slm kızlar önceki konularımdan bilirsiniz beni eşimle boşanma aşamasındayız davamız devam ediyo bu süre içinde herşey duydum işittim ama bugünkü duyduklarım kadar canımı acıtan bişi olmadı annem benim evin oraya gitmiş ordaki karşı komşumuza gitmiş konuşmuşlar kadın çok üzüldüğünü falan sölemiş işte bide eltimde evi terke etmiş bunları kimse çekmez falan demiş neyse benim konuma gelelim eşimi kadın biz ayrıldıktan sonra sadece birkez görmüş ve demişki neden böle yapıosun git karına çocuğuna sahip çık demiş eşimin kadına verdiği cvp yıktı beni demişki sevmiyorum istemiyorum ben sevmekteni hiç sevmedim bundan sonrada sevemem demiş canım öle bi acıdıki anlatamam içim öle bi yanıyoki bağrıma hançer sapladılar sanki içim öle bi acıyoki çocuk meselesi hakkındada sevmediğim bi insanın çocuğunu napım demişş 
ben onu çok seviodum banada hiç hissettirmedi böle bişeyi ben hep ayrılığımıza 3. şahıslar neden oldu sanıyodum ama öle değilmiş bilmiyorum belkide gururundan böle diodur ama yinede böle dememesi lazımdı bende insanım ya benimde kalbim gururum var madem sevmiodu nie evlendi benle bu çocuk nie ozman anlayamıyorum kafayı yicem