Şeytan aklı

Yok saat olayı değil anlattığı. Telefona 10 sn sonra beni çek diye zaman ayarı yapıp telefonu masaya koyuyor kamera yatağı görecek şekilde. tl 10 sn sonra otomatik olarak resim çekiyor hiç ellemeden

Saat dediğim zamanlamaydı ben yanlış ifade ettim..

Yada tam tersi istediğini alamadı zorla alacak erkek ırkı genel aynı

Oda olabilir tabi ama kadın korktuğuna göre, ya bir pazarlık falan var ortada yada yaşanmış bireyler var. Çünkü telefonda cinsellikle ilgili sıradan konuşmalar olsaydı kadın korkmazdı. Sevgilimken telefonda konuştuk der geçerdi.

Adam hem tehdit ediyor kadında bu tehditlere boyun edip birlikte olsa zorla sevişmiş olucak, adamda hem şantajcı hem tecavüzcü olucak, bu suçlardan ceza almayı göze alamaz.
Tehdit edeni tehdit ediceksin bu tipler bu dilden anlar, kadında savcılığa dilekçe vereceğinden adamın tüm çevresine kendisine şantaj yaptığını anlatmakla falan söylesin geri püskürtsün şu adamcığı. Zorla birlikte olmaya çalışan insanlar ne anlıyorlar hiç anlamıyorum. Bencilikten gözler kör, duygular sağır kalp zaten yok. Çok acizce.

Hayretler icerisinde okudum
Kadin birine asik olup biseyler yasar saygi duyarim
Ama tanimadigi biriyle yazisiyor evde yokken anahtari verip eve gonderiyor ustelik cocuguyla yasadigi eve sonra vazgeciyor artik neyden vazgectiyse
Adamda sapik kadinin yatak odasinda kendi kendine ciplak fotograf cekiyor
E kizin babasi alsin yanina gercekten bu nasil is kanim dondu
Ama bildigim kadariyla kadin madde bagimlisi degilse almazlar cocugunu yalniz babasi duysa ne dese soylese yeri hangi baba o eve cocugunu ici rahat gonderebilir

O kısımada belirtmiş çocuk istersen adam sal üstüme anlaştığımız paradan yüksek istedi pezevefengini saldı üstüne vermeyince dsrim demiş apartmanı karıştırırım bir birinede demiş ama yüzyüze yazışma vs yok kanıtda yok bi acaip olay hiç bulaşmamak en iyisi

Ne fuhuşu burada tek bir suç var o da şantaj.

Kadının eski kocası da resimleri ele geçirirse ancak velayet davası açar.

Yaa işte kadının tek yapması gereken savcıya gitmek. Hele yazışmalar varsa kadının elinde 10 numara kanıt. Hani nerde para anlaşması vs. Adam istediğini söylesin. Para verdiğini ispat etmesi gerekir. İşin içinde para yoksa nasıl ispat edecek olmayan şeyi.

Adam tam şerefsiz. Art niyet ile o eve gelmiş. Kadınin da eski kocasından çekincesi var demek ki adam da kadının yumuşak karnını bulmuş şantaj yapıyor.

Şantaj ne olursa olsun tek mücadele boyun egmemektir. Bugün seviş benimle der. Yarın para ister öbür gün arkadaşımla da seviş der. Bunun sonu yok.

En mantıklı en doğru çözüm bu kadının savcıya gitmesi. Santaj icin sikayetci olmasi.

Millet verdiğim akla çok bozulmuş ama kocasının velayet davası açma ihtimilane karşı evin eşyalarını değiştirmesi gerekiyor. Tabi o eşyalarla eski eşinde foto varsa bir işe yaramaz. Yani boşanmadan önce bu eşyaları kullanıyorduysa geçmiş olsun. Bunlari da göz önünde bulundurmali.

Ve en önemlisi kadın adresini değiştirmeli. Adam gelip apartmanda olay çıkarırım diye tehdit etmiş. Edepsize ne olursa olsun pabuç bırakmamak lazım.

Adam ne istiyor ? Evlenmek mi

Biraz karışık anlatmışsın ama az çok anladım olayı. Bence çocuk babaya verilsin zaten, böyle sorumsuz bi anne yüzünden yarın bir gün başına neler gelir bilemem. Etraf pedofili sapık kaynıyor, nasıl hiç tanımadığı birine evinin anahtarını verir aklım almadı.

Begenmedigi adama anahtar vermeseydi keske..

Savciliga gitsin, adamda kendi fotograflarini yaysin dursun istedigi kadar.. pasa gonlu bilir...

Evime tadilat icin gelmisti ben yoktum vs vs bende bulur bir seyler atarim basimdan zor degil..

Hakimlerde insan. Herkes hata yapabilir diyecektir muhtemelen.

Is santaja dönüşmeden durdurmasi lazim.

Aman ben bulaşmam bi iş var kızda telefonunu kapatmış yeni hat almış

Arkadasinim dediklerime bn pek inanmadim.hikaye anlatyo.hic kimse tanimadigi kisiye evin anahtarlaini vermez..muhtemelen bi iliskileri vardi daha sonradan ayrilmak isteyince adam santaj yapti.santaja boyun egerse bu burda kalmaz.istekler her gecen gun artar..bian once savciliga versin adam gorsun dunyanin kac bucak oldugunu..sadece biriyle iliski yasamak velayeti kaybetmeye neden olmaz.yeniden degerlendirmenyapilir.ama bu santaja boyun egerse arkadasnizin verecegi koz her gecen gun artar ve cocugu kesnlikle kaybeder..ilerde bu durum ortaya ciktgnda mahkeme santaj yapilmis elimde degilmis demez savciliga basvursaydi derler ona gore aklini basna alsin bian once suc duyurusunda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…