Sevmiyor ne yapsam beni sevmiyor

olmaz işte öyle.. Arada müsait olmayacaksın. mesajlara dönme hemen. biraz uzaklaş. bir ilgisi varsa zaten o gelir sana. yoksa o daha beter uzaklaşır konu da çözülmüş olur.
Ama temelli uzaklaşmasını da istemiyorum, ondan başka arkadaşım yok çünkü. Ama dediğiniz gibi mesajlara falan hemen dönmem ama dönünce de sıcak karşılarım gibi.

Aslında yokluğumu hiç hissetmedi, her zaman yanındaydım. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. Yanında yoksam da telefonla arar 1, 1.5 saat konuşuruz. Uzak durursam beni özlediğini fark eder belki

Büyük ihtimal her şeyi deneyeceksin benim gibi. Arkadaşlarım yakın dur sevgini belli et destek ol dediler ettim olmadı.
Sinirlendim uzak durdum yanıma geldi. Laf soktum kötü davrandım şakaya vurdu.
Yeniden ulan bi kere de ben çok seveyim dedim bir öpücük oldu sabahına yine ilerlemedi
.En sonunda çok sinirlendim akışına bıraktım böyle normal arkadaş gibi devam ettik mecbur ama dedim ki tam ayrılmadan önce itiraf edicem nolursa olsun. (iyi ki etmemişim saçma olurmuş)
Tabi ona kalmadan o itiraf etti

Her şeyi dene soğuk dur yaklaş vs.Belki olur. Ama olmuyorsa akışına bırakıp arkadaş ol kabul et öyle ama açılma derim. Zaten anlıyordur o kadarını da biraz seviyorsa yapabilir.

Ben açılmayı düşünmüyorum, yapmam da. Ama taktiklere açığım:) Allahım bana da açılmalar nasip et

Bence sizin ilginizin gayet de farkında, bundan çok memnun ve bunu kaybetmemek için arada körüklüyor. Bir geri durun. Arkadaş olarak kanka modunda yine görüşün ama atıyorum siz de arada tipini beğendiğiniz çocukları gösterin “ne yakışıklı çocukmuş maşallah” vs deyin. Bir bozulsun, bir kendine gelsin, ilginizi kaybetmemek için daha çok körükleme ihtiyacı duysun. O sizinle oynayıp manipüle edeceğine, siz onunla oynayın bir.

Evet de hiç gözü açık biri değilim ki. Benim yerimde başkası olsa 100 kere tavlardı. Haklısınız ben de onu hem körükleyip hem başkasına bakmalıyım onun yaptığını yapmak yani

Karsinizdaki kisi bence sizin sevdiginizi anlamis ve biraz sizinle oynuyor.
Sizi sevmiyor istedigi biri de onu istese ucup gidicek gibi...
Gonulsuz as ya tas ya bas yarar.
Hayatta her sey dengeli zorlamamak lazim kabul edip onunuze bakin.
Belki daha iyi seyleri kaciriyorsunuzdur...

Belki de. İlk kez bir konumda bu kadar fikir ayrılığı görüyorum kimisi de sana açılacak diyor. Ama ben sizin dediğiniz ihtimali daha yüksek görüyorum

Ama temelli uzaklaşmasını da istemiyorum, ondan başka arkadaşım yok çünkü. Ama dediğiniz gibi mesajlara falan hemen dönmem ama dönünce de sıcak karşılarım gibi.

valla bence gayet anlıyor ilgini ve o da onun için mesela biz evli olsak filan diyor o yüzden diyorum uzak dur biraz sen ilgi göstermezsen bu kez o koşar peşinden

valla bence gayet anlıyor ilgini ve o da onun için mesela biz evli olsak filan diyor o yüzden diyorum uzak dur biraz sen ilgi göstermezsen bu kez o koşar peşinden
Ben biraz uzak duracağım çünkü bir üyenin de dediği gibi benimle oynama ve şu an beni hiç sevmeme ihtimali var.

Belki de. İlk kez bir konumda bu kadar fikir ayrılığı görüyorum kimisi de sana açılacak diyor. Ama ben sizin dediğiniz ihtimali daha yüksek görüyorum

Aslinda bazen insan sevdigini kiskandirmak tepki olcmek ister ondan konuya cevaplar ikiye ayrilmis.
Fakat bu olasilik siz soguk davransaniz ve sizin dikkatinizi cekmek istese daha mantikli gelirdi...

Bir şey eksik o da enerji, yok ki aramızda sinerji.
Tutmayınca tutmuyor işte, seninki yaptı bana alerji
Şarkısı geldi aklıma. Bazen ne kadar ortak noktan da olsa birbirinize çok da benzeseniz, bunlar elektrik meselesi hayatım . Hiç zorlama bence bastan olmadıysa olmuyor .

Aslinda bazen insan sevdigini kiskandirmak tepki olcmek ister ondan konuya cevaplar ikiye ayrilmis.
Fakat bu olasilik siz soguk davransaniz ve sizin dikkatinizi cekmek istese daha mantikli gelirdi...
Haklısınız, benimle oynuyor çünkü öyle saf birisi değil biliyorum. Anlamamasi için ciddi saflık olmasi lazım. Hayırlısı

1.Neden direkt memuriyet mevzusuna girdi,ne okuyorsunuz,alakasi ne
2.isimsiz flort ediyor,kafasi rahat,duygusal bisey hissetmiyor sakin sakin acilma,azcik hoslanan adam kul kole oluyor pesinde inan. Benim de yillar once boyle bir arkadasim vardi,arayip ozledigini soylerdi bi gece arayip seviyorum bile dedi ben acildim arazi oldu,arkadasimsin yanlis anladin beni galiba diye

1-Memuriyet mevzularina giriyoruz çünkü kpss çalışıyoruz:))
2-Bu da beni seviyor ama dostça. Seni sevdiğimi biliyosun der hep. Ama ben bu şekil sevgi istemiyorum

Bugün ona darılmıştım, dargınım diye çıkmış gelmiş. Sen kirilma üzülme diye geldim diyor. Kendimi geri çeksem ne oldu küs müsün vs der ama ötesi olmaz gibi
Hoşlanan erkek bunu çoğu zaman belli eder. Anlarsın yani. Bence senin ona karşı bi şeyler hissettiğinin farkında. Ama karşılıgı yok gibi. Karakterine baglı ego tatmini de olabilir. Bence çok kaptırma kendini. Ve mesafeni koy. Eger ondada bi şeyler varsa mutlaka gelicektir sana gelmezse zaten his yok demektir ondan da bi hayır göremezsin. Klişe ama kaçan kovalanıyor cnm.

Anladım teşekkürler:)

Peki sizce çözüm nedir ne yapmalıyım ☺
Şöyle şöyle yapın diyemem ama bazı insanlar EGolarını tatmin eden kişilerle takılıp gururlarını okşadıktan sonra çekip gidiyor. Bana bu adamın amacı safece bu gibi geldi. Yerinizde olsam ilgimi bu kadar belli etmem. Biz karşımızdaki İnsan anlamıyor zannederiz ama Bence çok da iyi anlamış sizin niyetinizi. Kendisi de bir şeyler hissetse Asım atardı diye düşünüyorum

Yaşınız daha küçük hemen evlenmeyi düsünmeyin zamana bırakın bu kadar takıntı yapmayın gerekirse gorusmelerinizi azaltin.seviyorsa döner seviyorsa koy ver gitsin.hayatini yasa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…