Sevsende mantığa uymayınca..?

Hem kendini hem de onu oyalamamış olursun. Kimse değişmiyor bilmiyorum var mıdır değişen ama ben 1 yıl boyunca değişmesi için çabaladım olmadı. Karşına seninle aynı düşüncelere sahip biri de çıkabilir. Hayırlısı olsun. Eğer aşık değilsen uzatma hiç. İyice karmakarışık bir hal alır yoksa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevginin çeşidi mi olur diye başlarmışım

Bunca yıldır arkadaşlarıma sevginin çeşitleri olduğunu ve kişişiye göre değişebileceğini anlatır dururum ama anlamazlar, kabul etmezler... Benim gibi düşünen birine rastladığıma sevindim...

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. Bende kuruşum kalsa yine seviyorsam o insana gözüme gelmez ama o cebinde 200 tl si varken de ortaklasa ödüyorduk tutumluluk olarak nitelendiremiyorum ben . Ben bi erkek olsam utanırım kız calısıyor birde parasını mı alim derim tamamen bencil sürekli babam az alıyor para diye ağlar .. Hadi diyelim ki durumları kötü bir milyar kiracı ne demek sonucta 600 e de ev var o kadar kötü durumda olsalar bankada paramız var bana ev alcaklar der durur cok karmasıklar hiç çözemedim. Para lafını hiç sevmezdim sayesinde paranoyak oldum bu konuda insanların beni paragöz sanmasından korkar oldum

Sözde bana deli gibi aşık deli gibi seviyor bebek gibi seviyor ama hala beni sahiplenmiyor ve el kızı para yedirmiyim düşüncesini aklının bir köşesinde saklıyorsa ben ne yapabilirdim ki..

Ben sansa inanmiyorum. Bence kaderinizdeki insan sizi daha bulmamis.. herseyde bir hayir vardir.boyle seyleri gormeniz size bir isarettir bence. Dilerim en yakin zamanda karsiniza hayirli ve bakis acinizin uyusacagi biri cikar. Ayrica pisman olacaginiz bisey yapmamis olursunuz.evlendikten sonra gercekten psikolojiniz bile bozulabilir..ben 27 yasindayim. Benimde problemim oldu burda paylastim zaten.oyuzden Allah bir sekilde gosteriyo. Hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısın çok özlediğim kriz anlarında mantıklı olmaya calısacagım yinede bazen cok ama cok zorluyor tamda yaz dönemine denk geldi ramazan ve sürekli evdeyim bu yüzden 2 kat zor..

Hayırlı değilmiş diyorum vardır bir sebebi diyorum dini kitaplar okuyorum.. Normalde de dini bilgisi olan biriyim önceden kayıtsız şartsız inançlıydım bir ara kafam karıstı dini cok sorguladım :/ Ama asla tamamen bir inkar yoluna düşmedim zorluyorum kendimi nasıl o sıcaklıgı tekrar yakalarım aklımdaki şeytanın vesveselerini atarım diye ama bir türlü bulamıyorum..

Anlıyorum .. O cok asosyal biri ayrılırken bile karsımdaki ağlarken şmdi kime gidip anlatim demişti.. Ama yalnızsın diye bu kadar değerliyimdir dediğimde sacmalama o kadar serefsz miyim demişti.. Şerefsizlik değil belki ama yalnızlık da sevgiye sürükleyebilir mi gerci bnde içimde cok yalnızım ama etrafımda arkadaslarım filan var ölesine işte..

çok zor,bende aynı durumdayım, bence ayrılmışken birdaha barışmaya çalışma, bende seviyorum ama bu ilişkide benim açımdan pek mantık yok, ama ayrılamıyoruzda ne olacak bilemiyorum, şimdiki aklım olsa hiç başlamazdım, kader diyip susuyorum

Birde şunu düşün haydi bunları göz ardı edip evlendin. Bunun hastalığı var sağlığı var, hamileliği var, çalışamadığın zamanlar evde kopacak gürültüyü sana ve çocuğuna yapacağı muameleyi düşünebiliyor musun?

Evlendikten sonra geri donusu cok daha zor.
En ufak bir sorun bile ileride cok buyuk sorun olabiliyor.
Sizde masallah tek bir sorun degil bir suru sorun var.
Aklin yolu bir ben olsam tekrar yuzunu bile gormek istemem.
Mantikli dusunen birisiniz simdiden anlamissiniz yoksa cok zor olur ilerde.

herkesin "sevgisi" aynı olsaydı kimin kimi sevdiğinin ne önemi kalırdı??? :)

bence herkes kendi karakterine ruhuna göre birşeyler yaşıyor ve maalesef herkes adını "sevgi" "aşk" koyuyor..

"seviyordum napim öldürdüm" diyen adamlar var.. aynı mı hislerimiz şimdi? allah korusun..

Hayırlısını dile. Ne güzel ki olumsuz özelliklerini ciddi adımlar atılmadan görebilmişsin. Uzatmamak en hayırlısı. Bazen gerçekten daraldığım anlar oluyordu ama artık yok. Yaşadığımız olumsuzlukları düşününce olmamasının daha iyi olduğunu düşünmeye başlıyorum. Kitap oku film dizi seyret iyi gelir gerçekten. Ben şuan kore dizisi seyrediyorum:)) Aklıma bile gelmiyor artık düşünmedikçe. Herkes aynı şekilde sevemiyor gerçekten. Beni benim istediğim gibi sevecek biri çıkarsa hayhay. Olmazsa da hayırlısı derim beklerim.

Durumumu biliyor ama mesela ilk zamanlar kendine rahatca harcardı parasını yemek alırdı örneğin yemekhaneden almazdı da 15 tl filan verirdi bi yemege cafeden alırdı .. Sonra sonra kısmaya basladı 'arkadaslarım da beni zengin sanıyorlarmıs ' dedi bigün gülerek bilmiyorum artık durumumuz kötü demek istedi desem iyi niyetle yaklasıp ne kadar kötü olabilir ki az cok belli durumları yasam stilleri.. bizden kat be kat iyi ama o alısmıs baba elinden paraya. Bir dönem calısmıs ayda 200-300 kazanıyomus ailesinden almamıs sözde ihtimal vermiyorum ama bilemiyorum..
Sonra ayrılcaz tam işte sebeb soruyor cimrisin dedim işte dedi ki ' böyle sanacagını biliyordum sen calısıyorsun ben babamdan para alıyorum utanıyorum bu yüzden babamın parasıyla artislik yapmayım diye ortak ödemeye calısıp dengelemeye calısıyodum' sizce ne kadar mantıklı ?
Durumları olmayan aile yuksek lisans için oğlunu yurtdısına göndermeyi planlar mı?

Canım arkadaşınla dostunla derdini paylaşırsın ama akşam olduğunda el ayak çekildiğinde yalnız olursun bunu hepimiz biliyoruz. Yalnızlık evet sevgiye sürükleyebilir daha doğrusu sevgiye değilde mantığını kullanıp yanında tutmaya sürükleyebilir hatta sırf bu yalnızlık hissi yüzünden biraz da ailelerinden kurtulmak için evlenen kızlar ve erkekler tanıyorum hepsi mutsuz oldu. Bu yüzden onun durumu bizi ilgilendirmez bizi sen ilgilendiriyorsun. Haytını paylaşabileceğin sana hem dost hem eş olabilecek biri gerek güzel bir evlilik için.

İşte diyorki hamile olunca filan calısmazmısım tabiki ama normalken ikimizde calısacakmısız evde oturan kadın istemezmiş boşun diploma almıyormsumm..

İnan ben sensiz yapamam diyen haçkıra hıçkıra ağlayan kişi şu an arayışlara başlamıştır bile. Biz onlar gibi olamıyoruz ne yazık ki. Onlarınki alışkanlık. Yanlış da düşünüyor olabilirim ama öyle işte.

Çok doğru... hiç bir şey yaşamadan, daha bir çift laf etmeden, tanışmadan aşık olanlar,seviyorum diyenler var mesela... Büyük bir yanlış içerisinde olduklarını ne kadar anlatmaya çalışsakta onlar için bu gerçek aşk ve gerçek sevgi... Tacrübesizlik işte... Gerçi arkadaşımızın konusu ile alakası yok ama bazen bazı şeyleri çok büyütüyor duygusal arkadaşlar...

Canım sen tekrar tekrar denemişsin ya aklında şüphe kalmamıstır belki işte bu kafamı karıstırıyo acaba tekrar denesem sonra ayrılsam içim soğurmu yoksa daha mı acı cekerim hiç kalkısmayım mı diye

Sözde bana deli gibi aşık deli gibi seviyor bebek gibi seviyor ama hala beni sahiplenmiyor ve el kızı para yedirmiyim düşüncesini aklının bir köşesinde saklıyorsa ben ne yapabilirdim ki..
Sizi bundan oturu suclamadim, aksine ilk sorunda vazgecmemekte kararliysaniz onun bu konuda tenkit etmeden konusmaya calisilabilir diyorum.
kimde varsa o oder evlenmeyi dusunuyorsaniz artik parada sen ben ayrimi olmaz vs bunu ogretmek gibi...
El kizi konusunda da surekli oyle yetistirilmis olabilir ve simdiye kadar bunun yanlis oldugunu kimse soylememistir belki.
Tabi tum bunlar sonu iyi kotu bilmeden fazlasiyla emek vermeyi ve sabri gerektiriyor.
Cekip cekmemek size kalmis...
fakat bu nedenle birkez ayrildiysaniz o yeter dediginiz an a sizi getirebildiyse bu vakitten sonra ne hala guveniyorum der ne de pisman olurdum. Bi karar vermissiniz, herhangi bir hataniz da yok, bosuna arkaniza bakip kendinizi uzmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…