Şeyin Kopsun İnşallah

Sana mi oyle geldi acaba bilemedim aslinda adami rezil etmek lazim sonucta bi esnaf bunu yapiyosa bu sapkinligin ileri seviye oldugunu gosterir demekki adamin musteri kaybetmeyi goze alacak kadar gozu kararmis tobee Allah korusun bunlardan coluk cocuga

Ben 17 18 yaşındayken benim de başıma geldi. Tanımadığım bi kuaföre girmiştim. Asıl sahibi yan dükkanın önünde oturuyordu çalışanı da saçımı yapıyordu. Otururken bir iki defa yanlışlıkla yaptığını düşündüm. Sonra bilinçli olduğunu anlayınca imdat diye bağırmaya başladım. Pasaj içinde bi dükkandı. Beni duyan bütün esnaf koştu olayı anlattım. Bi temiz dayak attılar. Su falan içirdiler bana ama çok utanmıştım. Bi daha da tanımadığım kuaföre girmedim.
Ama başlık cidden süpermiş

Ben de lisedeyken bi kuaföre gitmiştim saçımın uçlarına sarı attırıcam ayy nasıl hevesliyim böyle
Kuaför de 30lı yaşlarda kır saçlı bir şey
habire kolu bana değiyor göğsüme çarpıyor ben de dedim yanlışlıkladır herhalde
zaten saçımı da 3 dk sonra sahneye çıkıcak 35lik assolist gibi yaptı
5 kuruş vermeden çıktım , pis

Arkadasima hiç anlatamam kendimi kirlenmis gibi hissederim suanda bile cok temiz hissetmiyorum
Keske çirkef olsaydimda oan agzima geleni saysaydim hatta belki isinden olurduda bidaha yapamazdi
Arkadaşına anlatamıyorsun ıımm anladım. O zaman kafanda bitir bu konuyu. Çünkü senin bir suçun yok canım. Bu gibi durumları yaşayan bütün türk kadınları yani. Bir çözüm bulmak şart tabiki böyle nasıl devam eder ki

Babam er
Babam erkek kuaföre saç yaptıran kadınlara çok söylenir. Demek varmış bir bildiği. Ben rasgelmedim böyle bir duruma gerçi Ayy bişey yapamazsın canım kimseye söyleme boşver öyle üstüne düşülecek bir konuda değil belki gerçekten yanlışlıkla olmuştur moralini bozmaya değmez bidaha gitmezsin oraya o herifle karşılaşmazsın olur biter. Zaten bunu bilinçli yaptıysa başkalarınada yapıyordur biri koparır şeysini

Ay gercekten mi cok iyi yapmissiniz bence keske bende yapsaydim
Bide bilindik bi kuafordu, şekline kandik adi batsin

Ben hep erkek kuaforlere gidiyorum ilk defa basima geldi
Insallah karsilasir bi erkek fatmayla allah yaratti demez şeyine şeyine vururda biyerden sonra düşer

Tabi oyle yapar adamin akli baska yerde odaklanamamis iyi yapmissiniz valla ne dediniz para vermeden cikarken, hayir benim sacimi yaksalar hic hakkimi arayamiyorum ne bicim biseyim ben ya

Tabi oyle yapar adamin akli baska yerde odaklanamamis iyi yapmissiniz valla ne dediniz para vermeden cikarken, hayir benim sacimi yaksalar hic hakkimi arayamiyorum ne bicim biseyim ben ya
bu ne böyle ben bunu mu istedim dedim
zaten az daha beklesem saçımı yakıcaktı
yani para istemeye yüzü yoktu adamın, ben de çıktım gittim
hala arkamdan 2 hafta sonra gelin düzeltiriz diyor

bu ne böyle ben bunu mu istedim dedim
zaten az daha beklesem saçımı yakıcaktı
yani para istemeye yüzü yoktu adamın, ben de çıktım gittim
hala arkamdan 2 hafta sonra gelin düzeltiriz diyor

A'a adama bak bide piskin piskin randevu veriyo size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…