Eşiniz boşanmak istemiyor değil ki, dün açtığınız konuda eşinizin boşanmayı teklif ettiğini, size düşün taşın dediğini yazmışsınız, eşiniz boşanmak istiyor ama siz boşanmaya çekiniyor gibisiniz.Esim yuzume beni sevmedigini soyledi.benden sogumus.birdaha da asla eskisi gibi olamazmis..bir cocugum var.calisan bir kadinim.esim cocuk icin bosanmiyor ve bana bir es gibi davranmiyor bir suredir.ne yapmam lazim?
Abla aylardır aynı mesele, adam istemiyor, konu sahibi boşanmak istemediği için hala evliler.Eşiniz boşanmak istemiyor değil ki, dün açtığınız konuda eşinizin boşanmayı teklif ettiğini, size düşün taşın dediğini yazmışsınız, eşiniz boşanmak istiyor ama siz boşanmaya çekiniyor gibisiniz.
Doğrudur, BDV’de ilk sayfada hala güncel olduğundan ben dün açtığı konu içeriğini gördüm sadece.Abla aylardır aynı mesele, adam istemiyor, konu sahibi boşanmak istemediği için hala evliler.
Adamın nelerini nelerini çekip adam da boşanmak istemediği için bahane edip sürdüreni anlıyorum, ama bunu anlamıyorum. İstenmiyorsun işte, hiçbir bahane yetmez böyle bir durumda.Doğrudur, BDV’de ilk sayfada hala güncel olduğundan ben dün açtığı konu içeriğini gördüm sadece.
Böyle bir durumda şahsen ben boşanırım, defalarca ne yapsam, nasıl olsa diye sormam, sevmeyen boşanmayı bir düşün diyen adamla ne işim olur, boşanır yoluma bakarım, bazı kadınları anlayamıyorum kusura bakmasınlar.
Kimse kırılsın istemem ama doğrular acıdır maalesef, seni istemiyorum, evlilik bana monoton geliyor, aramızda aşk kalmadı diye havalanan adamlarla evli kalmak insanın kendisine eziyetten başka bir şey değildir, eşini gözden çıkarmış adam evlilik devam etse bile hayatına devam eder ama sen saçını süpürge ettiğin, seni istemeyen bir adamla ömür çürüttüğün için pişman olursun çünkü onunla evliyken hem sevgi ilgi görmezsin hem de evlilik var diye hayatını istediğin gibi yaşayamazsın, niye kendine böyle bir çileyi reva görürsün ki, hele de çalışan kadınların, seni istemiyorum diye çat çat söyleyen kocaları ısrarla koca olarak tutmalarını hiiiiiiç anlamıyorum.Adamın nelerini nelerini çekip adam da boşanmak istemediği için bahane edip sürdüreni anlıyorum, ama bunu anlamıyorum. İstenmiyorsun işte, hiçbir bahane yetmez böyle bir durumda.
Eşiniz sizden boşanmak istediğini de söylememiş mıydı? Hatta ya bu sevgisiz evliliğe devam edip ayrı yatmaya devam yada ev arkadaşı gibi olalım diye size seçenek sunmuştu.Esim yuzume beni sevmedigini soyledi.benden sogumus.birdaha da asla eskisi gibi olamazmis..bir cocugum var.calisan bir kadinim.esim cocuk icin bosanmiyor ve bana bir es gibi davranmiyor bir suredir.ne yapmam lazim?
Çocuk için lafına çok kızıyorum, çocuk için sevgisiz ilgisiz evlilik sürdürülmez, benim akrabalarda da var çocuk için katlandım diyenler, çocuğun üstüne niye böyle bir yük yüklüyorlar anlamış değilim, doğru dürüst ebeveyn olmayı becerebilenler eşten boşanır çocuktan değil, nice boşanmış çiftler var ki çocuklarıyla ilişkileri devam ediyor, kadın veya adam ebeveyn olmayı bilmiyorsa aynı evin içindeyken de çocuğuna gereken ihtimamı göstermiyor zaten.Cocuk icin bosanmak istemeyen siz misiniz ? Esiniz istiyordu oyle demistiniz. Burda kimse sana katlan sevmesede evinde dur cocugun var demez. Denmez çünkü.Herkesin tek fikri boşan kurtul. Bu kadar basit.Zor bir durum uzucu evet ama istenilmedigimi şaka yollu bile söylese esim birdaha yuzumu gostermem.
Belki farkli biri yazacak size ne?Hanımefendi, aynı konuyu dün de açmışsınız. Forum aynı forum, yazanlar da aşağı yukarı aynı. Farklı ne söylensin bekliyorsunuz?
Kesinlikle oyle abla. Kendi korkularına çocugu katıyorlar bence. Bahane olarak öne sürüyorlar. Adam açıkca istemiyorum demis o evde 1 degil 10 cocukta olsa istemeyen istemiyecek ve oyle davranacak.Sanki cocuklar bu durumdan memnun olacak gibi davranıyorlar.Çocuk için lafına çok kızıyorum, çocuk için sevgisiz ilgisiz evlilik sürdürülmez, benim akrabalarda da var çocuk için katlandım diyenler, çocuğun üstüne niye böyle bir yük yüklüyorlar anlamış değilim, doğru dürüst ebeveyn olmayı becerebilenler eşten boşanır çocuktan değil, nice boşanmış çiftler var ki çocuklarıyla ilişkileri devam ediyor, kadın veya adam ebeveyn olmayı bilmiyorsa aynı evin içindeyken de çocuğuna gereken ihtimamı göstermiyor zaten.
Kimse çocuğum için lafının arkasına sığınmasın, karı-koca olmak başka ebeveyn olmak başka çünkü, karşınızdaki size eş olamıyorsa aranızdaki bağ kopmuşsa boşanırsınız herkes hayatına bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?