Ben de şunu anlamadım.
Hani adamı beğenmemiş,sepetlemiş ya.
Neyini beğenmemiş,sevişmesini mi öpüşmesini mi?
Yok baştan beğenmediyse evine niye sokmuş?
Bu işten bir sürü karmaşık soru çıkarabilirim daha??????
Beğenmediğini çaktırmamak için eve mi almış?Bende çok şey çıkardım da o an çaktırmamak için yapmış felan
Bende çok şey çıkardım da o an çaktırmamak için yapmış felan
Beğenmediğini çaktırmamak için eve mi almış?
Siz de buna inandınız?
Öldürme abartılı ama zorla birlikte olabilirdi tabi ki gerçi bu karakterde bir kadın için normalde durum kendiliğinden olırduKadını öldürebilirdi tecavüz edebilirdi mesela ..
Bu nasıl bir cesaret eve alıyor adamı..
Öldürme abartılı ama zorla birlikte olabilirdi tabi ki gerçi bu karakterde bir kadın için normalde durum kendiliğinden olırdu
Ben o süzgeç işlerinden anlamam da kadın büyük yalancı ya da ciddi saf biri.Pek değil tabi ki ama bir şey yaşanmdığına eminim aslında tepkilerini çok süzdüm
Abartı derken?Öldürme abartılı ama zorla birlikte olabilirdi tabi ki gerçi bu karakterde bir kadın için normalde durum kendiliğinden olırdu
Ben o süzgeç işlerinden anlamam da kadın büyük yalancı ya da ciddi saf biri.
Her iki durumda da tehlikeli bir kadın.
Uzak durun bence.
İşte adam o kadar şeytanki kıza yüzyüze açıklama yaptığında zamanlayıcı ayarlayıp çok güzel pozlar verdiğini söylemiş ikisi de garip tip ortak arkadaş dediğim ayrı bu çocuk apayrı bi tip çok zekice hareket etmiş çok gürültü kopabilir
zamanlayıcı ne ?
off bu teknolojiden çok geri kaldığımı hissediyorum böyle konularda..
zamanlayıcı ne ?
off bu teknolojiden çok geri kaldığımı hissediyorum böyle konularda..
hıc mı gazete okumuyorsunÖldürme abartılı ama zorla birlikte olabilirdi tabi ki gerçi bu karakterde bir kadın için normalde durum kendiliğinden olırdu
Telefondan zamanı ayarlıyorsun örnek 10 saniye diye telefon 10 saniye sonra çekiyor
He ya.ya valla anlamadım ha..
ayarlasın zamanı ayarlayınca ne çekmiş olabilir ki?
sonuç olarak adamda sadece evde kendini çektiği fotolar yok mu?
Evet var bınlarla tehdiy etmiş tüm arkadaşlatına yayarım yazışmalarıöız dahil diyerek ki başına belayı almış artık kimae bişwy yapaöaz savcılığada gitmiyor daha ne diyebilirim ki ?ya valla anlamadım ha..
ya valla anlamadım ha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?