sevmiyormuş, istemiyormuş

sevmekten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
376
6
68
Gaziantep
slm kızlar önceki konularımdan bilirsiniz beni eşimle boşanma aşamasındayız davamız devam ediyo bu süre içinde herşey duydum işittim ama bugünkü duyduklarım kadar canımı acıtan bişi olmadı annem benim evin oraya gitmiş ordaki karşı komşumuza gitmiş konuşmuşlar kadın çok üzüldüğünü falan sölemiş işte bide eltimde evi terke etmiş bunları kimse çekmez falan demiş neyse benim konuma gelelim eşimi kadın biz ayrıldıktan sonra sadece birkez görmüş ve demişki neden böle yapıosun git karına çocuğuna sahip çık demiş eşimin kadına verdiği cvp yıktı beni demişki sevmiyorum istemiyorum ben sevmekteni hiç sevmedim bundan sonrada sevemem demiş canım öle bi acıdıki anlatamam içim öle bi yanıyoki bağrıma hançer sapladılar sanki içim öle bi acıyoki çocuk meselesi hakkındada sevmediğim bi insanın çocuğunu napım demişş ben onu çok seviodum banada hiç hissettirmedi böle bişeyi ben hep ayrılığımıza 3. şahıslar neden oldu sanıyodum ama öle değilmiş bilmiyorum belkide gururundan böle diodur ama yinede böle dememesi lazımdı bende insanım ya benimde kalbim gururum var madem sevmiodu nie evlendi benle bu çocuk nie ozman anlayamıyorum kafayı yicem

aman onun ayibi,iyiki kurtuluyorsunuz boyle bir adamdan.Hic uzmeyin kendinizi.Sizi sevmeyeni siz hic sevmeyin.Bulunmaz hint kumasimi saniyor kendini.Vallahi takmayin kafaniza.Onunuze bakin,guzel bir hayat sizi bekliyor.Belki yeni asklar,evlilik..

sizi gerçekten sevip sevmediğini bilemem ama lafın bu şekilde siz geleceğini bildiği içinde , terk edilen kişi sıfatını aldıysa o yuzden de demiş olabilir.
Boşverin demekle boşverilmez biliyorum fakat böyle bir adamdan kurtulduğunuz için sizin adınıza ben derin bir oh çektim...Hayat bundan sonra size hep gülen yüzünü gösterir inş.

haklısınız ama bi bayan için bundan daha ağır ne olabilirki

sevmiyormuş da niye evlenmiş. niye çocuk yapmış... sen kendi kendine mi yaptın çocuğu. kendi kendine senin gururunu kıracak göya.... aman o sevilen erkek... madem diyelim doğru sevmiyor. sana dmeiştir "seni seviyorum" diye niye yalan söylemiş o zaman?

canım onda sen terkettin diye mi başka sebepten mi ya kompleks olmuş ondan tersini gösteriyor aklınca miller "ben sevmedim sevildim eşim ısrar etti ondan ayrılmadım" vb. sallar daha eğer öyleyse. belki de sen ya da başkası, kendi ailesi afedersin arka tarafını kaldırmışlar onun, hayal aleminde yaşıyor yaşatıyor.

ben de senin yerinde olsam çok canım yanar. kızarım. ama hiç inanmıyorum eşine. kendi ezikliğinden etrafa öyle anlatıyor. ama gene kendini küçük düşürüyor. o kadın da laf almak için sormuş ama o cevap karşısında diyememiş mi "sevmeden çocuğu niye yaptın, elin kızının günahına niye girdin, güzelim kız seveni de çok olur niye kısmetine mani oldun" diye.

evet cnm ben terk ettim onu belkide ondan demiştir ama hiç benim gururumu düşünmemiş galiba bu çocuğu seninde deiğin gibi sanırım yanlız yaptım cnm

Daha ağırı yok haklısınız.Aldatıldığımız da bile bizi beğenmiyor sevmiyor ki başkası ile birlikte olma gereksinimi duymuş diye kırılmazmıyız belli ki artık bir karar vermişsiniz (belli ki diyorum çünkü annenizin evindesiniz anladığım kadarı ile)
Bu arada bu da biz kadınlara ders olsun hiç bir evlilik 3. şahıslar yüzünden bizmez.
3. şahıslar olay çıkmasına bu olayların büyümesine neden olabilirler ama ne bir ilişkinin başlaması ne de bitmesi aşamasında söz sahibi değillerdir aslında kararlar her zaman bize aittir.

Ne güzel ki Rabbim sizi sevmeyen istemeyen ,Çocuğunuzu kendi kanından canından gören değilde sevmediği kadının çocucuğu olarak nitelendiren birinden kurtarmış ve yine ne güzel ki arkadaşım bunun gazabını eşin ahirette üstüne almış sanada yoluna bakabilmen için bir kadınınonurunu gururunu çok kıran ama bir okadar da kamçılayan iki tane söz söylemiş: ben onu sevmiyorum istemiyorum... bu sözlerden sonra içinde kalan o ufacıcık gizlenmiş umutlarda yok olmuştur. Artık hayatına çocuguna odaklanma zamanı demekki...

İnş her zaman Allah kalbinin temizliğine göre verir:26:

Son düzenleme:

inş cnm amin tşk ederim evet bu sözler hem çok acı hemde ders verdi bana tamam bben zaten yoluma bakıyorum okuluma devam ediyorum cnm yoluma zaten bakıyorum ama o benim hayat arkadaşımdı çocuğumun babası anlaşamadık deyip geçiştiricene sevmiyorum istemiyorum demek o kadar ağırrki kızlar bölesine düşmenlık neden

Belki çekememezlik çünkü sen okuluna devam ediyormuşsun hayatına bakıyormuşsun, belki sinir anında söylenmiş sözler. Bence zaten komşu kadının özelinize girip eski eşinize git al filan demesi de pek hoş olmamış. böyle sinirlenerek düşünerek bu sözleri kendi kendinizi yıpratırsınız unutmayın

Canım bırak ya ne derse desin.Sevmediği kadına düğün neden yapsın neden yuva kursun elbette seviyordu ama olmadı.Bişeyler yolunda gitmedi.Ben böyle düşünüyorum.

Boşanma aşamasındasınız tabi ki böyle konuşup canını yakmaya çalışır
iyiyken köpeğin olan adam ayrılırken eşinin namusuna kadar laf sayar,çok var böyleleri...
Bu süreçte insanlar gerçek yüzlerini gösterirler tüm öfkelerini kusup çirkefleşirler
ama arada çocuk varmış insan biraz saygılı olur.
Gerçi sizin asıl sorun etmeniz gereken kendi çocuğunu yok saymasıydı..

Sirf cocuguma o lafi soyledi diye dunyayi ona zindan ederdim. Ne kadar gereksiz bir adam seni sevmiyor olabilir ama cocuk onun cocugu.Bakmak ve sahiplenmek zorunda. Ben olsam bir daha cocugumu gostermem mahkemede de bunu dile getirir cocugumunda kendiminde psikoljimin bozuldugundan bahsederim. Boyle bir insan cocugunu haketmiyor!

tabiki seviyordu.
o acı çekmiyor mu sanıyorsun.
şimdi kendi acısını dindirmek için senin canını yakmak istiyor.

Velayet davasinda komsunuzu cagirir cocugu hakkinda söylediklerini kanitlarsiniz.bence sizi sevmiyorum demesi ayri bir terbiyesizlik,cocugu icin düsündükleri de ayri bir hödüklük.allah kurtarmis canim.

"O ağlamaz. O konuşmaz ulu orta. Saçı sakalı birbirine karışır, belki günlerce aynı çorabı giyer, çok fazla sigara içer, rakı sofralarında iç çeker de; tek kelam etmez.

O unutur mu sanıyorsun? Artık sevmez mi?

Köpekler gibi sever hala. Rüzgarda uçuşan saçlarına artık dokunamamak yakar ellerini, gıkını çıkarmaz. Kalbi ağzına gelir, girip yatamaz yanına. Koklayamaz bebek kokan gerdanını.

O umursamaz mı sanıyorsun? Kıskançlıktan kanı çekilir de, kolundan tutup sürükleyemez. O özlemez mi sanıyorsun sen? Nasıl özlemez, nasıl! Ölür ulan. Yine kucağına otursan da, kemiklerini kırana kadar sarılsa istemez mi sanıyorsun sana.

O kaçar. Dayanamaz bütün bunlara, uzaklara gider. Bambaşka insanlarla, seni hatırlatacak en ufak hatıranın olmadığı yepyeni bir hayat kurar kendine. Sana hiç benzemeyen bir kadın bulur, sevişir onunla. Yabancı bir koku burnunu sızlatmaz mı sanıyorsun. O kahrolmaz mı sanıyorsun sen?

İçinde ne fırtınalar kopar da, sırf sen üşütmeyesin diye derin derin nefes almaz. Erkek adam, nasıl donduğunu hiç belli eder mi.

Susarak, kaçarak, içerek, uzaklara dalarak, düşünmemeye çalışarak, sahte geyik muhbbetlerine sahte kahkahalar atarak, çok mutluymuş gibi gözüküp, geceleri o lanet yatağa yattığında dişlerini sıkarak kopar kadınından.

Bağıra bağıra susarak yaşar acısını.

Erkek adam nasıl öldüğünü, hiç belli eder mi."

Ebru Vatansever

Son düzenleme:
bende boyle seyler duydum ayrıldıktan sonra
cocuk ıcınde buyuyunce bızı bulur demısler
sevmıyorum ıstemıyorum
herkez kendı yoluna gıttı
o metresıyle ayrıldı ısınden oldu yuvasından oldu ınsanlar duydu
bense hayatıma devam edıyorum
hayatımda benı ve cocugumu seven ınsanlarlar ustelık

haklısınız bir bayan için çok ağır... kesinlikle sizi üzmek ve yıpratmak için söylenmiştir ki ama gerçek olma ihtimali de var..ama siz lütfen kendi değerinizi onun sevgisine göre düşünmeyin.. o sizi sevsin ya da sevmesin siz aynı kişisiniz..onun söylediklerine üzülüp de kendinizi harap etmeyin

canım evet bu da çok ağır ama inan ben daha ağırlarını duydum eşimden.kendisi çalışmadığı için evin sorumluluğunu hep ben almıştım.bigün canıma tak etti.herşeyi ben yaptım ben ettim sen oturdun dedim bana verdiği cevap şu:^^oh olmuş enayi paranı yedirmeseydin seni hem ettim hem paranı yedim^^ dedi.ne dersin böle bi kişilik için.5 senelik evliliğim bitti.böle daha huzurluyum.bu tiplerden hiç bişey olmaz.bunlar karaktersiz kişiliksiz insanlar,bırak onu önüne bak çocuğunla seni daha güzel bi gelecek bekliyor inan...

Evladı hakkında bunları konuşabilen bir insandan hayır gelmez.
Yazık. Çok yazık....

Sözde beş kuruş etmez gururundan dolayı böyle yapıyor..
Siz ayrılmak istediniz, hayatınıza okulunuza devam ediyorsunuz; bu yüzden hazmedemiyor.

Oysa ''hayırlısı, anlaşamadık'' demesi yeterdi insan olduğunu kanıtlaması için.

Üzmeyin kendinizi desekte üzeceksiniz; ama boşanma süreci hep yıpratıcı geçermiş ama sonrasında sanki yeniden doğmuş gibi yüksüz hissediyormuş insan kendisini..
Sadece geriye kalan o yoğun sıkıntılı günlerin yorgunluğu oluyormuş..

Geçecek, az daha sabredin..Ayıp etmiş.
Elbet utanacak, utandırılacak bu dediğinden..Şüphe etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…