- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
kilo sorunum da var 10-15 kilo fazlalıklarım
kilo yapar mı kan ilaçları, sanmıyorum ama, kafamı da kurcalıyor bır yandan
yeşil sabun dediğiniz zeytinyağlı gliserinli falan mıaktardan aldım sarımsak şampuanı .hangı markasını aldım hatırlamıyorum ama hepsınınde ıyı gelecegını düşünüyorum .ilk alırken bende hıc ınanmamıstım bide benım saçlar uzun yıllardır uzamıyordu belkı ınanmassın ama 1 ay kullandım annem bıle şok oldu 1 ay sonra bıraktım başka yere gıttıgım ıcın yanıma almayı unutmuşum. şimdi memlekete gıdınce gene alacağım saçlarım şuan belımde kullanmadan önce omuzlarıma degıyordu.birde yeşil sbaun kullanıyorum aşırı gür bi saçım var.
kararsız kaldım ama deneyeyim bari ben bir :) faydasını gördüyseniz ne ala:)))valla canım evde kız kardeşim dalga konusu oluodum. duştan çıkıorum saçım ıslak , kardeşim gelio yanıma ve kahkahalarla abla sen banyo yaptığına emin misin diodu sen düşün yanive bu 1 ay sürdü
Ben okudumda peki duruyormuyuzcanım benimde öyleydi bir yıldır şuraya açtığım konudaki tarifimi yapıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nan-saclar-kizlar-mutlaka-okuyunnnnnn.684965/ bir yılda saçım yaklaşık 1 buçuk kat arttı ne dökülüyor ne de cılız bence dene hatta şimdi sığır iliği kürüne başladım bir yandan da onu yapıyorum bence denemelisin
duruyormuyuz derken anlamadım canım ne demek istediğiniBen okudumda peki duruyormuyuz
hemennn deneyecegım bunu da ev sarımsak kokacak ama olsun sağlık önemli.... fazlalığım cok var .. peki ne kadar sürede verdinizşöyle anlatıyim bi kere taze zencefil kullanıyorum ben sabah ve akşam yapıyorum normalde yemeklerden önce yapılmalı ama ben üşengeçliğimden sabah kalktığımda ve gece yatmadan önce yapıyorum..
bir bardak suyu cezvede kaynatıp bardağa alıyorum 4-5 dilim zencefil atıyorum ılışınca içiyorum (biraz demlenmiş oluyor ılışana kadar) bunu sabah yapıyorum . akşam yatmadan önce yaptığıma da bir diş sarımsağa vurup patlatıyorum bunu da bardağıma atıyorum onu da öyle içiyorum yaklaşık 3-4 kilo verdim bu sayede saçıma da ayrıca iyi geldi içten beslemek de önemli dıştan da çayla kür yapıyorum bir sene de adam ettim saçımı çok şükür keşke daha önceden yapsaymışım diyorum
deneyecegım :)sarımsak-zaeytınyagı karışımını saçına sür 3 saat bekle yıka bu karısım saçları cok cıkarıyormuş çok kışıden duydun
sarımsak kokusunu sevmezsen önce bir sütle kaynat o zaman kokusu olmaz sarımsağın etkisini de kaybetmez yada bu çaya limon da atabilirsin o da kokusunu bastırıyor . ayda 1 kiloya yakın veriyorum ama 3-4 kilo verdikten sonra bu durdu sanırım ödem falan atıyor ama yağları da yakıyordur eminim birde hep grip olurdum bu sene çok şükür hiç hasta olmadım baya direnç de sağlıyor sarımsak olduğu içinhemennn deneyecegım bunu da ev sarımsak kokacak ama olsun sağlık önemli.... fazlalığım cok var .. peki ne kadar sürede verdiniz
b12 hapı var evde ama hep unutuyorum kullanmayıBenimde çok az duruyor aslında diplerim sık, hatta benden gür saçlara sahip olanlardan bile yalnız maalesef ki çok ince telli saçlarım ve çocukken böyle değildi yani şimdi toplayınca kedi kuyruğu gibi oluyor. Doktora gittim, bioxcin yazdı gönderdi. B12 ve demir eksikliği var, demir eksikliği anemisi için bir süre ilaç kullandım, zaten artık dökülmüyor normal seviyede yani ama eskisi gibi değiller işte..
Bende şimdi bitkisel bir şampuan aldım. Ay da 1 olmak üzere de saf zeytin yağı, jojoba yağı ve hindistan cevizi yağlarını karıştırıp saçlarıma masaj yaparak uyguluyorum. Bir de şu vitamin ampüllerinden kullanıp B12 vitamini içiyorum.
evet sarımsak hastalığa da iyi geliyor diye duymuştum cok faydalıymış.. saçıma maske yapacağım bugün ınsallah:)sarımsak kokusunu sevmezsen önce bir sütle kaynat o zaman kokusu olmaz sarımsağın etkisini de kaybetmez yada bu çaya limon da atabilirsin o da kokusunu bastırıyor . ayda 1 kiloya yakın veriyorum ama 3-4 kilo verdikten sonra bu durdu sanırım ödem falan atıyor ama yağları da yakıyordur eminim birde hep grip olurdum bu sene çok şükür hiç hasta olmadım baya direnç de sağlıyor sarımsak olduğu için
Yaptığımız karışımı saçımıza döktükten sonra en son suyla duruluyormuyuz demek istedim şimdiden tşk ederimduruyormuyuz derken anlamadım canım ne demek istediğini
saclarım acık ama cok oynuyorum saclarımla duzlestırme olsun cesitli modeller olsunbenimde ilkbahar ve sonbarda çok dökulüyo,sebebebi bilinmiyor mevsimselmişbirde baş örtülü bayansaniz,baş örtusununde etkisi oluyomus dökulmelerde.evinizmüsaitse evde saçinizi açık birakın
rica ederim tatlım inşallah sana da iyi gelirevet sarımsak hastalığa da iyi geliyor diye duymuştum cok faydalıymış.. saçıma maske yapacağım bugün ınsallah:)
söylediğiniz tarife de başlayacağım :) teşekkür ediyorum
hıı yok tatlım o kafanda kalıyor öyle zaten kokusu falan çok güzelYaptığımız karışımı saçımıza döktükten sonra en son suyla duruluyormuyuz demek istedim şimdiden tşk ederim
hatta yılan yağını cok kullanan vardı bır sıra her yerde reklamı vardımutlaka önce bi doktora görün . .
yılan yağı sürülen yerde kıllanma yapıyor diye biliyorum aktara sorarsan bilgilendirir .
tşk ederimhıı yok tatlım o kafanda kalıyor öyle zaten kokusu falan çok güzel
rica ederim tatlımtşk ederim
bir de seyi soracaktımhıı yok tatlım o kafanda kalıyor öyle zaten kokusu falan çok güzel
hehebir de seyi soracaktım
bu sac uzatan formülleri saca deniyoruz
sonra vücuda akan suyu nasıl engelleriz
sadece sacımızı bile yıkasak yanağın kulak tarafına gidiyor
oradaki tüyleri de uzatır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?