Şeytan aklı

Bende çok şey çıkardım da o an çaktırmamak için yapmış felan

Ya ne olursa olsun anne baba olan insanların çocukla yaşadıkları eve dışarıdan flört, sevgili falan getirip cinsellik yaşamaları bana çok itici geliyor. Çocuk evde olsun olmasın, bana göre bu yanlış bişey. Hele daha tanımadan etmeden elin adamını/kadınını o eve getirmesi bence hoş değil. Evet genç ve bekar bir insan ama ben bekar bir anne olsam yapmazdım böyle birşey. Adamın evine git, otele git, başka bir ev tut oraya git ama çocuğun yaşadığı ortama bunu getirme, bence. Hele bir de dikiş tutturan biri değilse çocuk diyecek ki evimize sürekli adamlar/kadınlar geliyor. Ben anne babanın dikkatli yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Lütfen alıntı yapıp polemiğe girmeyin kendi görüşümü söylüyorum. Tartışmaya açık değil yani.

Yahu annesin insan biraz akıllı olmaz mı? Adamı tanımıyosun etmiyorsun evine nasıl güvenip davet edersin. Gördün beğenmedin sepetliyecekmişsin madem evin anahtarını adama niye veriyorsun. Kimseyi yadırgamıyorum ama mantığıma yatmıyor böyle saçma şeyler.

Kadını öldürebilirdi tecavüz edebilirdi mesela ..
Bu nasıl bir cesaret eve alıyor adamı..
Öldürme abartılı ama zorla birlikte olabilirdi tabi ki gerçi bu karakterde bir kadın için normalde durum kendiliğinden olırdu

Ben o süzgeç işlerinden anlamam da kadın büyük yalancı ya da ciddi saf biri.
Her iki durumda da tehlikeli bir kadın.
Uzak durun bence.

Kadın çok zeki sanıyor kendini ama değil yalan söylüyot olabilir elbet ama karşısınfaki çok kurnaz biri

zamanlayıcı ne ?
off bu teknolojiden çok geri kaldığımı hissediyorum böyle konularda..

Valla arkadaşinizdaki ne cesareti bilemedim ilk kez tanidigi adama anahtar vermek acana size anlatmadigi birseyler ola bilirmi.bir anne hayatina dikkat etmek zorunda malesef yakisir bir davranis olmamiş

ya valla anlamadım ha..
ayarlasın zamanı ayarlayınca ne çekmiş olabilir ki?
sonuç olarak adamda sadece evde kendini çektiği fotolar yok mu?
He ya.
Hırsız girmiş işte kanıtı denmez mi?
Yoook yoook bu kadın bir şeyler saklıyor bence...

ya valla anlamadım ha..
Evet var bınlarla tehdiy etmiş tüm arkadaşlatına yayarım yazışmalarıöız dahil diyerek ki başına belayı almış artık kimae bişwy yapaöaz savcılığada gitmiyor daha ne diyebilirim ki ?

ya valla anlamadım ha..

yanı
sonucta adam kendı kendını veya sadece camasır bılmemne cekmıs
bu kadınla ılıskıye gırdıgını kanıtlamazkı
bunun altında cok baska seyler var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…