- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
süpersin sen :)canım benimde öyleydi bir yıldır şuraya açtığım konudaki tarifimi yapıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nan-saclar-kizlar-mutlaka-okuyunnnnnn.684965/ bir yılda saçım yaklaşık 1 buçuk kat arttı ne dökülüyor ne de cılız bence dene hatta şimdi sığır iliği kürüne başladım bir yandan da onu yapıyorum bence denemelisin
ay estağfurullahsüpersin sen :)
çok saol canımay estağfurullahsığır iliğinin de etkisini görürsem mutlaka yazarım sana
teşekkür ederim haklısınız en kısa zamanda gitmem gerekiyorönce bi doktora git bence.. hatta şimdiye kadar gitmemen hata olmuş. kansızlık çok dökülme yapar mesela.
diğer arkadasın açtığı konuda bahsettıgı şampuan mısarımsak şampuanı benımkı ınanılmaz bır şekılde uzamıştı ve dökulmesıde durmuştu.gene başlayacağım daha da uzasın.
rica ederim tatlım daha iki hafta oldu bakalım bekliyorum bendeçok saol canımhaber bekliyorum :)
tekrar teşekkür ediyorum, kilo vermeye de ihtiyacım var zaten:)çay hemen etki etmiyor yaklaşık 3 ayımı aldı sonucu görmem memnun kaldım hala devam ediyorum birde sarımsak ve zencefille çay yaptım o da baya etkiledi hemde kilo verdiriyor şimdi sığır iliğine başladım etkisini görünce sana da yazarım tatlım
inşallah faydasını görürsün canım benim :)rica ederim tatlım daha iki hafta oldu bakalım bekliyorum bende
sarımsağı bölünce cok bir suyu olmuyor aslında nasıl deneyebilirimsarımsak sürün diyorlar..
şöyle söyliyim hiçbirşey yapmadan boğazdan kesmeden kilo veriyorsunuz en güzel yanı da bu zatentekrar teşekkür ediyorum, kilo vermeye de ihtiyacım var zaten:)
banyoda zaten yarım yarım şampuanlarım var onlarda deneyebilirim hemen teşekkür ederimCanım dr'a da bir sormalısın.
Sarımsak saç çıkarıyor.
Ama kokusundan endişe ediyorsan normal kullandığın şampuan hariç bir kutu şampuan al.
İçine birkaç diş sarımsağı ezip karıştır.
Önce bununla yıka saçlarını. Daha sonra normal şampuanla ikinci yıkamayı yap.
Sarımsaksız kullanacağın şampuan yoğun ve kalıcı kokulu bir şampuan olsun.
Mesela ben sırf kokusu için Gliss'in kırmızı olanını kullanıyorum.
Hem çok güzel kokuyor hem de kalıcı.
Böyle yaparsan sarımsağın kokusu da kalmaz saçında.
sarımsağı bölünce cok bir suyu olmuyor aslında nasıl deneyebilirim
peki tarifi nasıl bu zencefilli sarımsağın, zencefil toz halinde mi olacak, yoksa markette meyve sebze reyonunda satılır halinde mişöyle söyliyim hiçbirşey yapmadan boğazdan kesmeden kilo veriyorsunuz en güzel yanı da bu zaten
aaaa ciddi misinizzz ben de simdi sacıma sürüp yıkamayı planlıyordum.. gerçi tatil olduğu için evdeyim dışarı da pek çıkmıyorum ama.. denesem mibu arada sarımsak acayip pis kokuo tavsiye etmem. bi keresinde saç maskesi olarak sarımsak ezip zeytinyağı ile karıştırmıştım. ve o koku 1 ay saçımdan çıkmamıştı kabus gibihele ki ıslakken
kilo sorunum da var 10-15 kilo fazlalıklarımdoktora gitmelisin çünkü çinko eksikliği, kansızlık vs bunlar dökülme yapar. yağ sarımsak vs sac cıkartmaz. ben çinko hapı kullanmıştım 3 ay çok iyi gelmişti. kesinlikle doktor muayenesi şart ama..
valla canım evde kız kardeşim dalga konusu oluodum. duştan çıkıorum saçım ıslak , kardeşim gelio yanıma ve kahkahalarla abla sen banyo yaptığına emin misin diodu sen düşün yaniaaaa ciddi misinizzz ben de simdi sacıma sürüp yıkamayı planlıyordum.. gerçi tatil olduğu için evdeyim dışarı da pek çıkmıyorum ama.. denesem mi
aam sizbir de zeytin yağı ile desteklemişsiniz:)
şöyle anlatıyim bi kere taze zencefil kullanıyorum ben sabah ve akşam yapıyorum normalde yemeklerden önce yapılmalı ama ben üşengeçliğimden sabah kalktığımda ve gece yatmadan önce yapıyorum..peki tarifi nasıl bu zencefilli sarımsağın, zencefil toz halinde mi olacak, yoksa markette meyve sebze reyonunda satılır halinde mi
nasıl yaparım bu cayı, hemen başlayayım..
aç karna mı tok karna mı ıcılecek
kac günde etkısını gösteriyor
cok sağ olun
duymuştum yılan yağını ama hıc denemedim sağ olunmutlaka önce bi doktora görün . .
yılan yağı sürülen yerde kıllanma yapıyor diye biliyorum aktara sorarsan bilgilendirir .
sağ olun doktora gidince belirtecegimTiroid, guatr testleri yaptırın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?