- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Canım arkadaşınla dostunla derdini paylaşırsın ama akşam olduğunda el ayak çekildiğinde yalnız olursun bunu hepimiz biliyoruz. Yalnızlık evet sevgiye sürükleyebilir daha doğrusu sevgiye değilde mantığını kullanıp yanında tutmaya sürükleyebilir hatta sırf bu yalnızlık hissi yüzünden biraz da ailelerinden kurtulmak için evlenen kızlar ve erkekler tanıyorum hepsi mutsuz oldu. Bu yüzden onun durumu bizi ilgilendirmez bizi sen ilgilendiriyorsun. Haytını paylaşabileceğin sana hem dost hem eş olabilecek biri gerek güzel bir evlilik için.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. Bende kuruşum kalsa yine seviyorsam o insana gözüme gelmez ama o cebinde 200 tl si varken de ortaklasa ödüyorduk tutumluluk olarak nitelendiremiyorum ben . Ben bi erkek olsam utanırım kız calısıyor birde parasını mı alim derim tamamen bencil sürekli babam az alıyor para diye ağlar .. Hadi diyelim ki durumları kötü bir milyar kiracı ne demek sonucta 600 e de ev var o kadar kötü durumda olsalar bankada paramız var bana ev alcaklar der durur cok karmasıklar hiç çözemedim. Para lafını hiç sevmezdim sayesinde paranoyak oldum bu konuda insanların beni paragöz sanmasından korkar oldum
İnan ben sensiz yapamam diyen haçkıra hıçkıra ağlayan kişi şu an arayışlara başlamıştır bile. Biz onlar gibi olamıyoruz ne yazık ki. Onlarınki alışkanlık. Yanlış da düşünüyor olabilirim ama öyle işte.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sen tekrar tekrar denemişsin ya aklında şüphe kalmamıstır belki işte bu kafamı karıstırıyo acaba tekrar denesem sonra ayrılsam içim soğurmu yoksa daha mı acı cekerim hiç kalkısmayım mı diye
İşte diyorki hamile olunca filan calısmazmısım tabiki ama normalken ikimizde calısacakmısız evde oturan kadın istemezmiş boşun diploma almıyormsumm..
İnan ben sensiz yapamam diyen haçkıra hıçkıra ağlayan kişi şu an arayışlara başlamıştır bile. Biz onlar gibi olamıyoruz ne yazık ki. Onlarınki alışkanlık. Yanlış da düşünüyor olabilirim ama öyle işte.
Sizi bundan oturu suclamadim, aksine ilk sorunda vazgecmemekte kararliysaniz onun bu konuda tenkit etmeden konusmaya calisilabilir diyorum.
kimde varsa o oder evlenmeyi dusunuyorsaniz artik parada sen ben ayrimi olmaz vs bunu ogretmek gibi...
El kizi konusunda da surekli oyle yetistirilmis olabilir ve simdiye kadar bunun yanlis oldugunu kimse soylememistir belki.
Tabi tum bunlar sonu iyi kotu bilmeden fazlasiyla emek vermeyi ve sabri gerektiriyor.
Cekip cekmemek size kalmis...
fakat bu nedenle birkez ayrildiysaniz o yeter dediginiz an a sizi getirebildiyse bu vakitten sonra ne hala guveniyorum der ne de pisman olurdum. Bi karar vermissiniz, herhangi bir hataniz da yok, bosuna arkaniza bakip kendinizi uzmeyin...
Çok doğru... hiç bir şey yaşamadan, daha bir çift laf etmeden, tanışmadan aşık olanlar,seviyorum diyenler var mesela... Büyük bir yanlış içerisinde olduklarını ne kadar anlatmaya çalışsakta onlar için bu gerçek aşk ve gerçek sevgi... Tacrübesizlik işte... Gerçi arkadaşımızın konusu ile alakası yok ama bazen bazı şeyleri çok büyütüyor duygusal arkadaşlar...
Hiç merak etme ki karşında hıçkıra hıçkıra ağlayan bir erkek şu an arayışa girmiş olsa bile bir süre sonra seni özlemeye başlar tecrübe ile sabit...
Can Yücel demiş ki;
Kadın ağlar, erkek bakar. Kadın duyar, erkek duymaz.. Kadın sorar, erkek susar.. Kadın gider, erkek içer.
belki herkes kendi sevdiği gibi sevilmek istiyor ondan..
Tabiki değeceğini düşünsem ve asık olsam çekerdim ama aşık değilim seviyorum değer veriyrm ve alıskanlık var..
22 yasına gelmiş bir bireyin düşünceleri oturmustur ne aileler var cocukları bazen hiç benzemez belli yaştan sonra kararlarını kendin alırsın cocuk gibi su ystan sonra öğreteblmek diye bişeyi bnm aklım almıyor.
Ki evlenmemize cok vardı daha ilişkimizin baslarındaydık bastan mantıgıma yatmayınca catlıyor bende :/
Teşekkürler yorumunuz için saolun
Haklısın:) 1 hafta dayanabilmişti. Şöyle bir şey var alışkanlık ile aşk aynı şeyler değiller. Eğer aşık değilsen ve seni ondan uzaklaştıran bir şeyler varsa kendine ve ona ne kadar şans verirsen ver hislerin değişmez.
İşin özeti bu işte, kendi sevdiği gibi kendi istediği gibi sevilmek... Bir insanı kendi istediği biçimde sevmezsen o insan eninde sonunda vazgeçiyor çok içten pazarlıklı değil mi? İnsanların yapısı bu... Bir kitap okumuştum insanları kendinize nasıl aşık edersiniz isimli tam olarak bu konulara değinmişti ve ilginç bir kitaptı...
Kesinlikle aynı fikirdeyim...
sevilmeyi istediğiniz şekilde seviliyor ve sevilmeyi istediği gibi seviyorsanız sorun yok :)
Konusahibi neredesin ?
Bugun takildim senin konuna cikamadim.
Canım arkadaşınla dostunla derdini paylaşırsın ama akşam olduğunda el ayak çekildiğinde yalnız olursun bunu hepimiz biliyoruz. Yalnızlık evet sevgiye sürükleyebilir daha doğrusu sevgiye değilde mantığını kullanıp yanında tutmaya sürükleyebilir hatta sırf bu yalnızlık hissi yüzünden biraz da ailelerinden kurtulmak için evlenen kızlar ve erkekler tanıyorum hepsi mutsuz oldu. Bu yüzden onun durumu bizi ilgilendirmez bizi sen ilgilendiriyorsun. Haytını paylaşabileceğin sana hem dost hem eş olabilecek biri gerek güzel bir evlilik için.
Aynı şeyler hissettiklerimiz. Bir yerde kopuyor ya ne kadar denersen dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?