- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Bilinmezeyolculukk
-
Ya arkadaslar kadin kocasini aldatmis siz kalkmissiniz hatanin yarisi da esinde diyorsunuz peki aldatildim diyen kadinlara neden aynisi demiyorsunuz? Aldatmanin bir sebebi mi olmalı? O zaman aldatilan bütün kadinlarin da yuzde 50 suçu var. O zaman onlarin kocalarini da eleştirmeyelim..
Eğer eşi gormeseydi devam edecekti.
Konu sahibi sizin tek korkunuz cevrem duysa ne der... öyledegil mi?
ASLA KORKUM CEVREM DEGIL. ÖLMEYI DÜŞÜNEN BIRIYIM TEK KORKUM COCUKLARİM
Bu durumda Siz nasil hala evinizde oturabiliyorsunuz?ARKADASLAR AZ ÖNCE ESİMİ SEVIYORUM ŞIMDI DE CAN GÜVENLIĞIM YOK DIYE YAZANİNİZ VAR. TEKRAR EDIYORUM
ESİMİ COK SEVIYORDUM HEP COK SEVDIM. BU HATAYİ YAPARKEN BEN BEN DEĞILDIM NASIL YAPTİGİMİ İNANİN BILMIYORUM. BENI EVDEN KOVMUYOR BANA BEN GIDIP DÜŞÜNÜP KARAR VERECEĞIM DEDI. VE AILEM ONUN KARARİNİN BENI ÖLDÜRMEK OLMASİNDAN KORKUYOR. ACİK YAZMAK ISTEMEMIŞTIM
Alıntılardan kaynaklanan bir problem vardıbu mesajlar ne demek oluyor,konu sahibi kendi kendine cevap mı yazmış
konu sahibi banlandığına göre işin içinde farklı şeyler var.
bu mesajlar ne demek oluyor,konu sahibi kendi kendine cevap mı yazmış
haa içerik boşaltmaktanda gidebilir bakBanlanmış konu sahibi..İçerik boşaltmaktan mı yoksa başka bi mevzu mu var?
Yalnız kızı ifşa etmediniz inşallah ? Instagram linkleri filan. O kadın instagramdaki kişi değilse bu sefer onu zan altında biraktiniz. Yapacağıniz dedekliflige ya... Site Yönetimi bakın bu da suçtur. Burada ifşa veya zan altında bırakma var instagramdaki kişiyi durumdan haberdar ediyorum. Umarım gerekeni yapar
Browni gülerken boğazımda kalmayaydı iyiydi..La bi bırakaydinda okuyaydik hemen silmisin
Hadi ya o kadar vahimmi okuduysan eccik anlatsana meraklandim sincikBrowni gülerken boğazımda kalmayaydı iyiydi..
Size hep söylemek istedim bugüne kısmet oldu çok güzel bir bayansiniz maşallah :) babamın amcasının oğlu bizde şu anda kendisi müracaat savcısı bilal abi bu durumda bir suç oluşmuş olur mu dedim eğer kişi oysa ve başlarına bir şey gelirse ifsadan dolayı suç olurmuş.yok o değilse ve başka kişi zan altında birakildiysa dava acarsa degerlendirilirmis. Birinde kamu davası gibi oluyormuş diğerinde karşı tarafın tasarrufundaKişisel bilgileri yazıyorsa ins te evet maalesef bu da suçtur.
Kazene yazdım..Kayıtsız kalacağını sanmıyorum.
Salak yerine mi konuluyoruz yoksa gerçekten çocukların hayatı mı söz konusu anlayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?