Şeytan aklı

ya valla anlamadım ha..
ayarlasın zamanı ayarlayınca ne çekmiş olabilir ki?
sonuç olarak adamda sadece evde kendini çektiği fotolar yok mu?
Evet var bınlarla tehdiy etmiş tüm arkadaşlatına yayarım yazışmalarıöız dahil diyerek ki başına belayı almış artık kimae bişwy yapaöaz savcılığada gitmiyor daha ne diyebilirim ki ?

zamanlayıcı resmi bir belge değilki, yanlış ayarlı denir olur biter. Örgüde mantık hataları olduğu için sağlam ilerlemiyor konu, anahtarımı elde etmiş gitmiş abuk subuk foto çekmiş denir geçilir o da. İspat edecek neyi var başka? birlikteyken foto çekinmişlerdir onuda size söyleyemiyordur, Zaman ayarlı da onunla tehdit ediyordur büyük ihtimal.

Size eksik anlatılan konunun peşine düşmeyin bence. Musibet nasihat meselesi.

bence cek elini eteğini ne yapıyorsa yapsın. ne olmuş ne bıtmıs ne kadar dogru ne kadarı eksık bellı degıl yau

Evet var bınlarla tehdiy etmiş tüm arkadaşlatına yayarım yazışmalarıöız dahil diyerek ki başına belayı almış artık kimae bişwy yapaöaz savcılığada gitmiyor daha ne diyebilirim ki ?

tamam işte adam kendi fotosuyla kadını nasıl tehdit ediyor çok saçma değil mi ?
zamanın ne önemi var bu konuda hala anlamadım..
neyse benim kafam basmadı bu olaya..

razey senın konuların cok ılgınc ya
hepsı bırden bıtek sana denk gelmesı sasırtıcı
hanı omrumuzde 1 kere basımıza boyle bı arkadas vakası gelebılır
sureklı bunlar olunca kocaman bı soru ısaretı olmuyor degıl

İşyerinde arkadaşları görmüş çocuğu izin alıp eve geçerken o kısımı düşünerek bende sordum zatwn bulaşmam olay saçma tipler acaip arkadaşıda uyardım

Zaten samimi olduğum biri değil ortak arkacaş asıl ark kırmamak için gittip desteğe

Kadının yatağına yatıp çekmiştir resimleri,al işte sana kanıt diyecek..

tamamda ortada kadın yok adam kendini çekmiş..
bu kadının bütün arkadaşları yatağını biliyormu da o fotoyu arkadaşlarına göndermekle tehdit ediyor..
hala zamanlayıcının olaydaki öneminide anlamadım..

hırsız olarak girmiş bile olabilir.. ne ispat edilebilir ki bu fotolardan..

tamam işte adam kendi fotosuyla kadını nasıl tehdit ediyor çok saçma değil mi ?
zamanın ne önemi var bu konuda hala anlamadım..
neyse benim kafam basmadı bu olaya..

zamanlayıcıdan kastı, masaya koyuyor telefonu uzaktan kendini çekiyor. Yani selfie değil sanki uzaktan kadın çekti gibi oluyormuş aklınca. senin evinde senin yatağında çıplak fotolarım var fuhuş yaptık derim diye tehdit ediyormuş.
Ama konuşmalarıda eklerim deyince demek ki gerçekten birşey yaşadılar ve bunların mesajları var. Yoksa sadece fotoğraftan fuhuş yaptık diyemez, dese bile kadın resti çekebilir evime zorla girmiş diye. Belliki aralarında yaşanmışlar var kadın o yüzden korkuyor

allah razı olsun beynim yandı burda..

e kadında sevgilimdi ayrıldık desin .. sonuçta evli değil ..
konu sahibi peki ne ile tehdit ediyor kadını yani bunları göstermemek için ne istiyor?

konu sahibi peki ne ile tehdit ediyor kadını yani bunları göstermemek için ne istiyor?

Tekrar sevişmek

Tehdit etmiş ya,işte o senn yatağında ben yattım mesajı vermiş adam..
Saat olayı yatağa yatarken ayarlamış kesin,şu saate sendeydim diye..

Rica ederim bu arada. Zamanlayıcı yazmak yerine telefonu uzak bir yere koyup öyle çekmiş deseydi konu sahibi hiç bukadar uzamazdı. Sadece sen değil zamanlayıcıyla ne alakası olduğunu çözemeyen başkalarıda var:)

Adam tekrarını istiyor kadında beğenmedi demek ki istemiyor. İşte adamda herkese söylerim diyormuş

Tehdit etmiş ya,işte o senn yatağında ben yattım mesajı vermiş adam..
Saat olayı yatağa yatarken ayarlamış kesin,şu saate sendeydim diye..
Yok saat olayı değil anlattığı. Telefona 10 sn sonra beni çek diye zaman ayarı yapıp telefonu masaya koyuyor kamera yatağı görecek şekilde. tl 10 sn sonra otomatik olarak resim çekiyor hiç ellemeden

Yada tam tersi istediğini alamadı zorla alacak erkek ırkı genel aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…