Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

Ispat noktasinda sıkıntı olabilirmiş. Bulunduğu yerdeki savcının insiyatifindeymis birazda
@defnehannn
burda link paylasilmadi ayni nicki almis instagramla yani kendi sucu diyebiliriz
aynı linki onun aldığıni kim söyledi ? Ben instagramdainstagramdan bilinmeze yolculuk diye nick almış olabilirim . Şu an kkda benim nickimi bilen tanıdık varsa kişiyi ben sanmış olabilir . Bu durumda iftira oluyor benim için

hala aynı nicki almış diyenler var..yaa arkadaş intagramdaki benzer nickli kişiyle konu sahibinin aynı olduğunu kim biliyor nerden emin oluyorsunuz.Nick bu..aynı nicki birden fazla farklı kişi alabilir, nick benzerliği olabilir.Ordaki kişiyide zan altnda bırakıyorsunuz şu an belki..lütfen yapmayın..Kimlik numarasımı bu ..

Bence çaktırmadan düzenleme yapıp silin :)) bu kargaşada kimse farketmes

Silinmez ki ama ben kesin o demedim. Bu nickle biri var instagramda, benim instagramim yok hele bir bakin arkadaslar dedim bu kadar. Arkadaslar da bakti yani. Biz kesin o demedik ki olabilir dedik sonucta..

Kızlar bence aramizda kalsın. KK sırrı olsun bu konu .silelim nick paylasilan mesajları kimsede haber vermesin yönetimde bu kez Göz yumsun mesajlarin silinmesine

o değil de ekşide benim nickimde olan bir vatandaş var ya la.. ama o ben değilim.. yani kızlar ekşideki o olmayabilir..

Silinmez ki ama ben kesin o demedim. Bu nickle biri var instagramda, benim instagramim yok hele bir bakin arkadaslar dedim bu kadar. Arkadaslar da bakti yani. Biz kesin o demedik ki olabilir dedik sonucta..
Mesajı düzenle de bence alakasız bi şey yaz. Bir daha eşini aldatma yaz. Bir şey olmaz büyük bir olay değil ama işte dikkat etmiş oluruz bir daha böyle konularda

Mesajı düzenle de bence alakasız bi şey yaz. Bir daha eşini aldatma yaz. Bir şey olmaz büyük bir olay değil ama işte dikkat etmiş oluruz bir daha böyle konularda

Ben zaten en başta yorumlarimi yaptim ondan sonra bir sürü çelişki yumagi oldu konu sahibi. Ondan sonra dur bi bakayim dedim ve baktım bu kadar. Ayrica duzenle olmaz ki gecti sağlık olsun ya ;-)

esmerkz29 tesekkürler, KK da yeni huy edincem vallah, yorumladigim konulari ilk alintiliycam... Silinince yorumlar havada kaliyor yahu... Allah islah etsin Konusahibi, ne denir ki baska... Cocuklariniza acidim, yazik yavrucuklara...

aldatan ınsanlara gıcık oluyorum.. aldatmak yerıne terk etseler ne karsı tarafın gunahını alacaklar, ne de korkularla yasayacaklar.. bir insan bir insanı nıye aldatır? demek kı kalan bişiler yok ondan
eee, okudugum bazı seylerden anladıgım kadarıyla kadın hem aldatmıs
hem de gerı donmek ıstıyormus esıne
bu nasıl iş arkadas? o eşin yerınde olsam agzıyla kuş tutsa, onumde secdeye varsa kabul etmezdım onu.
( allah buyuk konusturmasın elbette, ama gerek yok boyle alı cengız oyunlarına. kımse kımse ıcın gelmedı bu dunyaya)

_MedceziR_ ay evli misiniz bekar mı bilmiyorum. beni yanlış anlamazsınız umarım. şu renkli kısmın sonuna gelinceye kadar defnehannn size talip çıktı zannettim ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…