Sevmeyen ee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
542
202
303
Diğer
Esim yuzume beni sevmedigini soyledi.benden sogumus.birdaha da asla eskisi gibi olamazmis..bir cocugum var.calisan bir kadinim.esim cocuk icin bosanmiyor ve bana bir es gibi davranmiyor bir suredir.ne yapmam lazim?

Eşiniz çocuk için boşanmıyor ve size eş gibi davranmıyorsa siz kendiniz için boşanıp ona bundan sonra sadece baba gibi davranması gerektiğini eş gibi davranmayacaksa evliliği sürdürmenin anlamsız olduğunu söyleyin. Kabul edip etmemesinin de önemli olamadığını ekleyin.

Esim yuzume beni sevmedigini soyledi.benden sogumus.birdaha da asla eskisi gibi olamazmis..bir cocugum var.calisan bir kadinim.esim cocuk icin bosanmiyor ve bana bir es gibi davranmiyor bir suredir.ne yapmam lazim?
Eşiniz boşanmak istemiyor değil ki, dün açtığınız konuda eşinizin boşanmayı teklif ettiğini, size düşün taşın dediğini yazmışsınız, eşiniz boşanmak istiyor ama siz boşanmaya çekiniyor gibisiniz.

Abla aylardır aynı mesele, adam istemiyor, konu sahibi boşanmak istemediği için hala evliler.

Sizde bende seni sevmiyorum boşanalım bende yoluma bakayım ne uğraşıcam senle diyin. Boşanmak artık en iyisi sizin için.

Abla aylardır aynı mesele, adam istemiyor, konu sahibi boşanmak istemediği için hala evliler.
Doğrudur, BDV’de ilk sayfada hala güncel olduğundan ben dün açtığı konu içeriğini gördüm sadece.

Böyle bir durumda şahsen ben boşanırım, defalarca ne yapsam, nasıl olsa diye sormam, sevmeyen boşanmayı bir düşün diyen adamla ne işim olur, boşanır yoluma bakarım, bazı kadınları anlayamıyorum kusura bakmasınlar.

Adamın nelerini nelerini çekip adam da boşanmak istemediği için bahane edip sürdüreni anlıyorum, ama bunu anlamıyorum. İstenmiyorsun işte, hiçbir bahane yetmez böyle bir durumda.

Herkes bosan dedi size bosanma diyen ciksin diye bekliyorsunuz ama elli kerede acsaniz ayni konuyu herkes ayni cevabi vercek. Biraz gurur lutfen.

Adamın nelerini nelerini çekip adam da boşanmak istemediği için bahane edip sürdüreni anlıyorum, ama bunu anlamıyorum. İstenmiyorsun işte, hiçbir bahane yetmez böyle bir durumda.
Kimse kırılsın istemem ama doğrular acıdır maalesef, seni istemiyorum, evlilik bana monoton geliyor, aramızda aşk kalmadı diye havalanan adamlarla evli kalmak insanın kendisine eziyetten başka bir şey değildir, eşini gözden çıkarmış adam evlilik devam etse bile hayatına devam eder ama sen saçını süpürge ettiğin, seni istemeyen bir adamla ömür çürüttüğün için pişman olursun çünkü onunla evliyken hem sevgi ilgi görmezsin hem de evlilik var diye hayatını istediğin gibi yaşayamazsın, niye kendine böyle bir çileyi reva görürsün ki, hele de çalışan kadınların, seni istemiyorum diye çat çat söyleyen kocaları ısrarla koca olarak tutmalarını hiiiiiiç anlamıyorum.

Adam seni istemiyorum diyor, kadın hala ona yemek yapıp çamaşırlarını yıkayıp ütülüyor, havalanmış adamı koca diye tutmam zaten de yüzüme yüzüme laf edecek su bile vermem yahu, az yesin de kalksın kendi hizmetini kendisi görsün.

Bazı şeyler bizim elimizdedir, bazı şeyler değildir. Bu da sizin elinizde değil. İlişkiniz bitmiş. Şu an için hayatını değiştirmek zorunda değil ki hala evde. Ama bir gün hayatını değiştirmek isteyecek ve siz de mecbur kalacaksınız. Bence o günü beklemeyin, güzel güzel ayrılın

Eşiniz sizden boşanmak istediğini de söylememiş mıydı? Hatta ya bu sevgisiz evliliğe devam edip ayrı yatmaya devam yada ev arkadaşı gibi olalım diye size seçenek sunmuştu.
Boşanmak istemediğine emin misin?

Cocuk icin bosanmak istemeyen siz misiniz ? Esiniz istiyordu oyle demistiniz. Burda kimse sana katlan sevmesede evinde dur cocugun var demez. Denmez çünkü.Herkesin tek fikri boşan kurtul. Bu kadar basit.Zor bir durum uzucu evet ama istenilmedigimi şaka yollu bile söylese esim birdaha yuzumu gostermem.

Çocuk için lafına çok kızıyorum, çocuk için sevgisiz ilgisiz evlilik sürdürülmez, benim akrabalarda da var çocuk için katlandım diyenler, çocuğun üstüne niye böyle bir yük yüklüyorlar anlamış değilim, doğru dürüst ebeveyn olmayı becerebilenler eşten boşanır çocuktan değil, nice boşanmış çiftler var ki çocuklarıyla ilişkileri devam ediyor, kadın veya adam ebeveyn olmayı bilmiyorsa aynı evin içindeyken de çocuğuna gereken ihtimamı göstermiyor zaten.

Kimse çocuğum için lafının arkasına sığınmasın, karı-koca olmak başka ebeveyn olmak başka çünkü, karşınızdaki size eş olamıyorsa aranızdaki bağ kopmuşsa boşanırsınız herkes hayatına bakar.

Çalışıyorsun en azından maddi anlamda ona ihtiyacın yok.Bosanirsan seni sevebilecek elbet birileri karşına çıkacak.Simdi sevmediğini bildiğin bir adamın karısı olarak kalmak istemezsin herhalde.Sen bilirsin ama lafı ağzına tıkıp onu kapıya koyman lazım.Adam sevmiyorum demiş ya

Kesinlikle oyle abla. Kendi korkularına çocugu katıyorlar bence. Bahane olarak öne sürüyorlar. Adam açıkca istemiyorum demis o evde 1 degil 10 cocukta olsa istemeyen istemiyecek ve oyle davranacak.Sanki cocuklar bu durumdan memnun olacak gibi davranıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…