- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Konuya ekleme yap güncelle konu arasinda yazdığın mesajı annenin ev aldığı gizli saklı yaptıklarını yeniden ilk başa yaz arada okunmuyor çoğu zamanBütün yaz işe görürdüm çocuğumu bir ton bakışa söze maruz kaldım bir şey olunca sen çocuğunu getiriyorsun bir şey demiyoruz dediler ama kış gelince mecbur kaldım işyeri çok soğuk götüremem emrivaki yaptım cumartesi bakacaksınız diye lütfen bakıyorlar Allah razı olsun. çok teşekkür ederim Allah büyük bizi baba dan kurtaran Rabbim elbette rahata da erdirecektir
Her yağmurun ardından güneş doğar ya işte dünya hayatıda böyledir,önce sınar seni ,sonra güneş açar.belki yamur günlerce aylarca sürebilir.ama yinede güneş açar...Sevgili KK hatunları iyi ki varsıniz herkese teşekkür ederim. Sanırım yarı ağlayıp yarı gülerek sizlerle yazısırken bir hayli rahatladim mideme oturan taş küçüldü...
40 yıldır doğmayan güneş bir gün doğar umarım gerçi benim içim dogmasa da olur ama oğlum benim gibi yoksunluklardan ibaret bir yaşam sürmesin. Rabbim evlatlarımizin gülen yüzlerini soldurmasin İnşallah dünyanın en büyük servetine sahibim çok şükür dünya tatlısı bir kuzuyu hediye etti bana o mutlu olsun ben mutlu ölürüm zatenHer yağmurun ardından güneş doğar ya işte dünya hayatıda böyledir,önce sınar seni ,sonra güneş açar.belki yamur günlerce aylarca sürebilir.ama yinede güneş açar...
Allah yardımcınız olsun canım,inşallah bu günlerde geçer.40 yıldır doğmayan güneş bir gün doğar umarım gerçi benim içim dogmasa da olur ama oğlum benim gibi yoksunluklardan ibaret bir yaşam sürmesin. Rabbim evlatlarımizin gülen yüzlerini soldurmasin İnşallah dünyanın en büyük servetine sahibim çok şükür dünya tatlısı bir kuzuyu hediye etti bana o mutlu olsun ben mutlu ölürüm zaten
Havale edip duruyoruzNokta koymak için arayıp içini dökersin ama o nokta olmaz canımsonu bitmeyen negatif, zorunlu , kendini aklamaya çalışmak için sizi daha da dibe vuran bi süreç olur. O da sizi daha da yıpratır. Allaha havale et
Amin canım teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun canım,inşallah bu günlerde geçer.
Kimin malını kimden kaçırıyorlar ki , güle güle harcasınlar ama insanın zoruna gidiyor. Torunlarını da çok severler özledik neden getirmiyorsun , kimse yol paranız var mı diye sormuyor bile , çok özlediysen kalk gel demem lazım ama diyemiyorum işte...Mal kaçıriyorlar senden niye söylesinler ki.
Arayıp hayırlı olsun demek bende istiyorum ama kendime hakim olamam abuk sabuk konuşursa diye kendimi tutuyorum. Şu an cumartesi çocuğuma bakacak kimse yok , param da yok bakıcı tutamam.... Aslında silmem lazım ama bir süre gözümün önünde kalsınlar istiyorum. Eski eşim kayıp dengesiz psikopatın teki bir haber kaynağı kalsın istiyorum. Bir de açıkcası çocuğun akrabaları olsun diyordum ama gerek yok galiba... Akraba AKBABA en azından benim hayatımda :)arayıp hayırlı olsun derdim.
babanneye gelince de engeller misin takip etmeyi mi bırakırsınız yoksa toptan fec kaldırır mısın sizin tercihiniz ama ben evladımı görmelerine izin vermezdim en azından fotografını paylaşmazdım
ozaman hiç kendinizi dinlemeyin şeytanı da.Arayıp hayırlı olsun demek bende istiyorum ama kendime hakim olamam abuk sabuk konuşursa diye kendimi tutuyorum. Şu an cumartesi çocuğuma bakacak kimse yok , param da yok bakıcı tutamam.... Aslında silmem lazım ama bir süre gözümün önünde kalsınlar istiyorum. Eski eşim kayıp dengesiz psikopatın teki bir haber kaynağı kalsın istiyorum. Bir de açıkcası çocuğun akrabaları olsun diyordum ama gerek yok galiba... Akraba AKBABA en azından benim hayatımda :)
Tek bir ihtimal geliyor aklıma annemlere dair... Pes edip evimi kapatıp çocuğumla birlikte yanlarına gitmemi sağlamak istiyor olabilirler. Ama çok beklerler.... Büyük konuşmayayım ama Asla dönmem.... Hayatım bu gün bu kadar zorsa hep onların yüzünden...ozaman hiç kendinizi dinlemeyin şeytanı da.
bazen insanın ailesi en büyük imtihanı oluyor.
onlara katlanmak zorunluklarına karşı sabırlı olup hayat başarımıza odaklanmak en kolayı oluyor kimi zaman.
sizin güçlü olmanızı ayaklarınızın üzerinde durmanızı da aileniz saglamış nasıl mı? yanlız bırakarak size en büyük iyiligi yapmışlar aynı yüzme ögrenmek için suya atılmak gibi
Teşekkür ederim çok sağolun , haklısınız kimseye ihtiyacımız yok ne kadar kötü bir gün geçirsem de kuzumun gülen gözleri ile bıcır bıcır konuşmasını duyduğum anda dünyada ki hiçbir şeyin önemi kalmıyor.Allah yardımcın olsun arkadaşım, çok güçlüsün taa buralardan belli. evladına sarıl mutlu ol zaten onlara ihtiyacın yok ki.
ne resim paylaş, ne ara, ne sor. azıcık özlesinler.
Canım benim yaa. Aynı şeyleri banada yaptılar. Kardeşim iş kurdu dedemden kalan yeri ipotek yaptılar. Annem oturdugu evi ve arsayı kendi üstüne yapmış haberim olmadı. Bende bi işe ortak olmak istedim. Bi arsa daha vardı onu üstüme yapın dedim. Dedigimle kaldım. Öyle kötü günler geçiriyorumki anlatamam. Benim için o yeri satıp ev alacaklardı sözde 10 yıldır satamadılar. Arıyorum kızıp bagırıp kapıyorum. Degişen hiç bişe yok. İş dolayısı ile şehir deişikligi yaptım. Annem döner dolasır gelirsin bu eve dedi. Maksatları kendilerine baktırmak. 36 yasındayım bnm yaşadıgımı yaşamamışlardır büyüklerim.Tek bir ihtimal geliyor aklıma annemlere dair... Pes edip evimi kapatıp çocuğumla birlikte yanlarına gitmemi sağlamak istiyor olabilirler. Ama çok beklerler.... Büyük konuşmayayım ama Asla dönmem.... Hayatım bu gün bu kadar zorsa hep onların yüzünden...
Canım benim yaa. Aynı şeyleri banada yaptılar. Kardeşim iş kurdu dedemden kalan yeri ipotek yaptılar. Annem oturdugu evi ve arsayı kendi üstüne yapmış haberim olmadı. Bende bi işe ortak olmak istedim. Bi arsa daha vardı onu üstüme yapın dedim. Dedigimle kaldım. Öyle kötü günler geçiriyorumki anlatamam. Benim için o yeri satıp ev alacaklardı sözde 10 yıldır satamadılar. Arıyorum kızıp bagırıp kapıyorum. Degişen hiç bişe yok. İş dolayısı ile şehir deişikligi yaptım. Annem döner dolasır gelirsin bu eve dedi. Maksatları kendilerine baktırmak. 36 yasındayım bnm yaşadıgımı yaşamamışlardır büyüklerim.
O sebepten arayıp boşuna kendini üzme..
Rabbim sana saglık versin güç kuvvet versin. Kimseye muhtaç etmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?