız evlenemezdim, birbirini seven insanlar bile evlenince afallayabiliyor, birbirine zor katlanabiliyor bazen aynı evin işinde raylar oturana kadar. sevmeden çok zor...

sevmediğim insanlarla aynı asla ortam da bulunmaya tahammül edemem değil sevmediğim biriyle evlenmek imkansızzz

Sevmediğim insana dokunamam, dokunamadığım insanla aynı yatağı paylaşamam...

neden severek evlenmek varken kendime eziyet çektireyimki bide sonra onu illa sevmem gerek diye kendimi zorlayayım. Asla olmaz. Ya sonra birini seversen evlendiğine pişman olursan düşünsene. ayhh allah korusun...

evlenmedim çok şükür sevmediğim bi adamla ,sevdiğim biriyle evliyim çok şükür .

Bence büyük bir hata olur sevmeden evlenmek. Çünkü sevdiğimiz insanın bazı hatalarını görmezden gelebiliyoruz ama sevmediğin biri olsa bu sorunlar daha göze batabilir.

asla evlenmezdım asla..
sevmedıgın ınsanın herseyı batar bıkere ınsana ya..,
sırf huyu guzel dıye nasıl gıreyım sevmedıım adamın koynunaa:bbo:

haftaya 30 oluyorum.2 buçuk aydır da biriyle görüşüyorum.akıllı mantıklı iyi bir işi var romantik bana aşık inançlı benden bir yaş küçük ama önemsemiyor neredeyse dualarımdaki adam ama ONU SEVMİYORUM!!! mantığımın tüm duaları onda mevcut ama tipim değil ve içim ısınmıyor.sevemiyorum.bana aşkını ilan ettikçe gıcık oluyorum.delircem yakında, böyle olmaması gerek.sorusu her an aklımda çınlıyor " evlilik sözkonusu olduğunda tip senin için ne kadar önemli? " ....bitiremiyorum, vicdan azabı çekiyorum,çok mutsuzum.senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleme:
benim de yaşım 30, bu zamana kadar sevdim de ne oldu,belki de evlenirdim,dürüstse seviyorsa güvenilirse niye olmasınki sanki bu zamana kadar sevdik de madalyamı taktılar:1closedeyes:

hiç ağlama canım,bu yaşımıza kadar çoğumuz sevdik belki ölürcesine delicesine, sevdin aldatıldın mı, sevdin nankörlük mü gördün huzuru seni seven birisinde arayacaksın zaten gelmişiz bu yaşa,mantığımızı dinliyicez birazda, bıkmışım zaten bu işlerden:1closedeyes:

büyük konuşmayım ama hayır ya sevmediğim insanla nasıl aynı yastığı paylasabilirim ki :1no2:

bu kararı vermek öyle zorki...artık bir karar bekliyor benden.ben ise hiç böyle hayal etmemiştim evleneceğim insanı.telefonlarını zorla açıyorum, görüşmeye zorla gidiyorum, normalde neşeli konuşkan biriyim o da bunu kendinden sanıyor...bazen diyorum siz gibi yemişim sevgisini aşkını diyorum.ama konu bir ömür boyu sürecek yatak konusuna gelince derin bir offff çekiyorum.sevmediğin sana çekici gelmeyen bir adamla yatağa girilir mi?ve gerçekten iyi bir soruymuş bu
SEVMEDİĞİN BİR İNSANLA İYİ BİRİSİ DİYE EVLENİLİR Mİ?
Allah ım yardım et

arkadasim sacmalam sakin evleniyim deme... evet belki ilk zamanlar kendini kandirirsin ya ama sonra.... onun yaptigi herseyden tiksinirsin yanagindan öpse gider yanagini silersin ama ya yatakta ? nasil olabilirsinki sevmedigin biriyle beraber olmak! cok büyük yanlis yaparsin...

valla sevmediğim biriyle asla evlenmem evlenmedimde zaetn....evlendiğin kişi senin diğer yarın gibi oluyo zamanla,sabah kalkıyosun onunla,gece yatıyosun onunla valla sevmeyene işkencedir be canım...hem bu hem insanın kendisine hemde karşısındakine yapabileceği en büyük haksızlıktır...

evlendikten sonra sevebilirmi insan diye sormuşsun? bu insanın kendi hayatıyla kumar oynamasıdır resmen!

evlenilir en azından hoşlanıyor olman gerek ama ben öleydim çünki..

ama yinede sana tavsiyem prensiblerinden azda olsa ödün vererek kendine uygun ve seveceğin insanı aramandır kolay gelsin allah yardımcın olsun canım...

evlenmezdım nıtekımde evlenmedım zaten.evlılık zor zanaat kızlar.her anlamda her acıdan.soyle bı bakıorum da gorucu usuluymus mantık evlılıgıymıs bana ters.hııı o sekılde evlılık yapanlarada saygım sonsuz tabıı netıcede tercıh meselesı ama nıkahta keramet olmadıgına ınananlardanım ben ve sevmedıgın bı ınsanla bı omur boyu cok zor gecmez yanı.esımle bıle su yasadıgımız sorunlar tartısmalr sırf mantık evlılıgı yapıp evlenseydım asla cekmezdım .ınsanın sevdıgı baska oluo.herseyı oyuzden gormezden gelıo,sıneye cekıo takmıosun ya. :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…