- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Çünkü evi ona aldılar :)ablanız biraz ayıp etmiş. anne baba söylemiyor ama kardeşsiniz ya siz.
Siz abinizle birlikte bu konuyu açıklığa kavuşturun.Evet cuma günü raporluyum ben işe gitmeyecem yarın dedim ben de çok hastayım o zaman gelmiyorum ben dedi tatile gitmiş cumartesi :)
Canları cehenneme diyip kapadı teli :)abinizle konuşup bir hareket edin derim.
Amin lütfen onları da bana muhtaç etmesinYapma,sabret. : (( Allah muhtaç etmesin onlara.
Sizin adınıza üzüldüm Allah yardımcınız olsun canım.Amin lütfen onları da bana muhtaç etmesin
Çünkü evi ona aldılar :)
Canları cehenneme diyip kapadı teli :)
Abim çok kötü günler geçiriyor işitme kaybı var kirasını ödeyememiş eşi ile kopma noktasında çok uzun süredir işleri kötü psikolojisi iyi değil oglumla karım annesi ne gider onlara bir şey olmaz ben de def olup gidecem canları cehenneme dedi... Uzun süredir endişeliyim onun için durumunu da kaç kez söyledim anneme ama yarın bir gün abime bir şey olurda timsah gözyaşı dökerlerse yakarım ortalığıSiz abinizle birlikte bu konuyu açıklığa kavuşturun.
Benimde ablam bekar evi ona aldılar kalan paranın faizi ile yaşayacak....oo kötü olmuş. abiniz şimdi sinirli o yüzden böyle söylüyor, sakinleşince tekrar deneyin.
böyle ailelerden nefret ediyorum. aynısını yaşadım. eşimden boşandım, genç bir kızım var. ailem yaşadıkları evi bekar kızkardeşimin üzerine yaptı. (bazı mecburiyetlerden dolayı) ve kız eften püften dargınlıklarla benimle irtibatı kesti. sonuç elde var sıfır. düşündükçe hala sinirlerim tavan yapar.
Evet ona aldılar :) neden saklıyorsunuz ben zaten istemem Allah biliyor isteyeceğim para 600 milyarda 5 milyardı en fazla o da çocuk hasta filan oluyor köşede dursun diye bir de oğlumun deniz hayali hepsi buydu :)Ablanıza almışlar iste evi açık ve net asosyal olan ablanız dı değil mi? Off ya yine aklıma geldi gerildim siz güçlüsünüz diye sizi ikinci plana atıyorlar
Benimde ablam bekar evi ona aldılar kalan paranın faizi ile yaşayacak....
Hanımlar sanırım akli melekelerimi kaybettim hükümsüzdur ....
Şeytan diyor ki al eline telefonu kime ne söylemek istiyorsan söyle kapat bir daha da kimseyle konuşma öyle de yapayalnızsın böyle de...
Şeytana uysam mı acaba
Içimde o kadar büyük bir öfke var ki şu an yazamadım yazamadım bile hangisini yazacağımı bilemedim zannedersem
Canım siz abinizle birbirinize destek olun birbirinize sahip çıkınAbim çok kötü günler geçiriyor işitme kaybı var kirasını ödeyememiş eşi ile kopma noktasında çok uzun süredir işleri kötü psikolojisi iyi değil oglumla karım annesi ne gider onlara bir şey olmaz ben de def olup gidecem canları cehenneme dedi... Uzun süredir endişeliyim onun için durumunu da kaç kez söyledim anneme ama yarın bir gün abime bir şey olurda timsah gözyaşı dökerlerse yakarım ortalığı
Ben yıllarca hepsine sahip çıkmaktan Yoruldum hep arada güvenli bölge sünger tampon oldum her zaman da abime destek olurum ama onun yuvası dağılıyor buna gücüm yetmez zor geciniyorum evimde yemek bile yapmıyorum is yerinden getiriyorum oğlumun yedikleri şeyleri ahçı acısız yapıyor sağolsun :) ikimizde keliz yani :)Canım siz abinizle birbirinize destek olun birbirinize sahip çıkın
Ben yıllarca hepsine sahip çıkmaktan Yoruldum hep arada güvenli bölge sünger tampon oldum her zaman da abime destek olurum ama onun yuvası dağılıyor buna gücüm yetmez zor geciniyorum evimde yemek bile yapmıyorum is yerinden getiriyorum oğlumun yedikleri şeyleri ahçı acısız yapıyor sağolsun :) ikimizde keliz yani :)
Bütün yaz işe görürdüm çocuğumu bir ton bakışa söze maruz kaldım bir şey olunca sen çocuğunu getiriyorsun bir şey demiyoruz dediler ama kış gelince mecbur kaldım işyeri çok soğuk götüremem emrivaki yaptım cumartesi bakacaksınız diye lütfen bakıyorlar Allah razı olsun. çok teşekkür ederim Allah büyük bizi baba dan kurtaran Rabbim elbette rahata da erdirecektirKiyamam ya allah yardımcınız olsun sizi çok taktir ediyorum gerçekten allah birazda ailenize adelet duygusu versin diyeceğim ama çocuğa bakmaları bile problemli keşke imkanlarınız el verse de tamamen kopabilseniz
Kimseye iyilik yapmayacaksin acidikca acınacak duruma düşüyor insanBen yıllarca hepsine sahip çıkmaktan Yoruldum hep arada güvenli bölge sünger tampon oldum her zaman da abime destek olurum ama onun yuvası dağılıyor buna gücüm yetmez zor geciniyorum evimde yemek bile yapmıyorum is yerinden getiriyorum oğlumun yedikleri şeyleri ahçı acısız yapıyor sağolsun :) ikimizde keliz yani :)
Seni çok iyi anlıyorum canım,inşallah Allah size yardım etsin, abinizide ,sizide ,inşallah çok iyi şartlara gelirsiniz.bu günleriniz inşallah düzelir.Ben yıllarca hepsine sahip çıkmaktan Yoruldum hep arada güvenli bölge sünger tampon oldum her zaman da abime destek olurum ama onun yuvası dağılıyor buna gücüm yetmez zor geciniyorum evimde yemek bile yapmıyorum is yerinden getiriyorum oğlumun yedikleri şeyleri ahçı acısız yapıyor sağolsun :) ikimizde keliz yani :)
Amin çok teşekkür ederim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunSeni çok iyi anlıyorum canım,inşallah Allah size yardım etsin, abinizide ,sizide ,inşallah çok iyi şartlara gelirsiniz.bu günleriniz inşallah düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?