• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmiyormuş, istemiyormuş

çok üzüldüm senin adına.eşinden sana laf taşıyan o kişi kim bilmiyorum ama bence o kişiyle görüşme.o senin dostun olsa sana bunları söylemez.hem madem boşanacaksınız o kişi(eşin) hakkında haber getirp götürenlerden uzak dur.unutmayın ki hayattaki zorluklar insanı güçlendiriyor.Yeter ki kendizin değerinizi bilin.şu dünya en değerli kişi sizsiniz.onsuz da yoluna devam edebilirsiniz.

hakılsın canımk zaten yaklaşık 2 sene olucak onsuz yaşıyorum çok daha iyi ama yaşanmışlıklar var silinmiyo unutulmuyo sadce bu yoksa benim artık ondan hiçbir beklentim yok oğlumunda öle

hakılsın canımk zaten yaklaşık 2 sene olucak onsuz yaşıyorum çok daha iyi ama yaşanmışlıklar var silinmiyo unutulmuyo sadce bu yoksa benim artık ondan hiçbir beklentim yok oğlumunda öle

yinede allahın sevdiği kuluymuşun oğlun var daha güçlü olursun neyapıyorsun sen şimdi evdemisin? Ne yapmayı düşünüyorsun?

haklısınız ama bi bayan için bundan daha ağır ne olabilirki

siz nasıl tanıştınız? aileler mi tanıştırdı? evlilik için acele mi ettiniz?
kkda okuduğum en berbat, en acımasız eski koca vakası sizinki. bunu önceden farkettiniz mi? sezinlemediniz mi hiç evlilikten önce eşinizde bi sorun?
bunları cevaplamanız evlilikte tereddüt eden bekar arkadaşlar için çok önemli.

siz nasıl tanıştınız? aileler mi tanıştırdı? evlilik için acele mi ettiniz?
kkda okuduğum en berbat, en acımasız eski koca vakası sizinki. bunu önceden farkettiniz mi? sezinlemediniz mi hiç evlilikten önce eşinizde bi sorun?
bunları cevaplamanız evlilikte tereddüt eden bekar arkadaşlar için çok önemli.

görücü usulü evlendik cnm sadece 1 ay nişanlı kladık bir ay içinde düğün yaptılar bu süre zarfında tanıyamadım haliyle benim bekar kızlara en büyük tavsiyem sakın bi insanı iyicer tanımadan evlenmeyin

yok ben dershaneye gidiyorum üniversite sınavına hazırlanıorum hayatla sonuna kadar mücadele etmeye kararlıyım cnm oğlum için

buna sevindim, umarım meslek sahıbi olursun,bence hiç bir erkek kadına yeteri kadar iyi değil çoğunluk defolu zaten

görücü usulü evlendik cnm sadece 1 ay nişanlı kladık bir ay içinde düğün yaptılar bu süre zarfında tanıyamadım haliyle benim bekar kızlara en büyük tavsiyem sakın bi insanı iyicer tanımadan evlenmeyin

senelerce gezsen de tanımaya yetmiyor ki.Allah iyilerle karşılaştırsın

Bence yolun başındasın canımmm kendineee gell vee kendın için hayatda kal bırak geçmişi canın canmışdır ama artık yakmalarına izin vermee

sevıp sevmedıgını tabıkı sız bılırsınız .ama esınızın soyledıgı lafta resmen bır nıspet mesajı var .
terkedılmıs olmanın verdıgı ofkeyı kustugu bellı .

slm kızlar önceki konularımdan bilirsiniz beni eşimle boşanma aşamasındayız davamız devam ediyo bu süre içinde herşey duydum işittim ama bugünkü duyduklarım kadar canımı acıtan bişi olmadı annem benim evin oraya gitmiş ordaki karşı komşumuza gitmiş konuşmuşlar kadın çok üzüldüğünü falan sölemiş işte bide eltimde evi terke etmiş bunları kimse çekmez falan demiş neyse benim konuma gelelim eşimi kadın biz ayrıldıktan sonra sadece birkez görmüş ve demişki neden böle yapıosun git karına çocuğuna sahip çık demiş eşimin kadına verdiği cvp yıktı beni demişki sevmiyorum istemiyorum ben sevmekteni hiç sevmedim bundan sonrada sevemem demiş canım öle bi acıdıki anlatamam içim öle bi yanıyoki bağrıma hançer sapladılar sanki içim öle bi acıyoki çocuk meselesi hakkındada sevmediğim bi insanın çocuğunu napım demişş :(:( ben onu çok seviodum banada hiç hissettirmedi böle bişeyi ben hep ayrılığımıza 3. şahıslar neden oldu sanıyodum ama öle değilmiş bilmiyorum belkide gururundan böle diodur ama yinede böle dememesi lazımdı bende insanım ya benimde kalbim gururum var madem sevmiodu nie evlendi benle bu çocuk nie ozman anlayamıyorum kafayı yicem

Canımmm hiç üzme kendini erkekler ayrılık aşamasında o kadar çirkinleşiyorlar ki sanki hiç birşey yaşamamışsınız gibi:( gururlarına yediremedikleri için de suçlu hep bayanlarmış gibi göstermeye çalışıyorlar.

Canımmm hiç üzme kendini erkekler ayrılık aşamasında o kadar çirkinleşiyorlar ki sanki hiç birşey yaşamamışsınız gibi:( gururlarına yediremedikleri için de suçlu hep bayanlarmış gibi göstermeye çalışıyorlar.

tşk ederim cnm haklısınız ben üzülerek onun istediği şeyi yapıyorum evet çok zor evet elimde deil evet acı çekiyorum ama bunu içimden yaşamam daha iyi yansıtmıcam ne oğluma nede o insan bile demeye dilim varmayan insanlara içimde volkanlar patlar belkide hançer gibi batar ama bunu asla dışa yansıtmıcam onları sevindirmicem ve hayatta dimdik durmayı başarmak için elimden geleni yapıcam

tşk ederim cnm haklısınız ben üzülerek onun istediği şeyi yapıyorum evet çok zor evet elimde deil evet acı çekiyorum ama bunu içimden yaşamam daha iyi yansıtmıcam ne oğluma nede o insan bile demeye dilim varmayan insanlara içimde volkanlar patlar belkide hançer gibi batar ama bunu asla dışa yansıtmıcam onları sevindirmicem ve hayatta dimdik durmayı başarmak için elimden geleni yapıcam

Bende 4aydır eşimden ayrıyım seni en iyi ben anlarım herhalde.İçinde ne fırtınalar kopuyo ama dur diyorsun kendine.İnsan yanlış evlilik yaptığına mı üzülsün babasının evine döndüğüne mi üzülsün bilemiyor.Hele ayrılık sonrası dedikodular daha da yıpratıyo insanı boşanmak evlenmekten daha zormuş :(

Çocuğunuz var, bir çok insanın sahip olmak istediği ama çaresiz kaldığı bir mucizeye sahipsiniz.. Ona sarılın. Aradığınız sevgi de onda, aşk da onda, huzur da onda..

Çocuğunuz var, bir çok insanın sahip olmak istediği ama çaresiz kaldığı bir mucizeye sahipsiniz.. Ona sarılın. Aradığınız sevgi de onda, aşk da onda, huzur da onda..

haklısınız bende öle yapıyorum cnm zaten o olmasa hiçbir amacım olmazdı belkide kendimden önce onu düşünüyorum onun bir gülüşü dünyalara bedel anne demesi şirinlikler yapması dershaneden gelene kadar sürekli yatağıma gidip bakıyomuş evde olduğum zaman yorganım başımdan yukarı çekerim hep yorganın içini açıp açıp bakıomuş eve gelincede hiç peşimden ayrılmıyo tekrar gitmemden korkuyo heralde dizime oturuyo çocuk diyoruz bilmez dioruz ama hakkaten hissediolar herşeyi ne bilim allah o küçücük masum yavruların yüzünü güldürsün herşeyden önce

Back
X