Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

Peki bir sorar mısın çocukların can güvenliğini, konu sahibi açıkça ölümle tehdit edildiklerini yazmış..Ne yapılabilirmiş bu durumda? (Bizler tarafından en azından)

(Teşekkür ederim bu arada :))

Anaaammmm biz de mi gume gittik yani? Ya ben erkektir diye şey etmistim ama neyse bakalim ne olacak...

Konu fake mi değil mi bilmiyorum umrumda değil açıkçası .insanların hayatını doğrudan etkileyen konularda yorum yapmam ben .bir kişinin kalbinin kirilmasında veya yanlış karar vermesinde küçük bir payı bile olsa bu beni vicdanen rahatsız eder. Site Yönetimi bu sitenin çok agresif bir yönü var . Sonu düşünülmeden yorumlar yapılıyor bakın sosyal hesap deşifre edildi .Bunların bir şekilde engellenmesi lazim

Anaaammmm biz de mi gume gittik yani? Ya ben erkektir diye şey etmistim ama neyse bakalim ne olacak...
Sonunu dusunmelisiniz. KK büyük bir platform tanıdık çıkma ihtimali çok. umarım bir yerlerde birilerinin canınin yanmasına,zan altında kalmasına , ifşa olmasına sebep olmamissinizdir. Gerçekten konu inşallah fakedir. Bu da hepimize ders olur

[QUOTEresifPolyanna, post: 38075891, member: 61742"]İnşallah fake dir. İlk defa bir konunun bu kadar fake olmasını istiyorum. [/QUOTE]

fakedir insallah dedin ya benim de aklima eski bir konu geldi o daha kotuydu.

biri vardi titizdi sözde ama baya rahatsizdi esinin elini asitle yıkayıp kremle temizledigini yazmisti biz neler neler yazdikda kadın hala wc dusen telde kalmisti cok vahimdi . Hemde cok o geldi aklima o zaman insallah fakedir demistim üzülmüştüm cok

Hadi ya o kadar vahimmi okuduysan eccik anlatsana meraklandim sincik
Şimdi bu bağyan çok kötü bir çocukluk geçirmiş aile tarafından falan sonra birini çok sevmiş o kişi bunu sevmemiş ama bunun zoruyla evlenmişler adam hiç benimseyememiş çocuk yapmışlar yine aynıymış sonra ikizleri olmuş adam çok sevinmiş.Adam terfi etmiş hiç ilgilenmiyormuş sonra bir gün gençlik aşkıyla karşılaşmışlar aynı sitede oturuyorlarmış adam da evliymiş.Mesajlaşmaya başlamışlar kocası yakalamış dövmüş..

Inşallah fakedir. Ekside bu kullanici adiyla olan kişi erkek yazilarindan belli. Bilemedim valla. Bakalim hayirlisi göreceğiz inşallah. ..

ben sadece nıkıyle ınstagramdan baktım ama bıseyde goremedım acıkcası aynı nıckten bırı vardı bısey yapmadım valla bzdemı gıtcaz arada suçmu ısledım yanı bıdaha boyle onemlı konularda dıkkat edeyım barı ya

Valla sanirim bi kavga gürültü var bu konuda. Bilmiyem okuyamadim bütün yorumları.
Neyse...
Sevgili konu sahibi, bir erkek ne kadar sucluysa, bir kadin da o kadar suçludur.
Aldatilan kadina çoğu zaman "bir sans daha ver kocana" deniliyorsa, esasen aldatilan kocaya da denmelidir.
Lakin vahşi insanoglu buna müsaade etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…