Şeyin Kopsun İnşallah

A'a adama bak bide piskin piskin randevu veriyo size
bir de küçüktüm o zaman, 16 yaşındaydım insan küçükken daha cevval oluyor
yolacaktım adamı orda
ama şimdi olsa yapamam belki
her zaman hakkımızı aramamız lazım sonuçta biz yapmamımızı istedikleri şey için para veriyoruz..

Kesinlikle :) keske dediği zaman gitseydiniz pasa pasa duzelttirseydiniz , ama abinizde olsaydi yaninizda mahalleden abi de olur şoyle bi baksin yeter:

başlık iyimiş yalnız.. bazı mesleklerde duymuştum ama sapık kuaför ilk defa duydum..genelde daha kadınsı olurlar ya.. neyse.. çok geçmiş olsunn..

Kizlar surekli seksiyim falan diyorum ama saka onlar yoksa narsist falan degilim he aman aman

Canım bunların kökünden düşer inşallah
Mahrum kalırlar

realist yaklaşayım bacım, adam koluna değdirdiğinde hissettiğin şey yımışaksa bilerek yapmamıştır
öyle bir konu açmışsın ki günümüzde çoğu kuaförler erkek, bir de insanın sürekli ayakta durduğunda belinin ayarının kaçtığını düşünürsek kuaförlerde olağan durumlar bunlar

öf hiç sevmiyorum erkek kuaförleri zaten

eline,diline hakim ol,yoksa öcüler yer seni ::) Gecen yıl,yolda avare gibi yururken (çok hararetli bir sekilde sevgilimle yazışırken),kaldırım kenarındaki ,yere dogru egilmiş oda yetmezmis gibi arkasıda bana dogru dönük bir insaat iscisine çok sert girdim ,adamın felegi Saştı ,birde ayagımda topuklu ayakkabı vardı,düsmemek icin beline sarıldım,pozisyonu görmeliydiniz yalnız
Herneyse ogünden sonra,o isciyi birdaha gormedim..Bulun onu bana

O an beyin gitmisti ben de "napiyo lan bu" diye kalmiştim hic dikkat etmedim
Gitsin belinin ayarini baska yerde kacirsin kolumu mu buldu kaciracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…