Şeytan Diyor ki

Çok çok haklısın ne diye saklıyorlar ki
Maalesef insanlarımız böyle gizleyip sonra öğrenince dokunur tabikide
Sende iki ailedende uzak dur mesafe koy yaptıkları yanlışı anlayana kadar da konuşma

Ben de aynısını oda arkadaşıma yapacağım. Yurttan çıktığım gün kendisine okkalı bir mesaj atıp engelleyeceğim ulaşamayacak hahaha
Benim de aklımda içip oda arkadaşıma çığırmak vardı. (Alkol dokunuyor bana bira bile çarpıyor) bi akıllı benim ya, ertesi gün sert yaparsa da içmiştim diyeceğim (mantığı kes)
Neyse içtim.... sonra sevgilime bir güzel saydırdım o gün bugündür tövbeler olsun içmiyorum

Ben de aynısını yaşadım canım. Benim de annem bir arsayı satmış bize haber vermedi sanki elinden alacakmışım gibi. Başkasından duydum ben de. Böyle bir kaç olay daha oldu. Ben de çektim kendimi . Mesele sırf para da değil. Sanki çıkmayacak mı meydana nasıl düşünemiyorlar? Sen de koyma çocuklarının fotoğrafını face’e. Göreceklerse gelsinler görsünler. Face’den hasret mi giderilir?

Çok çok haklısın ne diye saklıyorlar ki
Maalesef insanlarımız böyle gizleyip sonra öğrenince dokunur tabikide
Sende iki ailedende uzak dur mesafe koy yaptıkları yanlışı anlayana kadar da konuşma
Cumartesi günleri annem ya da teyzesi lütfen oğluma bakıyorlar o yüzden şimdilik cumartesi bakıcıya para veremeyeceğim için mecburen bizimkilerle görüşeceğim tek katkıları bu ama bu akşam bu kadar sinirlenmeme sebep olan Geçen hafta hastaydım iki gün rapor aldım evde yattım cumartesi çocuğa kendim baktım Bu akşam çok merak etmişler beni aramışlar nasıl mışım falan filan ama hala konu hakkında tek kelime söyleyen yok Ne diyeyim Susuyorum ben de sustukça da şişiyorum

Ya ben karistiriyormuyum şu hani oğlu ile ayrı evi olan ailesinden ayrı yasayan teyzeye ev alıp oturtacak olan aileye sahip olan kışı miydiniz siz? O zaman da çok üzülmüştüm

Tabiki sizede bi danışmaları gerekiyor,böyle bir karar verilirken,enazından
Danışmanların filan gerekmiyor Sadece neden sakladıklarını anlamıyorum duymayacak mıyız Duysak ne olacak insan gibi söyleseler Hayırlı olsun desek ne olur anlamadım Bana bunu söyleyen insanlar şaşırıp kaldılar Nasıl yani Senin haberin nasıl olmaz diye

annenizle sakince konuşun, bildiğinizi ve üzüldüğünüzü söyleyin. neden buna gerek duymuşlar, ne zaman size söylemeyi düşünmüşler anlatsın. kendiniz ne hissettiğinizi de anlatın.
hoş akla yatan bir tarafı yok ama ne bilim sebebi belli olur.
kardeşiniz var mı, o biliyor mu?

Sanal dünyada sevgi gösterileri yapıp gerçek hayatta ise yardımı dokunmamak... Üzücü, sinir bozucu. Kesinlikle haklısınız. Anlık öfkeyle hareket etmeyin ancak sessiz de kalmayın bence. Bu konuyu sakinken açın, konuşun.

Ablanıza almışlar iste evi açık ve net asosyal olan ablanız dı değil mi? Off ya yine aklıma geldi gerildim siz güçlüsünüz diye sizi ikinci plana atıyorlar

Bende sizin gibi düşünüyorum.söylediklerinize katılıyorum.

Abimin de haberi yok Ablam ablam onlarla yaşıyor biliyor Tabii ki hanımefendi tatile gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…