Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar seyrekk çok seyrekk..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
tekrar teşekkür ediyorum, kilo vermeye de ihtiyacım var zaten:)

doktora gitmelisin çünkü çinko eksikliği, kansızlık vs bunlar dökülme yapar. yağ sarımsak vs sac cıkartmaz. ben çinko hapı kullanmıştım 3 ay çok iyi gelmişti. kesinlikle doktor muayenesi şart ama..

banyoda zaten yarım yarım şampuanlarım var onlarda deneyebilirim hemen teşekkür ederim

şöyle söyliyim hiçbirşey yapmadan boğazdan kesmeden kilo veriyorsunuz en güzel yanı da bu zaten
peki tarifi nasıl bu zencefilli sarımsağın, zencefil toz halinde mi olacak, yoksa markette meyve sebze reyonunda satılır halinde mi

nasıl yaparım bu cayı, hemen başlayayım..
aç karna mı tok karna mı ıcılecek
kac günde etkısını gösteriyor
cok sağ olun

bu arada sarımsak acayip pis kokuo tavsiye etmem. bi keresinde saç maskesi olarak sarımsak ezip zeytinyağı ile karıştırmıştım. ve o koku 1 ay saçımdan çıkmamıştı kabus gibi hele ki ıslakken
aaaa ciddi misinizzz ben de simdi sacıma sürüp yıkamayı planlıyordum.. gerçi tatil olduğu için evdeyim dışarı da pek çıkmıyorum ama.. denesem mi
aam sizbir de zeytin yağı ile desteklemişsiniz:)

kilo sorunum da var 10-15 kilo fazlalıklarım
kilo yapar mı kan ilaçları, sanmıyorum ama, kafamı da kurcalıyor bır yandan

aaaa ciddi misinizzz ben de simdi sacıma sürüp yıkamayı planlıyordum.. gerçi tatil olduğu için evdeyim dışarı da pek çıkmıyorum ama.. denesem mi
aam sizbir de zeytin yağı ile desteklemişsiniz:)
valla canım evde kız kardeşim dalga konusu oluodum. duştan çıkıorum saçım ıslak , kardeşim gelio yanıma ve kahkahalarla abla sen banyo yaptığına emin misin diodu sen düşün yani ve bu 1 ay sürdü

şöyle anlatıyim bi kere taze zencefil kullanıyorum ben sabah ve akşam yapıyorum normalde yemeklerden önce yapılmalı ama ben üşengeçliğimden sabah kalktığımda ve gece yatmadan önce yapıyorum..
bir bardak suyu cezvede kaynatıp bardağa alıyorum 4-5 dilim zencefil atıyorum ılışınca içiyorum (biraz demlenmiş oluyor ılışana kadar) bunu sabah yapıyorum . akşam yatmadan önce yaptığıma da bir diş sarımsağa vurup patlatıyorum bunu da bardağıma atıyorum onu da öyle içiyorum yaklaşık 3-4 kilo verdim bu sayede saçıma da ayrıca iyi geldi içten beslemek de önemli dıştan da çayla kür yapıyorum bir sene de adam ettim saçımı çok şükür keşke daha önceden yapsaymışım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…