Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar seyrekk çok seyrekk..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
saçlarım bildiğim bileli seyrek, önünü falan ayırınca o kadar seyrek duruyor kiiii.....
gürleştirmem için önerebileceğiniz seyler var mı..
şampuanıma cam terebentin koydum uzattığını söylüyorlar, aynı zamanda gürleştirir mi ?
deneyen var mı?

canım benimde öyleydi bir yıldır şuraya açtığım konudaki tarifimi yapıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nan-saclar-kizlar-mutlaka-okuyunnnnnn.684965/ bir yılda saçım yaklaşık 1 buçuk kat arttı ne dökülüyor ne de cılız bence dene hatta şimdi sığır iliği kürüne başladım bir yandan da onu yapıyorum bence denemelisin

teşekkür ederim konunuzu inceleyeceğim hemen, bir de sunu sormak istiyorum ne kadar sürede etki etti

sarımsak şampuanı benımkı ınanılmaz bır şekılde uzamıştı ve dökulmesıde durmuştu.gene başlayacağım daha da uzasın.

teşekkür ederim konunuzu inceleyeceğim hemen, bir de sunu sormak istiyorum ne kadar sürede etki etti
çay hemen etki etmiyor yaklaşık 3 ayımı aldı sonucu görmem memnun kaldım hala devam ediyorum birde sarımsak ve zencefille çay yaptım o da baya etkiledi hemde kilo verdiriyor şimdi sığır iliğine başladım etkisini görünce sana da yazarım tatlım

Canım dr'a da bir sormalısın.
Sarımsak saç çıkarıyor.
Ama kokusundan endişe ediyorsan normal kullandığın şampuan hariç bir kutu şampuan al.
İçine birkaç diş sarımsağı ezip karıştır.
Önce bununla yıka saçlarını. Daha sonra normal şampuanla ikinci yıkamayı yap.
Sarımsaksız kullanacağın şampuan yoğun ve kalıcı kokulu bir şampuan olsun.
Mesela ben sırf kokusu için Gliss'in kırmızı olanını kullanıyorum.
Hem çok güzel kokuyor hem de kalıcı.
Böyle yaparsan sarımsağın kokusu da kalmaz saçında.

mutlaka önce bi doktora görün . .
yılan yağı sürülen yerde kıllanma yapıyor diye biliyorum aktara sorarsan bilgilendirir .

Sarımsak şampuanı mı yoksa şampuana mı sarımsak kattın?
aktardan aldım sarımsak şampuanı .hangı markasını aldım hatırlamıyorum ama hepsınınde ıyı gelecegını düşünüyorum .ilk alırken bende hıc ınanmamıstım bide benım saçlar uzun yıllardır uzamıyordu belkı ınanmassın ama 1 ay kullandım annem bıle şok oldu 1 ay sonra bıraktım başka yere gıttıgım ıcın yanıma almayı unutmuşum. şimdi memlekete gıdınce gene alacağım saçlarım şuan belımde kullanmadan önce omuzlarıma degıyordu.birde yeşil sbaun kullanıyorum aşırı gür bi saçım var.

Benimde çok az duruyor aslında diplerim sık, hatta benden gür saçlara sahip olanlardan bile yalnız maalesef ki çok ince telli saçlarım ve çocukken böyle değildi yani şimdi toplayınca kedi kuyruğu gibi oluyor. Doktora gittim, bioxcin yazdı gönderdi. B12 ve demir eksikliği var, demir eksikliği anemisi için bir süre ilaç kullandım, zaten artık dökülmüyor normal seviyede yani ama eskisi gibi değiller işte..

Bende şimdi bitkisel bir şampuan aldım. Ay da 1 olmak üzere de saf zeytin yağı, jojoba yağı ve hindistan cevizi yağlarını karıştırıp saçlarıma masaj yaparak uyguluyorum. Bir de şu vitamin ampüllerinden kullanıp B12 vitamini içiyorum.

Son düzenleme:

Benim saçım da gür ama çabuk uzamıyor.
Habire dip boyam geliyor ama boya baktığımda bir uzama yok :)

Peki bu sarımsak şampuanı kötü kokuyor mu?
Mesela yıkayıp dışarı çıksak sarımsak kokusu hissedilir mi?
Bir de fiyatı nasıl?

sarımsak-zaeytınyagı karışımını saçına sür 3 saat bekle yıka bu karısım saçları cok cıkarıyormuş çok kışıden duydun

koku kesınlıkle yok normal şampuanlar gıbı .10 lira fıyatı aktardan almıştım.dökulmede de azalma yapıyor benım tutam tutam dökulurdu saçım çok şukur azaldı .bana da tavsıye eden olmuştu saçlarının rapunzel gıbı olduğunu söyleyen bı arkadaş vardı ben hatta baya dalga gecmıstım denemekte fayda var deyıp denedım. iyi kıde almışım dıyorum saçlarım kurtuldu ya uzunsaçlarıma kavuştum yıllar sonra. biraz daha uzasın ıstıyorum kalçama kadar gelse yeter :)

Hemen bizim aktara koşmam lazım :)
Şaka bir yana ilk fırsatta deniycem ben de.
Uzatmasa bile dökülmeyi durdursa o da bir şeydir.
Benim de bu aralar epey dökülüyor saçım.

Hemen bizim aktara koşmam lazım :)
Şaka bir yana ilk fırsatta deniycem ben de.
Uzatmasa bile dökülmeyi durdursa o da bir şeydir.
Benim de bu aralar epey dökülüyor saçım.
inşallah işe yarar sizde de bazılarında aynı etkıyı göstermeye bılıyormus biraz araştırmıştım .ama bıkmadan kullanın derım sağlıklı ve uzun saçlarınız olur ınşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…