• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevmiyorum seni dedigim halde

lalegl8080

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
302
89
18
37
Bunu birtek ben mi yaşıyorum...evet yasanilanlardan dolayı sevgim saygım bitti ..evli olduğum kişiyi 2 senedir ikna edemedim boşanmaya...güzellikle hallolsun diye konuşalım diyorum ...bak artık seni sevmiyorum istemiyorum lütfen beni böyle yaşamaya mahkum bırakma , cocuklar için Anlaşmalı olarak sağlıklı bir şekilde bosanalim diyorum ...cinsel hayat da yok zaten, sende gençsin bende diyorum ikimizi de buna mahkum.etme sen yoluna bak ben yoluma bakayım hakkım helal olsun diyorum ...yok yok yok sinir krizi geçiriyor ..arkadaşlar napicam ,

Bunu birtek ben mi yaşıyorum...evet yasanilanlardan dolayı sevgim saygım bitti ..evli olduğum kişiyi 2 senedir ikna edemedim boşanmaya...güzellikle hallolsun diye konuşalım diyorum ...bak artık seni sevmiyorum istemiyorum lütfen beni böyle yaşamaya mahkum bırakma , cocuklar için Anlaşmalı olarak sağlıklı bir şekilde bosanalim diyorum ...cinsel hayat da yok zaten, sende gençsin bende diyorum ikimizi de buna mahkum.etme sen yoluna bak ben yoluma bakayım hakkım helal olsun diyorum ...yok yok yok sinir krizi geçiriyor ..arkadaşlar napicam ,
2 yıl önce dava açsanız şu an bekardınız. Ben de bunu anlamıyorum, neden ikna etmeye çalışıyor insanlar boşanmak için. Git aç davanı? Neden yani?

"cinsel hayat da yok zaten" gayet geçerli bi sebep boşanmanız için aslında

2 yıl önce dava açsanız şu an bekardınız. Ben de bunu anlamıyorum, neden ikna etmeye çalışıyor insanlar boşanmak için. Git aç davanı? Neden yani?
Yani şöyle, iki çocuk. Var ,onların bu süreci daha sağlıklı atlatabilmesi için, velayet problemleri yaşamamak için ve herseyden önemlisi benim öncelikle kendime yasam.alani olusturamadigimdan ve ailemin de bosanmam için bana destek olmamasindan kaynaklı kendimi o adamın ikna olmasına mecbur gibi hissediyorum...

Evet yok psikolojik baskı içindeyim ve delil toplama aşamasindayim..cinsel hayat sorununu nasıl delil veya ispat haline getirebilirim Peki, pek bilgim yok hukuki konularda
benim bildiğim kadarıyla özellikle bi kadın olarak cinsel hayatınızın olmadığını söylemek hakim için gayet ikna edici bi sebep zaten yani başlı başına yeterli, yine daha bilgi sahibi insanlar vardır size yardımcı olarak

Yani şöyle, iki çocuk. Var ,onların bu süreci daha sağlıklı atlatabilmesi için, velayet problemleri yaşamamak için ve herseyden önemlisi benim öncelikle kendime yasam.alani olusturamadigimdan ve ailemin de bosanmam için bana destek olmamasindan kaynaklı kendimi o adamın ikna olmasına mecbur gibi hissediyorum...
2 yılda yata kalka yerinizi yapardınız aslında. Ailenizi de arkanıza alırdınız, öyle oturduğunuz yerden aile destek falan vermez, bu yaştan sonra bir gidip üç gelenle mi uğraşacağız derler. Bu beklemelerin altında "düzelir, akıllanır" umudu olduğunu biliyorum.

Siz neyi bekliyorsunuz peki? 2 yıl bekleyene kadar dava açabilirdiniz? İkna olmasa ömür geçireceksiniz beraber galiba

Adam ikna olsa ailen koşarak seni mi kucaklayacak bir gecede? Sen kendin kararlı değilsin ki karşıyı ikna(!) edesin

Ya pollyannacım niye ikna etmeye çalışıyorsun üstelik sinir krizi geçirecek denli manyak için? Veririm avukata hallolasıya kadar görüşmem değiştiririm numaramı da avukat muhattap olsun. Valla hayatı çok zorlaştırıyorsunuz.

Son düzenleme:
Ya pollyannacım niye ikna etmeye çalışıyorsun üstelik sinir krizi geçirecek denli manyak için? Veririm avukata hallolasıyla kadar görüşmem değiştiririm numaramı da avukat muhattap olsun. Valla hayatı çok zorlaştırıyorsunuz.
Cocuk olunca ve maddi özgürlük olmayınca böyle oluyor

2 yılda yata kalka yerinizi yapardınız aslında. Ailenizi de arkanıza alırdınız, öyle oturduğunuz yerden aile destek falan vermez, bu yaştan sonra bir gidip üç gelenle mi uğraşacağız derler. Bu beklemelerin altında "düzelir, akıllanır" umudu olduğunu biliyorum.
Kesinlikle ...Peki gidip davayı açtım diyelim sonrasi yaşayacak yerim yok napmaliyim bilmiyorum bebegim var okula giden cocugum var

Back
X