Sözde beş kuruş etmez gururundan dolayı böyle yapıyor..
Siz ayrılmak istediniz, hayatınıza okulunuza devam ediyorsunuz; bu yüzden hazmedemiyor.
Oysa ''hayırlısı, anlaşamadık'' demesi yeterdi insan olduğunu kanıtlaması için.
Üzmeyin kendinizi desekte üzeceksiniz; ama boşanma süreci hep yıpratıcı geçermiş ama sonrasında sanki yeniden doğmuş gibi yüksüz hissediyormuş insan kendisini..
Sadece geriye kalan o yoğun sıkıntılı günlerin yorgunluğu oluyormuş..
Geçecek, az daha sabredin..Ayıp etmiş.
Elbet utanacak, utandırılacak bu dediğinden..Şüphe etmeyin.
canım evet bu da çok ağır ama inan ben daha ağırlarını duydum eşimden.kendisi çalışmadığı için evin sorumluluğunu hep ben almıştım.bigün canıma tak etti.herşeyi ben yaptım ben ettim sen oturdun dedim bana verdiği cevap şu:^^oh olmuş enayi paranı yedirmeseydin seni hem ettim hem paranı yedim^^ dedi.ne dersin böle bi kişilik için.5 senelik evliliğim bitti.böle daha huzurluyum.bu tiplerden hiç bişey olmaz.bunlar karaktersiz kişiliksiz insanlar,bırak onu önüne bak çocuğunla seni daha güzel bi gelecek bekliyor inan...
slm kızlar önceki konularımdan bilirsiniz beni eşimle boşanma aşamasındayız davamız devam ediyo bu süre içinde herşey duydum işittim ama bugünkü duyduklarım kadar canımı acıtan bişi olmadı annem benim evin oraya gitmiş ordaki karşı komşumuza gitmiş konuşmuşlar kadın çok üzüldüğünü falan sölemiş işte bide eltimde evi terke etmiş bunları kimse çekmez falan demiş neyse benim konuma gelelim eşimi kadın biz ayrıldıktan sonra sadece birkez görmüş ve demişki neden böle yapıosun git karına çocuğuna sahip çık demiş eşimin kadına verdiği cvp yıktı beni demişki sevmiyorum istemiyorum ben sevmekteni hiç sevmedim bundan sonrada sevemem demiş canım öle bi acıdıki anlatamam içim öle bi yanıyoki bağrıma hançer sapladılar sanki içim öle bi acıyoki çocuk meselesi hakkındada sevmediğim bi insanın çocuğunu napım demişşben onu çok seviodum banada hiç hissettirmedi böle bişeyi ben hep ayrılığımıza 3. şahıslar neden oldu sanıyodum ama öle değilmiş bilmiyorum belkide gururundan böle diodur ama yinede böle dememesi lazımdı bende insanım ya benimde kalbim gururum var madem sevmiodu nie evlendi benle bu çocuk nie ozman anlayamıyorum kafayı yicem
slm kızlar önceki konularımdan bilirsiniz beni eşimle boşanma aşamasındayız davamız devam ediyo bu süre içinde herşey duydum işittim ama bugünkü duyduklarım kadar canımı acıtan bişi olmadı annem benim evin oraya gitmiş ordaki karşı komşumuza gitmiş konuşmuşlar kadın çok üzüldüğünü falan sölemiş işte bide eltimde evi terke etmiş bunları kimse çekmez falan demiş neyse benim konuma gelelim eşimi kadın biz ayrıldıktan sonra sadece birkez görmüş ve demişki neden böle yapıosun git karına çocuğuna sahip çık demiş eşimin kadına verdiği cvp yıktı beni demişki sevmiyorum istemiyorum ben sevmekteni hiç sevmedim bundan sonrada sevemem demiş canım öle bi acıdıki anlatamam içim öle bi yanıyoki bağrıma hançer sapladılar sanki içim öle bi acıyoki çocuk meselesi hakkındada sevmediğim bi insanın çocuğunu napım demişşben onu çok seviodum banada hiç hissettirmedi böle bişeyi ben hep ayrılığımıza 3. şahıslar neden oldu sanıyodum ama öle değilmiş bilmiyorum belkide gururundan böle diodur ama yinede böle dememesi lazımdı bende insanım ya benimde kalbim gururum var madem sevmiodu nie evlendi benle bu çocuk nie ozman anlayamıyorum kafayı yicem
mrb canım resimdedki sen ve bebeğin mi ikinizde çok güzelsiniz üzülme bende boşandım neler duydum neler zamanla acı yaraya dönüşüyo ve asla unutmuyosun
senin ailende var bende ailede yoktu sıkı sıkı sarıl ailene geç bebeğine bak biz aman çocuğumuz babasız kalmasın yuvam yıkılmasın diye deli oluyoruz onların umrunda değil
ben evlendim ve çok mutluyum yapılanları unutmadım tabi ama şimdiki eşimi seviyorum suanda
haklısınız ama bi bayan için bundan daha ağır ne olabilirki
ahhh canım benim ahhh...bizde ayrılma aşamasındayız üstelik 6 aylık bebeğim ölüyodu bebek die şimdi diyorki sen istedin die oldu bu çocuk ...erkekler çok aciz yaratıklarımış bugün bunu anladım...düne kadar sevgimden ağlıyordum bugün ben böyle bir adamı nasıl hayatıma soktum die ağlıyorum...yazık ...çok yazık bize...
bundan daha ağırlarını evliliğinde yaşamışsın zaten ..
bu adam seni hiç sahiplenmemiş ki , bırak orda burda sevmiyorum desin.
koca olmanın gerekliliklerini yerine getiremeyen bir adamdan ne bekliyorsunuz?
Amaç daha fazla can yakmak ..
O sevmemiş olsa ne olur ?
Varsayın doğru , aslında bu içinizi rahatlatsın. Zira seven bi erkek o evlilikte yaşadıklarınızı yaşatmaz karısına, hoş
sevmeyende yaşatmamalı.
Herşeyi tamamdıda bi sevgisi eksikti angusun sanki ..
Bizim komşu var oğlu aşk evliliği yaptı 19 yaşında evlendi kızda aynı sınıftan sonra ne olduysa kız hamileyken oğlanı terk etti kaynananın yukarısında oturuyordu sonra öğrendiğime göre kız altınları satmış parayıda babasına vermiş ,yapmış bir hata !eşinden gizlemiş evde 2 görümce artık siz düşünün ,benimde işler yoğun uzun vakit gidemedim onlara birde çekindim ,amada meraklı demesinler diye ama ,görümcelerde karşılaştığımızda gelin hakkında olumsuz konuşmalar canımı sıktı ,eşimede anlattım oda kızı suçlu buldu,bende boşardım dedi en son onlara oturmaya gittim kaynanası konuyu açtı bende açtım ağzımı yumdum gözümü gelin yapmış bir hata insanlar hata yapar dedim bu dünyaya gelecek bebeğin günahı ne dedim oğlana baktım üzülüyor kadına dedim kavuştur su sevenleri,şu an kız kaynanada oğlunu doğurdu oğlanda askerde mutlu son yokmuydu sizi destekleyecek bir kişi oğlana dnğruyu yanlısı gösterecek
amin cnm çok saol evet ne biçim biyere düştüm bende bilmiyorum ama sadece çektiklerim yanıma kar kaldı ona üzülüyorum hayallerm umutlarım hepsi yok oldu gitti bundan sonra yeni bi hayat bile kuramay cesaret edemem gibi evlilikte uzak artık ne bilim kızlar allah kimsenin başına vermesin ya çok zor bi durumahh canım arkadaşım, eski konularını da okudum sen ne biçim yere gelin düşmüşsün... Allah sana sabır versin. ya çok seviyordun ya basiretin bağladı nasıl durdun orada sen? nasıl çocuk yapabildin? kaynanam laf sokuyo diye üzülüyorum ama seninki kaynanatör resmen.... şiddet ne demek? hem de kaynın kayınpederin beraber... eşin erkeğim diye gezmesin ortada. ezik... ya ben kadın halimle benim canım bitanecik babam eşimin üstüne yürüyecek yanımda hee, kadın halimle diklenirim babama napıyon sen diye... bu nasıl erkek. minicik kıza mı güçleri yetmiş.... 40sene öncesinin gelin kaynana ilişkileri bunlar... bu devir de hangi kadın çeker şiddeti. ailenle de görüştürmüyorlar. seni eve hizmetçi mi almışlar? eşin ne sana koca olmuş ne çocuğuna baba olur. 12 günlük yavrundan ayrılmış. bir babanın içi yanar, oğlum güldü mü, emekledimi, konuştu mu... bu nasıl insan ya? 1 senedir çocuğunu merak bile etmemiş. kişiliksiz o. insan bile değil. o gene evlenir ben sana diyim. kızı alana kadar ailesi seni kötüler, kıza da aynısını yaparlar o da zor kaçar canını kurtarır... hrkes bunların ne mal olduğunu anlar...
Allahtan dileğim yaptığı zulüm kocana ayan olsun... o yavrusuna karısına ne yaptığını bir anlarsa onun vicdan azabı yeter zaten kocana. o zaman da kendi gelir anasının hakkından..
annen arada canı sıkıyormuş. olsun canım. annenin lafı elin lafından iyidir. o da sana üzülüyor. çektiğine üzülüyor. ne yapsın. oku. mesleğini eline al. iyi bir kariyer yap. paran varsa ister dul ol ister çocuklu ol hiççç kimse bir şey demiyor.
Allah yardımcın olsun. evladından yüzün gülsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?