- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Ahahaben de saçım yıkanırken bi mayışıyorum, gözümü kapatıyorum falan, abavvvbi daha yapmam
acaba genç kızlar sesini çıkaranmaz utanır diye dahamı çok yapılıyor..Ahahabence de bidaha yapmayın, guzellik basa bela valla
acaba genç kızlar sesini çıkaranmaz utanır diye dahamı çok yapılıyor..
Arkadaşına anlatamıyorsun ıımm anladım. O zaman kafanda bitir bu konuyu. Çünkü senin bir suçun yok canım. Bu gibi durumları yaşayan bütün türk kadınları yani. Bir çözüm bulmak şart tabiki böyle nasıl devam eder kiArkadasima hiç anlatamam kendimi kirlenmis gibi hissederim suanda bile cok temiz hissetmiyorum
Keske çirkef olsaydimda oan agzima geleni saysaydimhatta belki isinden olurduda bidaha yapamazdi
Babam erkek kuaföre saç yaptıran kadınlara çok söylenir. Demek varmış bir bildiği. Ben rasgelmedim böyle bir duruma gerçi Ayy bişey yapamazsın canım kimseye söyleme boşver öyle üstüne düşülecek bir konuda değil belki gerçekten yanlışlıkla olmuştur moralini bozmaya değmez bidaha gitmezsin oraya o herifle karşılaşmazsın olur biter. Zaten bunu bilinçli yaptıysa başkalarınada yapıyordur biri koparır şeysiniKizlar kuafore gitmistim adam sacimi kesti boyadi falan buarada cok sevdim adami cok cana yakin efendi duruyodu
Sıra sacimi yıkamaya geldi 3 kere yıkadık sacimi normalde 1 kere yıkıyolardi ve saçımı durularken koluma degdirdiçekmedi de belki 6 7 saniye durmustur oyle ama ben kitlendim agzimi acamiyorum bisey diyemiyorum napicagimi sasirdim şok oldum bide hic beklemiyodum dedimki yer yok adam yaklasmak zorunda kaldi sacmalama diyorum ama yaklasmasi lazimsada pozisyonunu ayarlayabilirdi ve 2 kere yapti bunu 2.sinde hemen cektim kolumu ama hic bisey diyemedim bide arkadasimla gitmistim onun akrabasiydi bu adam agzimi acip tek laf edemedim sadece kactim ordan resmen ve uyuyamiyorum ogunden beri surekli aklima geliyo tiksiniyorum herseyden duzelemedim bi turlu
Sizce bu durumda ne yapmali nasil tepki vermeli ben kitleniyorum sadece aslinda agzina geleni saymali orda rezil etmeli onu ama tacize ugradigimda arkadaslarimdan cok utandim bilselerdi suratlarina bakamazdim ben o kizada soylemedim hala
Simdi her gun dua ediyorum şeyi kopsun insallah !!!
Ben 17 18 yaşındayken benim de başıma geldi. Tanımadığım bi kuaföre girmiştim. Asıl sahibi yan dükkanın önünde oturuyordu çalışanı da saçımı yapıyordu. Otururken bir iki defa yanlışlıkla yaptığını düşündüm. Sonra bilinçli olduğunu anlayınca imdat diye bağırmaya başladım. Pasaj içinde bi dükkandı. Beni duyan bütün esnaf koştu olayı anlattım. Bi temiz dayak attılar. Su falan içirdiler bana ama çok utanmıştım. Bi daha da tanımadığım kuaföre girmedim.
Ama başlık cidden süpermiş
Babam er
Babam erkek kuaföre saç yaptıran kadınlara çok söylenir. Demek varmış bir bildiği. Ben rasgelmedim böyle bir duruma gerçi Ayy bişey yapamazsın canım kimseye söyleme boşver öyle üstüne düşülecek bir konuda değil belki gerçekten yanlışlıkla olmuştur moralini bozmaya değmez bidaha gitmezsin oraya o herifle karşılaşmazsın olur biter. Zaten bunu bilinçli yaptıysa başkalarınada yapıyordur biri koparır şeysini
Cok guldum kusura bakmacok genc yasin tahminimce
Ben de lisedeyken bi kuaföre gitmiştim saçımın uçlarına sarı attırıcam ayy nasıl hevesliyim böyle
Kuaför de 30lı yaşlarda kır saçlı bir şey
habire kolu bana değiyor göğsüme çarpıyor ben de dedim yanlışlıkladır herhalde
zaten saçımı da 3 dk sonra sahneye çıkıcak 35lik assolist gibi yaptı
5 kuruş vermeden çıktım , pis
Bilerek yaptıysa Amin :)
bu ne böyle ben bunu mu istedim dedimTabi oyle yapar adamin akli baska yerde odaklanamamisiyi yapmissiniz valla ne dediniz para vermeden cikarken, hayir benim sacimi yaksalar hic hakkimi arayamiyorum ne bicim biseyim ben ya
bu ne böyle ben bunu mu istedim dedim
zaten az daha beklesem saçımı yakıcaktı
yani para istemeye yüzü yoktu adamın, ben de çıktım gittim
hala arkamdan 2 hafta sonra gelin düzeltiriz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?