- Konu Sahibi karbeyaz00
-
canım hem okuyup hem çalışan aileden desteği olmayan genç bir arkadaşımızsın..
sana canı gönülden seni çok seven tabiri caizse sana bu yaşına dek çektiğin sıkıntıları var gücü ile unuttumaya çalışacak bir sevgili bir eş diliyorum..
"tutumlu" olmak şahane bir özellik allah herkese versin.. ama "cimrilik" ayrı.. bence bencillikle alakalı bir bozukluk.. bir insan maddi olarak cimri ise inan manevi olarak da cimridir..
benim kız arkadaşımın durumu belli olacak ben değil 5 lirasını almak aç gezerim de ona yemeğin alasını yediririm.. lafını da etmem.. seven insan böyle olmalı bana göre..
seviyor diyorsun canım.. seviyor dur da.. ama "sevgi" onun için ne demek.. herkes seviyor ama farklı şekillerde.. bunu unutma..
sevgi de biter.. aşk da.. inan geriye karakter kalır.. huzur var mı? düzen var mı? geçim var mı? saygı var mı?
20 30 40 50 60.. yaşlarına geleceksin bunu da unutma..
canım hem okuyup hem çalışan aileden desteği olmayan genç bir arkadaşımızsın..
sana canı gönülden seni çok seven tabiri caizse sana bu yaşına dek çektiğin sıkıntıları var gücü ile unuttumaya çalışacak bir sevgili bir eş diliyorum..
"tutumlu" olmak şahane bir özellik allah herkese versin.. ama "cimrilik" ayrı.. bence bencillikle alakalı bir bozukluk.. bir insan maddi olarak cimri ise inan manevi olarak da cimridir..
benim kız arkadaşımın durumu belli olacak ben değil 5 lirasını almak aç gezerim de ona yemeğin alasını yediririm.. lafını da etmem.. seven insan böyle olmalı bana göre..
seviyor diyorsun canım.. seviyor dur da.. ama "sevgi" onun için ne demek.. herkes seviyor ama farklı şekillerde.. bunu unutma..
sevgi de biter.. aşk da.. inan geriye karakter kalır.. huzur var mı? düzen var mı? geçim var mı? saygı var mı?
20 30 40 50 60.. yaşlarına geleceksin bunu da unutma..
Farkli dusunceye ornek olarak cimrilikten bahsetmissiniz. Nedenini anlamaya ve el kizina para mi yedircem dusuncesinden cikip sizi sahiplenmesi icin ugrasabilirdiniz.
Eger yaptim olmadi diyoraaniz bu artik farkli karakterde olmak farkli dusunmekten ziyade sizi sahiplenmemesiyle alakali bir ayrilik olur
Ki "biz" olunmadigi surece zaten ayri sayilirsiniz.
Yani boyle bakinca bu adama guvenip nasil sirtinizi yaslayacak iyi gunde kotu gunde diyip birbirinize destek olacaksiniz?
Gordubuz nu 2dk da guvendigim sevdigim dediginiz ozlem nedenlerinizden biri gitti.
Az once bahsettigim buydu mantiginizi dinlerken sizin icinizden alip goturdugu seylere de kulak verin...
Hem kendini hem de onu oyalamamış olursun. Kimse değişmiyor bilmiyorum var mıdır değişen ama ben 1 yıl boyunca değişmesi için çabaladım olmadı. Karşına seninle aynı düşüncelere sahip biri de çıkabilir. Hayırlısı olsun. Eğer aşık değilsen uzatma hiç. İyice karmakarışık bir hal alır yoksa.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben sansa inanmiyorum. Bence kaderinizdeki insan sizi daha bulmamis.. herseyde bir hayir vardir.boyle seyleri gormeniz size bir isarettir bence. Dilerim en yakin zamanda karsiniza hayirli ve bakis acinizin uyusacagi biri cikar. Ayrica pisman olacaginiz bisey yapmamis olursunuz.evlendikten sonra gercekten psikolojiniz bile bozulabilir..ben 27 yasindayim. Benimde problemim oldu burda paylastim zaten.oyuzden Allah bir sekilde gosteriyo. Hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevginin çeşidi mi olur diye başlarmışım
Bunca yıldır arkadaşlarıma sevginin çeşitleri olduğunu ve kişişiye göre değişebileceğini anlatır dururum ama anlamazlar, kabul etmezler... Benim gibi düşünen birine rastladığıma sevindim...
Sevginin çeşidi mi olur diye başlarmışım
Bunca yıldır arkadaşlarıma sevginin çeşitleri olduğunu ve kişişiye göre değişebileceğini anlatır dururum ama anlamazlar, kabul etmezler... Benim gibi düşünen birine rastladığıma sevindim...
Sizin durumunuzu biliyormu ?
Hesap ortakta odenebilir ama sizin durumunuzu bilerek boyle bir sey yaptiysa cok cirkin.
Cimri bir erkekle evlilik cok zor.
Bir komsum vardi kizcagizin maas karti esindeydi, her harcamanin hesabini yapmak zorundaydi.
En sonunda ayrildilar kiz ikinci evliligini yapti.
Anlıyorum .. O cok asosyal biri ayrılırken bile karsımdaki ağlarken şmdi kime gidip anlatim demişti.. Ama yalnızsın diye bu kadar değerliyimdir dediğimde sacmalama o kadar serefsz miyim demişti.. Şerefsizlik değil belki ama yalnızlık da sevgiye sürükleyebilir mi gerci bnde içimde cok yalnızım ama etrafımda arkadaslarım filan var ölesine işte..
Birde şunu düşün haydi bunları göz ardı edip evlendin. Bunun hastalığı var sağlığı var, hamileliği var, çalışamadığın zamanlar evde kopacak gürültüyü sana ve çocuğuna yapacağı muameleyi düşünebiliyor musun?
herkesin "sevgisi" aynı olsaydı kimin kimi sevdiğinin ne önemi kalırdı??? :)
bence herkes kendi karakterine ruhuna göre birşeyler yaşıyor ve maalesef herkes adını "sevgi" "aşk" koyuyor..
"seviyordum napim öldürdüm" diyen adamlar var.. aynı mı hislerimiz şimdi? allah korusun..
Hayırlısını dile. Ne güzel ki olumsuz özelliklerini ciddi adımlar atılmadan görebilmişsin. Uzatmamak en hayırlısı. Bazen gerçekten daraldığım anlar oluyordu ama artık yok. Yaşadığımız olumsuzlukları düşününce olmamasının daha iyi olduğunu düşünmeye başlıyorum. Kitap oku film dizi seyret iyi gelir gerçekten. Ben şuan kore dizisi seyrediyorum:)) Aklıma bile gelmiyor artık düşünmedikçe. Herkes aynı şekilde sevemiyor gerçekten. Beni benim istediğim gibi sevecek biri çıkarsa hayhay. Olmazsa da hayırlısı derim beklerim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizi bundan oturu suclamadim, aksine ilk sorunda vazgecmemekte kararliysaniz onun bu konuda tenkit etmeden konusmaya calisilabilir diyorum.Sözde bana deli gibi aşık deli gibi seviyor bebek gibi seviyor ama hala beni sahiplenmiyor ve el kızı para yedirmiyim düşüncesini aklının bir köşesinde saklıyorsa ben ne yapabilirdim ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?