Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

Ben eksisozlukte hesabin varmis dedigim an konum kapatilsin istiyorum sana da hakkimi helal etmiyorum bayan! Dedi. Hangi kadin su zamana kadar burada bayan demistir ki?

bu mesajlar ne demek oluyor,konu sahibi kendi kendine cevap mı yazmış

Bu durumda Siz nasil hala evinizde oturabiliyorsunuz?
Bence acilen esinizin size ulasamayacagi bir yere gidin . ailenizin yanina filan. Onlar da biliyorlar ve oldürülmenizden korkuyorlar da nasil sizi evinizde birakiyorlar.alin cocuklarinizi ve hemen ailenize sıginin. Allah yardimciniz olsun .

Yalnız kızı ifşa etmediniz inşallah ? Instagram linkleri filan. O kadın instagramdaki kişi değilse bu sefer onu zan altında biraktiniz. Yapacağıniz dedekliflige ya... Site Yönetimi bakın bu da suçtur. Burada ifşa veya zan altında bırakma var instagramdaki kişiyi durumdan haberdar ediyorum. Umarım gerekeni yapar

acaba fakemı cıktı yoksa konularınımı sıldı dıyemı ban yedı merak ettım bızede bılgı verın Mune abla merak ettım

Kişisel bilgileri yazıyorsa ins te evet maalesef bu da suçtur.

Kişisel bilgileri yazıyorsa ins te evet maalesef bu da suçtur.
Size hep söylemek istedim bugüne kısmet oldu çok güzel bir bayansiniz maşallah :) babamın amcasının oğlu bizde şu anda kendisi müracaat savcısı bilal abi bu durumda bir suç oluşmuş olur mu dedim eğer kişi oysa ve başlarına bir şey gelirse ifsadan dolayı suç olurmuş.yok o değilse ve başka kişi zan altında birakildiysa dava acarsa degerlendirilirmis. Birinde kamu davası gibi oluyormuş diğerinde karşı tarafın tasarrufunda

Kazene yazdım..Kayıtsız kalacağını sanmıyorum.

Salak yerine mi konuluyoruz yoksa gerçekten çocukların hayatı mı söz konusu anlayalım.

Medim bize yazabilecek kadar rahatsa ölüm tehlikesi olabilme ihtimali bana göre yok tabii bizlerin tahminleri ile olacak iş değil Kazen e yazmakla iyi etmişsin o gerekeni yapar.Görelim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…