Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar seyrekk çok seyrekk..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
yeşil sabun dediğiniz zeytinyağlı gliserinli falan mı

kararsız kaldım ama deneyeyim bari ben bir :) faydasını gördüyseniz ne ala:)))

hemennn deneyecegım bunu da ev sarımsak kokacak ama olsun sağlık önemli.... fazlalığım cok var .. peki ne kadar sürede verdiniz

hemennn deneyecegım bunu da ev sarımsak kokacak ama olsun sağlık önemli.... fazlalığım cok var .. peki ne kadar sürede verdiniz
sarımsak kokusunu sevmezsen önce bir sütle kaynat o zaman kokusu olmaz sarımsağın etkisini de kaybetmez yada bu çaya limon da atabilirsin o da kokusunu bastırıyor . ayda 1 kiloya yakın veriyorum ama 3-4 kilo verdikten sonra bu durdu sanırım ödem falan atıyor ama yağları da yakıyordur eminim birde hep grip olurdum bu sene çok şükür hiç hasta olmadım baya direnç de sağlıyor sarımsak olduğu için

b12 hapı var evde ama hep unutuyorum kullanmayı

evet sarımsak hastalığa da iyi geliyor diye duymuştum cok faydalıymış.. saçıma maske yapacağım bugün ınsallah:)
söylediğiniz tarife de başlayacağım :) teşekkür ediyorum

benimde ilkbahar ve sonbarda çok dökulüyo,sebebebi bilinmiyor mevsimselmiş birde baş örtülü bayansaniz,baş örtusununde etkisi oluyomus dökulmelerde.evinizmüsaitse evde saçinizi açık birakın

benimde ilkbahar ve sonbarda çok dökulüyo,sebebebi bilinmiyor mevsimselmiş birde baş örtülü bayansaniz,baş örtusununde etkisi oluyomus dökulmelerde.evinizmüsaitse evde saçinizi açık birakın
saclarım acık ama cok oynuyorum saclarımla duzlestırme olsun cesitli modeller olsun

hıı yok tatlım o kafanda kalıyor öyle zaten kokusu falan çok güzel
bir de seyi soracaktım
bu sac uzatan formülleri saca deniyoruz
sonra vücuda akan suyu nasıl engelleriz
sadece sacımızı bile yıkasak yanağın kulak tarafına gidiyor
oradaki tüyleri de uzatır mı

bir de seyi soracaktım
bu sac uzatan formülleri saca deniyoruz
sonra vücuda akan suyu nasıl engelleriz
sadece sacımızı bile yıkasak yanağın kulak tarafına gidiyor
oradaki tüyleri de uzatır mı
hehe yok tatlım o kadar korkma bende birşey olmadı çok tedirgin olursan vazelin sürebilirsin hani saçımızı boyarken yapıyoruz ya onun gibi olabilir ama gerek yok birşey olmuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…