Şeytan Diyor ki

Allah hepimizden razı olsun inşallah.
Sen sanıyor musun ki ablan o paranın hayrını görecek.. Allah görüyor biliyor..

Bize birşey olursa o bakacak sadece diye kendilerini güvenceye mi alıyorlar acaba ?

Bize birşey olursa o bakacak sadece diye kendilerini güvenceye mi alıyorlar acaba ?
Bence ondan kurtulmaya çalışıyorlar :) Ne olursa olsun yaptıkları çok yalnış ve çok kırıcı.. Çok üzülmüştüm ama şu an umurumda değil... Saklamaları çok gerdi beni hele ki arka arkaya 3 kuzenim arayıp eee teyzem yeri satmış , evi de almışlar , biraz rahatlamışsındır sen de dedikleri an :) Haberim yok dediğimde şaka mı bu demeleri çok abesti gerçekten... Kendimi çok kötü hissettim ama geçti.. Yaşasın KK dayanışması :)

:)
Sizin gibi güçlü birinin kimseye ihtiyacı yok aslında ama bazen çıkmazda hissedince birilerinden doğrunun kendi olduğunu duymak rahatlatıyor :)

Kuzenlerinize de kırılmayın onlarda şaşırmışlardır. Belki elden günden utanıp yaptıkları ayıbı düzeltmeye çalışırlar belli olmaz.
Hakkınızı isteyin, kenarda durup “gururluyum” demeyin. Bu hakkınızın yenmesine mani olmak.
Yeri geldiğinde çat çat vurun yüzlerine.

Yok kuzenlerim candırlar hiç akıllarına gelmez ki haberim olmayacağı kendi anneleri her şeyi paylaşıyor onlarla... Yeri zamanı geldiğinde söylerim zaten de ben konuşunca çok ağır konuşuyorum.

Bu arada ablam tatile gittiği için cuma günü anneanne ile dede gelip cumartesi bakacak çocuğa , cumartesi işten gelince sadece ne oldu yerler hala alıcı yok mu diye soracağım. Bakalım söyleyecekler mi

Yap içine dökme onların biriktirdikleri zehri.gerçekten insanın zoruna gider

Genelde hiç takilmam kim ne demiş ne yapmış herkes kendi ayıbı ile otursun der geçerim ama ilk defa bir şey çok zoruma gitti. Oğlum olmasa yine takılmazdim çok üzüldüm.
Üzülme oğlunun canı sağolsun.herkes kendi değerini kendi eliyle oluşturuyor kim olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…