- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Ha o zaman boşver klasik şeytana uymaCesaret var da benim ayarım yok Bir de annem yarın bir gün bir şey olsa gene vicdan azabından ölen ben olurum
Çok çok haklısın ne diye saklıyorlar kiKonu Sevgili annem çok Sevgili ailem dedemden kalan yerlerini satmışlar Tam 2 ay olmuş 300 milyar gibi bir rakama ev almışlar Geri Kalanı bankaya yatırmışlar Ve ben bunu başka insanlardan duyuyorum ve hala ya Biz burayı sattık ev aldık bile deme lütfunda bulunmadılar sanki paralarını ellerinden alacağız Muhtemelen isterim diye mi korktular bilmiyorum ama ben lisede bile staja başlayana kadar cebinde harçlığı olmadan okula giden bir çocuktum ve bir gün olsun bana para verin demedim 40 yaşındayım hiçbir zaman bir Talebim olmadı hayatımı tırnaklarımla kazıyarak yaşadım her zaman ilk defa bir şey bu kadar zoruma gitti Temmuz ayında ayrıldım eşimden 4 yaşında bir oğlum var çok şükür çalışıyorum Aslanlar gibi de bakıyorum oğluma ama bir gün olsun ne haldesiniz demediler çok şaşkınım Bir de şu aramak istediklerinden bir de oğlum babaannesi onlar da bir kuruş katkılarını geçtim 4 aydır gelip çocuğu görmediler bile ama Face'ten yavrum canım kıyamam yazıyorlar inanılmaz kanima dokunuyor herkesi arayıp söyleyeceklerimi söyleyip kapatmak ve sonsuza dek hepsini silmek istiyorum şu an
Ben de aynısını yaşadım canım. Benim de annem bir arsayı satmış bize haber vermedi sanki elinden alacakmışım gibi. Başkasından duydum ben de. Böyle bir kaç olay daha oldu. Ben de çektim kendimi . Mesele sırf para da değil. Sanki çıkmayacak mı meydana nasıl düşünemiyorlar? Sen de koyma çocuklarının fotoğrafını face’e. Göreceklerse gelsinler görsünler. Face’den hasret mi giderilir?Konu Sevgili annem çok Sevgili ailem dedemden kalan yerlerini satmışlar Tam 2 ay olmuş 300 milyar gibi bir rakama ev almışlar Geri Kalanı bankaya yatırmışlar Ve ben bunu başka insanlardan duyuyorum ve hala ya Biz burayı sattık ev aldık bile deme lütfunda bulunmadılar sanki paralarını ellerinden alacağız Muhtemelen isterim diye mi korktular bilmiyorum ama ben lisede bile staja başlayana kadar cebinde harçlığı olmadan okula giden bir çocuktum ve bir gün olsun bana para verin demedim 40 yaşındayım hiçbir zaman bir Talebim olmadı hayatımı tırnaklarımla kazıyarak yaşadım her zaman ilk defa bir şey bu kadar zoruma gitti Temmuz ayında ayrıldım eşimden 4 yaşında bir oğlum var çok şükür çalışıyorum Aslanlar gibi de bakıyorum oğluma ama bir gün olsun ne haldesiniz demediler çok şaşkınım Bir de şu aramak istediklerinden bir de oğlum babaannesi onlar da bir kuruş katkılarını geçtim 4 aydır gelip çocuğu görmediler bile ama Face'ten yavrum canım kıyamam yazıyorlar inanılmaz kanima dokunuyor herkesi arayıp söyleyeceklerimi söyleyip kapatmak ve sonsuza dek hepsini silmek istiyorum şu an
Cumartesi günleri annem ya da teyzesi lütfen oğluma bakıyorlar o yüzden şimdilik cumartesi bakıcıya para veremeyeceğim için mecburen bizimkilerle görüşeceğim tek katkıları bu ama bu akşam bu kadar sinirlenmeme sebep olan Geçen hafta hastaydım iki gün rapor aldım evde yattım cumartesi çocuğa kendim baktım Bu akşam çok merak etmişler beni aramışlar nasıl mışım falan filan ama hala konu hakkında tek kelime söyleyen yok Ne diyeyim Susuyorum ben de sustukça da şişiyorumÇok çok haklısın ne diye saklıyorlar ki
Maalesef insanlarımız böyle gizleyip sonra öğrenince dokunur tabikide
Sende iki ailedende uzak dur mesafe koy yaptıkları yanlışı anlayana kadar da konuşma
Cumartesi günleri annem ya da teyzesi lütfen oğluma bakıyorlar o yüzden şimdilik cumartesi bakıcıya para veremeyeceğim için mecburen bizimkilerle görüşeceğim tek katkıları bu ama bu akşam bu kadar sinirlenmeme sebep olan Geçen hafta hastaydım iki gün rapor aldım evde yattım cumartesi çocuğa kendim baktım Bu akşam çok merak etmişler beni aramışlar nasıl mışım falan filan ama hala konu hakkında tek kelime söyleyen yok Ne diyeyim Susuyorum ben de sustukça da şişiyorum
Danışmanların filan gerekmiyor Sadece neden sakladıklarını anlamıyorum duymayacak mıyız Duysak ne olacak insan gibi söyleseler Hayırlı olsun desek ne olur anlamadım Bana bunu söyleyen insanlar şaşırıp kaldılar Nasıl yani Senin haberin nasıl olmaz diyeTabiki sizede bi danışmaları gerekiyor,böyle bir karar verilirken,enazından
Danışmanların filan gerekmiyor Sadece neden sakladıklarını anlamıyorum duymayacak mıyız Duysak ne olacak insan gibi söyleseler Hayırlı olsun desek ne olur anlamadım Bana bunu söyleyen insanlar şaşırıp kaldılar Nasıl yani Senin haberin nasıl olmaz diye
Bende sizin gibi düşünüyorum.söylediklerinize katılıyorum.Sanal dünyada sevgi gösterileri yapıp gerçek hayatta ise yardımı dokunmamak... Üzücü, sinir bozucu. Kesinlikle haklısınız. Anlık öfkeyle hareket etmeyin ancak sessiz de kalmayın bence. Bu konuyu sakinken açın, konuşun.
Abimin de haberi yok Ablam ablam onlarla yaşıyor biliyor Tabii ki hanımefendi tatile gitmişannenizle sakince konuşun, bildiğinizi ve üzüldüğünüzü söyleyin. neden buna gerek duymuşlar, ne zaman size söylemeyi düşünmüşler anlatsın. kendiniz ne hissettiğinizi de anlatın.
hoş akla yatan bir tarafı yok ama ne bilim sebebi belli olur.
kardeşiniz var mı, o biliyor mu?
Yardımları onların olsun ya çocuğuma her hafta geleceğiz deyip gelmiyorlar yavrum soruyor Babaanne ne zaman gelecek hala ne zaman gelecek babası zaten itin teki...Bende sizin gibi düşünüyorum.söylediklerinize katılıyorum.
Ablanızmı tatile gitmiş.Abimin de haberi yok Ablam ablam onlarla yaşıyor biliyor Tabii ki hanımefendi tatile gitmiş
Abimin de haberi yok Ablam ablam onlarla yaşıyor biliyor Tabii ki hanımefendi tatile gitmiş
Evet cuma günü raporluyum ben işe gitmeyecem yarın dedim ben de çok hastayım o zaman gelmiyorum ben dedi tatile gitmiş cumartesi :)Ablanızmı tatile gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?