- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Hanımlar sanırım akli melekelerimi kaybettim hükümsüzdur ....
Şeytan diyor ki al eline telefonu kime ne söylemek istiyorsan söyle kapat bir daha da kimseyle konuşma öyle de yapayalnızsın böyle de...
Şeytana uysam mı acaba
Hanımlar sanırım akli melekelerimi kaybettim hükümsüzdur ....
Şeytan diyor ki al eline telefonu kime ne söylemek istiyorsan söyle kapat bir daha da kimseyle konuşma öyle de yapayalnızsın böyle de...
Şeytana uysam mı acaba
Rahatlatır sanırım ama toz duman kalmaz ortada :)Bazen bana da oluyor öyle rahatlayacaksan yap ne diyelim deli kız
Offff sen ne diyorsun ortalık karışır vallaRahatlatır sanırım ama toz duman kalmaz ortada :)
Içimde o kadar büyük bir öfke var ki şu an yazamadım yazamadım bile hangisini yazacağımı bilemedim zannedersemUymasan sen o şeytana al tesbihini estağfurullah çek
Konu niye yarim yamalak
Konu Sevgili annem çok Sevgili ailem dedemden kalan yerlerini satmışlar Tam 2 ay olmuş 300 milyar gibi bir rakama ev almışlar Geri Kalanı bankaya yatırmışlar Ve ben bunu başka insanlardan duyuyorum ve hala ya Biz burayı sattık ev aldık bile deme lütfunda bulunmadılar sanki paralarını ellerinden alacağız Muhtemelen isterim diye mi korktular bilmiyorum ama ben lisede bile staja başlayana kadar cebinde harçlığı olmadan okula giden bir çocuktum ve bir gün olsun bana para verin demedim 40 yaşındayım hiçbir zaman bir Talebim olmadı hayatımı tırnaklarımla kazıyarak yaşadım her zaman ilk defa bir şey bu kadar zoruma gitti Temmuz ayında ayrıldım eşimden 4 yaşında bir oğlum var çok şükür çalışıyorum Aslanlar gibi de bakıyorum oğluma ama bir gün olsun ne haldesiniz demediler çok şaşkınım Bir de şu aramak istediklerinden bir de oğlum babaannesi onlar da bir kuruş katkılarını geçtim 4 aydır gelip çocuğu görmediler bile ama Face'ten yavrum canım kıyamam yazıyorlar inanılmaz kanima dokunuyor herkesi arayıp söyleyeceklerimi söyleyip kapatmak ve sonsuza dek hepsini silmek istiyorum şu anŞaka bir yana neye kızdın ki konu ne
Konu Sevgili annem çok Sevgili ailem dedemden kalan yerlerini satmışlar Tam 2 ay olmuş 300 milyar gibi bir rakama ev almışlar Geri Kalanı bankaya yatırmışlar Ve ben bunu başka insanlardan duyuyorum ve hala ya Biz burayı sattık ev aldık bile deme lütfunda bulunmadılar sanki paralarını ellerinden alacağız Muhtemelen isterim diye mi korktular bilmiyorum ama ben lisede bile staja başlayana kadar cebinde harçlığı olmadan okula giden bir çocuktum ve bir gün olsun bana para verin demedim 40 yaşındayım hiçbir zaman bir Talebim olmadı hayatımı tırnaklarımla kazıyarak yaşadım her zaman ilk defa bir şey bu kadar zoruma gitti Temmuz ayında ayrıldım eşimden 4 yaşında bir oğlum var çok şükür çalışıyorum Aslanlar gibi de bakıyorum oğluma ama bir gün olsun ne haldesiniz demediler çok şaşkınım Bir de şu aramak istediklerinden bir de oğlum babaannesi onlar da bir kuruş katkılarını geçtim 4 aydır gelip çocuğu görmediler bile ama Face'ten yavrum canım kıyamam yazıyorlar inanılmaz kanima dokunuyor herkesi arayıp söyleyeceklerimi söyleyip kapatmak ve sonsuza dek hepsini silmek istiyorum şu an
Cesaret var da benim ayarım yok Bir de annem yarın bir gün bir şey olsa gene vicdan azabından ölen ben olurumO şeytan herkese aynı şeyi soyluyorda bide cesaret verse :)))
Konu Sevgili annem çok Sevgili ailem dedemden kalan yerlerini satmışlar Tam 2 ay olmuş 300 milyar gibi bir rakama ev almışlar Geri Kalanı bankaya yatırmışlar Ve ben bunu başka insanlardan duyuyorum ve hala ya Biz burayı sattık ev aldık bile deme lütfunda bulunmadılar sanki paralarını ellerinden alacağız Muhtemelen isterim diye mi korktular bilmiyorum ama ben lisede bile staja başlayana kadar cebinde harçlığı olmadan okula giden bir çocuktum ve bir gün olsun bana para verin demedim 40 yaşındayım hiçbir zaman bir Talebim olmadı hayatımı tırnaklarımla kazıyarak yaşadım her zaman ilk defa bir şey bu kadar zoruma gitti Temmuz ayında ayrıldım eşimden 4 yaşında bir oğlum var çok şükür çalışıyorum Aslanlar gibi de bakıyorum oğluma ama bir gün olsun ne haldesiniz demediler çok şaşkınım Bir de şu aramak istediklerinden bir de oğlum babaannesi onlar da bir kuruş katkılarını geçtim 4 aydır gelip çocuğu görmediler bile ama Face'ten yavrum canım kıyamam yazıyorlar inanılmaz kanima dokunuyor herkesi arayıp söyleyeceklerimi söyleyip kapatmak ve sonsuza dek hepsini silmek istiyorum şu an
Oğullarının nerede olduğunu kendileri de biliyorlar mı acaba :) istedim ki çocuk kuzenlerinden babaannesinden dedesinden kopmasınGerçekten çok haklısınız evet kendi ayakları üzerinde duran güçlü birisiniz anladığım kadarı ile ama mal kaçırırcasına saklamaları çirkin bir davranışyerinizde olsam aileye kırgınlığını uygun bir dille ifade eder çocuğumun babaannesini face ten siler muhatap olmazdım torunu nu görmek isteyen oğlu aldığında görür zaten...
Bana da bazen sinir krizi gecirtenler varIçimde o kadar büyük bir öfke var ki şu an yazamadım yazamadım bile hangisini yazacağımı bilemedim zannedersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?