Sevsende mantığa uymayınca..?

Evet ailemde de mutlu olmadıgım için evlenmeliyim belkide bunu tepmemem lazım diye bile düşündüm anlık ama saçmalama dedim sonra kendime

Ailesi de ilersi için çok sorun yaratır gibi geldi bana okuduğum kadarıyla. En iyisi böylece bırakmak bence..

kocası sevgilisi cimri olan kadın hep paradan bahsedecek tabi ne yapacak?
eşlerin ikisi de çalışır kazanır vs ama iş beraber harcamaya gelince "kıyamet" kopar ufacık şeyde..
görümcem evlendi geçen hafta.. eşi "cimri".. herkes tedirgindi ben "yok canım evlilik hazırlığı" "tutumluluk" "yoktur ne yapsın" gibi sakinleştiriyordum ortamı..
ama düğün günü öyle 1-2 hareketini gördüm ki "allah" dedim.. bu kız çok çekecek..
kimse kendine karşı cimri değildir unutma.. sana yapacak cimriliğini..
başka fikir ayrılıkları da varken..
iyi düşün..
bile bile lades demek en acısı..

Alıskanlık ve yalnız kalmak istememe.. Mesela duruyor duruyor 4-5 günde bir yapamıyorum sensiz diye yazıyordu en son 10 gün önce yine böle yazdı olmyor yapamıyorum kafayı yicem diye sonra bu mevzular acıldı tartıstık ilk kez baya saglam tam saygıyı kaybetcektik susalım ve yazma bidaha dedim birsürü özürler dileri cevap vermedm iyi geceler dedm sustuk daha yazmadı bakalım 10 gün dayandıysa dayanablir..

Atabilirsin bak Ramazan oruclarina bir kac gun kaldi ve ibadetini yapip dualarini ettikten sonra gercekten insan yeniden dogmus gibi oluyor.problemlerini bile unutursun. Hayirsiz bir insan icin hayatini mahvetme.sadece bir aliskanlik. .aliskanlik lardan kurtulmak zordur.ama zorlamalisin arkadaslarinla gorus ortama gir.. evlilik cok buyuk birsey. .mutsuz olacagini biliyorsun. Ve goz gore gore mutsuzluk yasican..bekle ve gor. Sabretmelisin.sabrin sonu selamet..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Değişmezz emin ol hiçbir şey değişmez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte diyorki hamile olunca filan calısmazmısım tabiki ama normalken ikimizde calısacakmısız evde oturan kadın istemezmiş boşun diploma almıyormsumm..

Bu evlendiğin kişinin maddi durumuna ve senin insiyatifine kalmış bir şey, açıkçası bende uygun şartlarda kadınların çalışmasını daha uygun buluyorum ama benim yetiştirilme şeklim bu, belki başka ailede doğsam bende çalışmayı aklımın ucundan bile geçirmezdim bu yüzden sen kendi gönlüne göre davranacaksın canım benim ama her halukarda çalışmayan bir kadını fazlalık olarak görmesi, para yiyici olarak görmeleri tiksindirici.

Bak canım, biz kadınların büyük çoğunluğu anlaşabileceğimiz, sevebileceğimiz ve çocuklarımıza baba olabilecek birini ararız ama erkeklerde durum biraz farklı. Onların ergenlikten itibaren kafalarında oluşturdukları bir kadın tipi var, o tipe yani karaktere uyan kadınlarla evleniyorlar yani mantık biraz daha ağır basıyor. Tabii çok çok aşık olup esasında hiç de kafalarında kurdukları tipe uymayan kadınlarla evlenen erkeklerde var.

Hiç merak etme ki karşında hıçkıra hıçkıra ağlayan bir erkek şu an arayışa girmiş olsa bile bir süre sonra seni özlemeye başlar tecrübe ile sabit...

Can Yücel demiş ki;

Kadın ağlar, erkek bakar. Kadın duyar, erkek duymaz.. Kadın sorar, erkek susar.. Kadın gider, erkek içer.

Tabiki değeceğini düşünsem ve asık olsam çekerdim ama aşık değilim seviyorum değer veriyrm ve alıskanlık var..
22 yasına gelmiş bir bireyin düşünceleri oturmustur ne aileler var cocukları bazen hiç benzemez belli yaştan sonra kararlarını kendin alırsın cocuk gibi su ystan sonra öğreteblmek diye bişeyi bnm aklım almıyor.
Ki evlenmemize cok vardı daha ilişkimizin baslarındaydık bastan mantıgıma yatmayınca catlıyor bende :/
Teşekkürler yorumunuz için saolun

o da bir çeşit ama yok saymayalım :)

"biri ben yaşadım diyorsa vardır"

her çeşit sevgi "gerçek" çünkü biri yaşıyor ve inanıyor.. mantıklı ya da değil "var ediyor"

ama herkesinki farklı buna inanmak istenmiyor nedense?

belki herkes kendi sevdiği gibi sevilmek istiyor ondan..

konu dışına çıkmış gibi gözüksek de arkadaşım bence konu sahibi buradan bir fikir çıkarabilir yine de:)

Haklısın:) 1 hafta dayanabilmişti. Şöyle bir şey var alışkanlık ile aşk aynı şeyler değiller. Eğer aşık değilsen ve seni ondan uzaklaştıran bir şeyler varsa kendine ve ona ne kadar şans verirsen ver hislerin değişmez.

belki herkes kendi sevdiği gibi sevilmek istiyor ondan..

İşin özeti bu işte, kendi sevdiği gibi kendi istediği gibi sevilmek... Bir insanı kendi istediği biçimde sevmezsen o insan eninde sonunda vazgeçiyor çok içten pazarlıklı değil mi? İnsanların yapısı bu... Bir kitap okumuştum insanları kendinize nasıl aşık edersiniz isimli tam olarak bu konulara değinmişti ve ilginç bir kitaptı...

Aynı şeyler hissettiklerimiz. Bir yerde kopuyor ya ne kadar denersen dene.

Kesinlikle aynı fikirdeyim...

sevilmeyi istediğiniz şekilde seviliyor ve sevilmeyi istediği gibi seviyorsanız sorun yok :)

Kesinlikle aynı fikirdeyim...

Ben de sizinke birçok konuda aynı fikirdeyim :) Nasip gerçekten. Olmaması gerekiyorsa mutlaka bir pürüz çıkıyor olmayacak dedirtiyor. Beklentilerimiz var ve o beklentiler gerçekleşmeyince hayal kırıklığına uğruyoruz. Gerçek sevgi herkese duyulan bir şey değil. Bir kere gerçekten çok sevdim. Ondan sonra hayatıma giren kişilerden aynı şekilde sevilmeyi bekledim. Sevdiği gibi ya da istediği gibi sevilmek istiyor insan.

Konusahibi neredesin ?
Bugun takildim senin konuna cikamadim.

Son düzenleme:
sevilmeyi istediğiniz şekilde seviliyor ve sevilmeyi istediği gibi seviyorsanız sorun yok :)

Nasıl sevilmeyi istediğimi hiç düşünmedim esasında, kitapta oyunsuz tipler olarak tabir edilen gruptanım sanırım.. Sevgi,saygı sadakat bir insan daha ne ister ki, ötesini kurcalamaya gerek yok...

Konusahibi neredesin ?
Bugun takildim senin konuna cikamadim.

Gece elektrik kesildi aksi iste internet olmayinca yatmak.zorunda kaldim tabi cevap veremedim.. Aslinda hepiniz cok haklisiniz olmamasi gerekiyor belkide ilerde daha buyuk sorunlar yasamamak icin.. Sadece inanmistim bukez o sonum.olabilirdi evlendigim kisi olabilirdi normalde kimseye guvenmeyen.bin dereden su getiren ben ona degisik bir sekilde 2 haftada inanip guvenmistim.. Ama olmadi iste bu hareketleri beni ondan uzaklastirdi.

Onumuzdeki yil boyunca bir sene yani yine ayni okuldayiz onun son senesi olacak burda ve okul kucuk bizim ozel uni. oldugu icin karsilasma ihtimalimiz %90 olacak surekli keske gormeseydim daha kolay unutabilirdim bu durum beni etkileyecek bunada uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…