Sevsende mantığa uymayınca..?

sevgili iken "yanıp kül olduğun" adama evliyken aynı şeyleri yaptığında "uyuz olacaksın" sadece benden söylemesi..

şimdi uzaklarda diyip özlem çekersin sonra aynı evde 2 yabancı olur yüzünü görmek istemezsin..

anlaşamadığın insanla -fırtınalı aşk- yaşanır -evlilik- değil..

eşlerden biri bonkör biri cimri ise hele çok zor..

Ayni dusunmek zorunda olmasak da,
mantiken kabul etmedigim birine guvenemem, dolayisiyla sevemem de.

Bence sizin olayinizda daha farkli bir sorun var
ya da yukarida yazdigim gibi bir ayriminiz yok ve hemen kapiliyorsunuz, sogukkanliliginizi biraz korursaniz bu ozlemi de cabucak atlatirsiniz.

Banada oyle geldi daha ilk.sogumam.bir ay olmusken.oldu bi 5 tl yi aldi bnden yemek.aliyrduk 15 tl.lik.hesapta.. Hani al desemde almamaliydi kabul etmese de cimri. Bnm.ailemin.durumu cok.kotu evimiz 2 oda babam.alkolik kit kanaat geciniyoruz . Onlarda kiraci ama.sitede otutuyorlar bir milyar kira oduyolar babasi emekli ve ogretmnlik yapiyr. Zengin dgller ama.bana.gore cok rahat babasindan geciniyor ben kiz basima calisiyorum okurken bir yandan.. Ama.seviyor beni iste cok seviyor sevgide bitebilen.birsey garantisi yok. Cok ozluyorum su sira hergece 4
2-3 damla gozyasi hepsi bu..

Oouuww ozaman uzak durmalisiin .yani o aileyle de biraz zor..ve zamana birak su akar yolunu bulur.belki karsina birisi cikar unutturacak.ama ailesiyle ve o dusunceleriyle bas edebileceginizi sanmiyorum..sonra 'keske' diyeceginiz bir sey yapmayin..belki de verdiginiz karar sizin icin bir' iyiki'dir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cabuk kapiliyorum. Ailemde hayatta mutlu degilim onunlayken gunes dogmustu hayatima kisa surdu ama

Benim başıma da geldi böyle bir şey. Mantıklı düşününce olmaz diyorsan boşver ve unutmaya çalış. Çünkü ben öyle yapıyorum. Sırf alıştığım değer verip sevdiğim için (aşk değil) onu hayatımda tutup hem kendimi hem de onu mutsuz edemezdim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklisin tesekkur ederim yorumun icin karsima birinin cikacagini sanmiyorum hic sansli degilim

Aynen bnde oyleyim asik degilim alistim deger veriyorum daha fazla ikimizde uzulmeyelim sonradan diye ayrildim ama ozlemek zor.. sen ozluyor musun

Ilerisi icin mulk sahibi ve cocuklarinizda olacaksa iyi bir gelecek sunmak icin iki kisinin calismasi genelde sart.
Ama sirtimdan gecinmemeli deyince is degisiyor, bence erkek daha ozverili olmali bu konuda.
Bir taraftan gelecek planlarindan sizin icin vazgeciyor size mi guveniyor ?
Din konusu ve siyasi gorusler bence onemli.
Ilerde cocugunuz olunca nasil yetistireceksiniz ?

Aynen bnde oyleyim asik degilim alistim deger veriyorum daha fazla ikimizde uzulmeyelim sonradan diye ayrildim ama ozlemek zor.. sen ozluyor musun

Özlemez olur muyum. Sevilmek ilgi görmek kimin hoşuna gitmez ki? Ama olmuyor yani mantıklı düşününce tahammül edemeyeceğim birçok özelliği geliyor aklıma. Kimseyi değiştiremezsin bunu kesinlikle gördüm. Kabullenemiyorsan zor da olsa bitireceksin. Ben değişmediğini görüncr öyle yaptım zor olsa da.

Evlensek.ikimizi etkileyeck seyler kafa yapimiz uymuyor..
Şimdi diğer yorumları okuyunca anladım bazı şeyleri, bu durumda yapılacak şey belli canım yollarınız apayrı. Ayrıca neden şanslı olmayasın, bunca insan evleniyor kafasına uygun kişiyi bulup senin neden karşına çıkmasın ki sakın böyle şeyleri sokma kafana su akar yolunu bulur...

Bende nişanlımdan ailesi ve kendisi çalışmamı istemediği için ayrıldım mesela. Maddi durumları çok iyiydi fakat bunca tahsilin yanısıra bu kadar saçma bir mantalite ile iki ailenin yanyana gelmesi mümkün değildi. Bizde kadın ayaklarının üzerine sağlam basabilmeli durumu var. Çok acı çektim allah biliyor ama şimdi iyiki ayrılmışım diyorum çünkü hayatıma tam benim gibi biri girdi bana söylediği tek şey sen nasıl mutlu olacaksan hayatım oldu.O yüzden su akar yolunu bulur...

Bana bu iş olmaz dedirten tahammül edemeyeceğim özellklerini getiriyorum aklıma özledikçe. İnan böylesinin daha hayırlısı olduğunu düşünüyorum artık. Biraz sabret. Tekrar tekrar deneme. Gerçekten uzadıkça uzuyor ama bir sonuca bağlanmıyor sonra.

canım hem okuyup hem çalışan aileden desteği olmayan genç bir arkadaşımızsın..

sana canı gönülden seni çok seven tabiri caizse sana bu yaşına dek çektiğin sıkıntıları var gücü ile unuttumaya çalışacak bir sevgili bir eş diliyorum..

"tutumlu" olmak şahane bir özellik allah herkese versin.. ama "cimrilik" ayrı.. bence bencillikle alakalı bir bozukluk.. bir insan maddi olarak cimri ise inan manevi olarak da cimridir..

benim kız arkadaşımın durumu belli olacak ben değil 5 lirasını almak aç gezerim de ona yemeğin alasını yediririm.. lafını da etmem.. seven insan böyle olmalı bana göre..

seviyor diyorsun canım.. seviyor dur da.. ama "sevgi" onun için ne demek.. herkes seviyor ama farklı şekillerde.. bunu unutma..

sevgi de biter.. aşk da.. inan geriye karakter kalır.. huzur var mı? düzen var mı? geçim var mı? saygı var mı?

20 30 40 50 60.. yaşlarına geleceksin bunu da unutma..

Ben simdi bile calisiyorum ya bana guveniyor olabilir boyle dusunmemistim.. Bikez demisti ki sen bi tren olsan hic dsunmem arkana takilir gelirim.heryere o kadar guveniyormus bana.. Ozguvenlisin derdi hayrandi oysa bunlari ben ondan bekliyordum..

Cabuk kapiliyorum. Ailemde hayatta mutlu degilim onunlayken gunes dogmustu hayatima kisa surdu ama

Farkli dusunceye ornek olarak cimrilikten bahsetmissiniz. Nedenini anlamaya ve el kizina para mi yedircem dusuncesinden cikip sizi sahiplenmesi icin ugrasabilirdiniz.
Eger yaptim olmadi diyoraaniz bu artik farkli karakterde olmak farkli dusunmekten ziyade sizi sahiplenmemesiyle alakali bir ayrilik olur
Ki "biz" olunmadigi surece zaten ayri sayilirsiniz.
Yani boyle bakinca bu adama guvenip nasil sirtinizi yaslayacak iyi gunde kotu gunde diyip birbirinize destek olacaksiniz?
Gordubuz nu 2dk da guvendigim sevdigim dediginiz ozlem nedenlerinizden biri gitti.
Az once bahsettigim buydu mantiginizi dinlerken sizin icinizden alip goturdugu seylere de kulak verin...

Dilerim hep mutlu olursunuz cok sevindim senin adina.. Benim.de tam tersi iste tabi calismasin demesi de problm sen bilirsin diyebilmeli erkek ve kndine guvenmeli

Haklisin bazen acaba bulussam bikac kez icim.sogur mu diyorum ama daha karmasik olma ihtimali de mevcut..

Sizin durumunuzu biliyormu ?
Hesap ortakta odenebilir ama sizin durumunuzu bilerek boyle bir sey yaptiysa cok cirkin.
Cimri bir erkekle evlilik cok zor.
Bir komsum vardi kizcagizin maas karti esindeydi, her harcamanin hesabini yapmak zorundaydi.
En sonunda ayrildilar kiz ikinci evliligini yapti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…