- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi Bilinmezeyolculukk
-
Size hep söylemek istedim bugüne kısmet oldu çok güzel bir bayansiniz maşallah :) babamın amcasının oğlu bizde şu anda kendisi müracaat savcısı bilal abi bu durumda bir suç oluşmuş olur mu dedim eğer kişi oysa ve başlarına bir şey gelirse ifsadan dolayı suç olurmuş.yok o değilse ve başka kişi zan altında birakildiysa dava acarsa degerlendirilirmis. Birinde kamu davası gibi oluyormuş diğerinde karşı tarafın tasarrufunda
Size hep söylemek istedim bugüne kısmet oldu çok güzel bir bayansiniz maşallah :) babamın amcasının oğlu bizde şu anda kendisi müracaat savcısı bilal abi bu durumda bir suç oluşmuş olur mu dedim eğer kişi oysa ve başlarına bir şey gelirse ifsadan dolayı suç olurmuş.yok o değilse ve başka kişi zan altında birakildiysa dava acarsa degerlendirilirmis. Birinde kamu davası gibi oluyormuş diğerinde karşı tarafın tasarrufunda
Medim bize yazabilecek kadar rahatsa ölüm tehlikesi olabilme ihtimali bana göre yok tabii bizlerin tahminleri ile olacak iş değil Kazen e yazmakla iyi etmişsin o gerekeni yapar.Görelim bakalım...
Fake miyim yani?
@defnehannn
burda link paylasilmadi ayni nicki almis instagramla yani kendi sucu diyebiliriz
İçeriği boşaltmak yasak büyük ihtimalle ondan banlandı...Banlanmış zaten balım konu sahibi..Belki inceliyorlardır.
Sonunu dusunmelisiniz. KK büyük bir platform tanıdık çıkma ihtimali çok. umarım bir yerlerde birilerinin canınin yanmasına,zan altında kalmasına , ifşa olmasına sebep olmamissinizdir. Gerçekten konu inşallah fakedir. Bu da hepimize ders olurAnaaammmm biz de mi gume gittik yani? Ya ben erkektir diye şey etmistim ama neyse bakalim ne olacak...
Şimdi bu bağyan çok kötü bir çocukluk geçirmiş aile tarafından falan sonra birini çok sevmiş o kişi bunu sevmemiş ama bunun zoruyla evlenmişler adam hiç benimseyememiş çocuk yapmışlar yine aynıymış sonra ikizleri olmuş adam çok sevinmiş.Adam terfi etmiş hiç ilgilenmiyormuş sonra bir gün gençlik aşkıyla karşılaşmışlar aynı sitede oturuyorlarmış adam da evliymiş.Mesajlaşmaya başlamışlar kocası yakalamış dövmüş..Hadi ya o kadar vahimmi okuduysan eccik anlatsana meraklandim sincik
Sonunu dusunmelisiniz. KK büyük bir platform tanıdık çıkma ihtimali çok. umarım bir yerlerde birilerinin canınin yanmasına,zan altında kalmasına , ifşa olmasına sebep olmamissinizdir. Gerçekten konu inşallah fakedir. Bu da hepimize ders olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?