- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi Bilinmezeyolculukk
-
Ispat noktasinda sıkıntı olabilirmiş. Bulunduğu yerdeki savcının insiyatifindeymis birazdaPeki bir sorar mısın çocukların can güvenliğini, konu sahibi açıkça ölümle tehdit edildiklerini yazmış..Ne yapılabilirmiş bu durumda? (Bizler tarafından en azından)
(Teşekkür ederim bu arada :))
aynı linki onun aldığıni kim söyledi ? Ben instagramdainstagramdan bilinmeze yolculuk diye nick almış olabilirim . Şu an kkda benim nickimi bilen tanıdık varsa kişiyi ben sanmış olabilir . Bu durumda iftira oluyor benim için@defnehannn
burda link paylasilmadi ayni nicki almis instagramla yani kendi sucu diyebiliriz
Bence çaktırmadan düzenleme yapıp silin :)) bu kargaşada kimse farketmesInşallah fakedir. Ekside bu kullanici adiyla olan kişi erkek yazilarindan belli. Bilemedim valla. Bakalim hayirlisi göreceğiz inşallah. ..
Bence çaktırmadan düzenleme yapıp silin :)) bu kargaşada kimse farketmes
Kızlar bence aramizda kalsın. KK sırrı olsun bu konu .silelim nick paylasilan mesajları kimsede haber vermesin yönetimde bu kez Göz yumsun mesajlarin silinmesine
Mesajı düzenle de bence alakasız bi şey yaz. Bir daha eşini aldatma yaz. Bir şey olmaz büyük bir olay değil ama işte dikkat etmiş oluruz bir daha böyle konulardaSilinmez kiama ben kesin o demedim. Bu nickle biri var instagramda, benim instagramim yok hele bir bakin arkadaslar dedim bu kadar. Arkadaslar da bakti yani. Biz kesin o demedik ki olabilir dedik sonucta..
Mesajı düzenle de bence alakasız bi şey yaz. Bir daha eşini aldatma yaz. Bir şey olmaz büyük bir olay değil ama işte dikkat etmiş oluruz bir daha böyle konularda
Öyle yapmistim kiBen çözdüm alıntıları pembe kutunun dışına yazmak gerekiyor
Her şeyin ekşiye bağlanmasını ben de anlamıyorum belki alakası yoktur arkadaşlar ordaki yazar da zan altında kalıyor.o değil de ekşide benim nickimde olan bir vatandaş var ya la.. ama o ben değilim.. yani kızlar ekşideki o olmayabilir..
mesaj silemezler arkadaşım. bu yasakBence çaktırmadan düzenleme yapıp silin :)) bu kargaşada kimse farketmes
o zaman alıntılarda sorun vardı düzeldiÖyle yapmistim ki
konu 8. Sayfada :)Ay konuyu çözemedim:(
Zaten hastayım:(
Bir yardım eli uzatın ne olmuş;;((
SEVGİLER;)
Size hep söylemek istedim bugüne kısmet oldu çok güzel bir bayansiniz maşallah :) babamın amcasının oğlu bizde şu anda kendisi müracaat savcısı bilal abi bu durumda bir suç oluşmuş olur mu dedim eğer kişi oysa ve başlarına bir şey gelirse ifsadan dolayı suç olurmuş.yok o değilse ve başka kişi zan altında birakildiysa dava acarsa degerlendirilirmis. Birinde kamu davası gibi oluyormuş diğerinde karşı tarafın tasarrufunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?