Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

Ayrilmak varken,aldatmayi anlamiyorum.
Ayrilmaya gucun yok,cesaretin yok,belki bir meslegin yok. Ama aldatmaktan daha zor degildir bosanmak.

Cok büyük hatalar yapmissiniz. Esinizin affedebilecegini dusunmuyorum affetse bile daha kötü olur her sey. Hayat bazen hic istemedigimiz şeyleri karşımıza cikarabiliyor. Ne diyecegimi bilemiyorum, bence siz simdilik Eşinizi bosverin de Allahtan af dileyin, evlatlarinizdan af dileyin. Eşiniz cinsi anlamda bir seyler yasadiginizi da dusunmustur dogal olarak.

Ne diyeyim Allah affetsin...

Nete nasıl izin verdigini soranınız olmuş. Su an evden çıkmam, telefon konuşmam, net kullanmam yasak degil ki. Esim bana defol git o adamla affedersin ama yat istersen dedi. Ben evden çıkmıyorum ona yalvarmaktan başka Birşey yapmıyorum

Mesleğim var. Esimi cok sevdim ve sadece cok yalnız kaldım. Anlamanızı bekleyemem bende burada bu konuları okuyup kızan biriydim.
ama
Geri donse unutamaz mı hersey eskisi gibi olamaz mı? Bu arada cinsi hic bir durum olmadı hatta yüzyuze buluşmamız bile olmadı ama esim tabi ki bunu bilmiyor. Öğrenmek istiyor herseyi. Bunu bekliyormuş

Çocuklarınıza size ve eşinize yazık. Boşanın Şeytana uydum Yaptım demesi kolay. Üzgünüm ama yazmak istediklerimi yazamıyorummm.................

pardon ama hem çocuk yapmaya kadar verdim diyorsunuz hemde ilk çocuğunuzun sorumluluğunu alamayacak kadar yorgunum diyorsunuz o çocukların ne günahı var boşansanız olan gene onlara olacak...
evli insanların aldatması kadar kötü bişey yok aynı yastığa bu kadar zaman baş koyduğunuz ve hayatına zorla girdiğinizi söylediğiniz bi adama bunları yaşatmaya hakkınız yok...

hatalar insanlar içindir.. hatanızı anladıysanız eşinize bunu kanıtlamanız gerekecek ama baya zor olacak güven bir kez gittiği zaman geri gelmiyor malesef.. yalnız ben bi yere takıldım..dünyanın en güzel aşkını yaşıyordum demişsiniz,eşinize yakalandıktan sonrada eşimi çok seviyorum diyorsunuz.. gerçekten sevgimi eşinize hissettiğiniz yoksa alışkanlık çocuklarınızın babası olarak gördüğünüz biri mi? bunu ayıramadım ben anlattıklarınızdan

Ha bi de o adamin karisi var. Allah askina hadi kendi evlatlarini kendi yuvani dusunmedin de hemcinsinden ne istedin be kadin?
Burada bir kadin aldatildim diye konu acsaydi şeyi kopsuna kadar bir sürü laf soylenirdi..

O yuzden güzel yorum yapilmasini da beklemeyin lütfen. ..

yazıkk çocuklarınıza, eşinize, evlilğinize yazık eğer bekar olsaydınız bunun hesabı sadece sizden sorulurdu öbür taarafta ama üç çocuk ve eşinizin hakkına nasıl girdiniz peki ...benimde eşim ilgilenmez güzzel söz söylemez açım gerçekten açımm sevgiye güzel söze çünkü kadın için yeme içme kadar önemlidir sevilmek güzel söz duymak özel oldugunu hissetmek ... ama sizin yaptığınız sadece eşinize ihanet değil üç çocuğunuza da ...

Yaptiginizi mesru gostermek gibi bir niyetim yok ama esiniz hic mi kendi ustune alinmamis ? Madem evlenmeyi kabul ettin kardesim, o zaman hic ilgi gosterme, sevgi gosterme eeeee bu kadin da robot degil ki tabi ki ilgi sevgi arayacak. Sucun hepsi sizde degil, yarisi da esinizde. Siz seytana uydunuz ama durduk yere degil, bunun altinda yatan sevgisizlik. Kimse durduk yere seytana uymuyor.

Simdi bu hikayede bas suclu sizsiniz, madem adam sevmiyordu affiniza siginiyorum ama resmen yapismissiniz herife. Herif de suclu aslinda, istemiyorsan evlenmeseydin kardesim......madem evlendin evliligin gereklerini yerine getireceksin.

Ben esinizin cok da mutsuz oldugunu , igrendigini falan zannetmiyorum zira sizi pek sevmiyormus zaten. Gitseniz de gitmeseniz de ona darbe olamz.

Olanlar iyi olmus bence, madem hayatinizdan mutsuzsunuz evliliginizin bitmesi hayriniza olmus. Bundan sonra iyi secimler yapmanizi dilerim.

Bosansaniz bile bir sey kaybetmeyeceksiniz ki, zaten mutlu olsaydiniz bu herifle bu kadar arayista olmazdiniz. Bosansaniz bile uzulmeyin derim.

Mesleğim var. Esimi cok sevdim ve sadece cok yalnız kaldım. Anlamanızı bekleyemem bende burada bu konuları okuyup kızan biriydim.
ama
Geri donse unutamaz mı hersey eskisi gibi olamaz mı? Bu arada cinsi hic bir durum olmadı hatta yüzyuze buluşmamız bile olmadı ama esim tabi ki bunu bilmiyor. Öğrenmek istiyor herseyi. Bunu bekliyormuş​
Siz olanız unutur muydunuz hiçbir şy olmamış gibi davranır mıydınız ?

Öncelikle sakin ol. Sukunetini koru. Herkes hata yapar. Yargılamak ne haddimize. Kendini garanti altına alicak bir birikimin ya da mesleğin var mi. Gidebilecek siginabilecek bi yakının var mi. Çocukların duymasın da yaşları kaç.

Öncelikle herkesten kendi adıma özür diliyorum. Okuyacaklarınız cogunuza bu saatte rezil gelecek seyler. Ama sizden baska kimsem yok. Derdimi anlattığım an kuyunun dibinde ölüme adım atmış olacağım. Tek çarem burası. Size Allah'ın adıyla yalvarırım yargılanmayın lütfen beni. Sadece bana bir el uzatın. Kesilen nefesime güç verin.
10 senelik evliyim. Esim dindar ve geleneklerine asırı bağlı biri. Ailesi buyuk ve oldukça katı insanlar. Uç cocuğum var. Ikisi ikiz oldu. Küçük yasta annesiz kalmış biriyim. 32 senelik hayatım aslında sadece acılardan ibaret.
Esimle severek evlendik diyemiyorum. Ben cok seviyordum evet ama o istemiyordu beni. Sorunluydum. Psikolojik olarak bitik biriydim. Annesizdim, maddi olarak zordaydim. Esim bana bir hediyeydi. Allah'ın bana verdigibir sansti. Zorumla hayatında kaldım. O hic istemedi. Yapamayız bak yapma e.. Dedi. Kabul etmedim. Inat ve tek taraflı sevgiyle evlendik.

İlk geceden itibaren bana soğuk oldu. Sabrettim. Ne evimiz ne evliliğimiz o hayallerdeki gibi oldu. Mutsuz soğuk bir ev. Pesinden kosan bir kadınım. Cocuk yapmaya karar verdim. Evliliğimizi kurtaracak ve beni sevecekti. Çünkü onun cocuğunun annesi olacaktım. Yaptık. Cocuk yapmamla birlikte esim işinde terfi etti. Ve her zamankinden daha da cok çalısmaya başladı
Onun hayatı telefon, is ve arada baktığı haber kanallariydi. Bense ilk cocuğumun sorumluluğunu bile alamayacak kadar yorgun ve bitkindim. Derken ikinci cocuk haberi geldi. İkizdi. O sevinmişti. O sevindiği icin bende sevindim. Bebeklerimiz olduktan sonra kendime nefes alacak bir an bile bulamadım.
Esim sürekli telefonda is konuşup dururdu. Kendisini dunyanın en saf insanlarindandir ayrıca. Ne bir baskası ne bir eski sevgilisi yoktur. Hayat boyu tek gayesi kariyer yapmak olan biridir.
Uç çocuklu ben, uç cocuğun altında kaldım. Yapamadım. Ilgilenemedim. Bir gun çocuklarımdan buyuk olanı sitedeki yaşıtı cocuğu dövunce cocuğun ailesiyle karşılaşmak durumunda kaldım..
Cocuğun babası benim evlenmeden önce üst sokagimda oturan ve hayran hayran baktığım gençlik askimdi. Gençlik askı dediysem tamamen platonik bir ask. Hayranlik.. Tanıdım gözlerinden. Konuştum aileyle. Sorunu hallettik. Ama sanki o da beni tanımış gibiydi.
Devamında bir kac kez daha site parkında karşılaşma sonucu telefon alışverişi yaptık.
6 aydır onunla görüşüyordum. Telefondan dunyanın en büyük askini yaşıyor gibi konuşuyordum. Sadece telefon. Sadece yazisma. O da evliydi çünkü. Üstelik karisi benim yaşıtım benden guzel ve aile sahibi olabilecek biriydi.
Esim soğukluğumu farketti. Ama kondurmadi. Derken gecen gece telefonumdaki mesajları yakaladı. Resimleri, ask sözlerini.. Komaya girene kadar dayak yedim. Suan hala bir gözüm kapalı. Ne aglayabiliyorum ne birilerine anlatabiliyorum. Cok korkuyorum.
Kocam cok sert biri. Aileside. Dini inançları kültürel inançları cok yüksek kişiler. Su ana kadar ailesine veya cevresine Birşey söylemedi. Ama hala aynı evdeyiz. Isinden izin aldı ve evdeyiz. Evde bakıcım var sadece. Belki de bu yüzden duruyor. Ama cok korkuyorum.
Esime yalvardım. Ağladım. Affetmesi icin cok dil döktüm. Ama benden igreniyor. Izin alıp bir aylığına gideceğim döndüğümde kararımı vereceğim diyor. Cok korkuyorum çünkü söylediği sözler cok ağır. Ailesini onu tanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Esimi cok seviyorum. Hep cok sevdim. Şeytana uydum hayatımın hatasını yaptım. Lütfen bana bir akıl verin benim tek kurtuluşum ölüm yoksa​
Tamamen ilgisizlikten boşluktan dolayı böyle bi hata yapmışın yargılamıyorum.tövbe et inşallah affeder eşin ne diyim bilemedimki.

Nete nasıl izin verdigini soranınız olmuş. Su an evden çıkmam, telefon konuşmam, net kullanmam yasak degil ki. Esim bana defol git o adamla affedersin ama yat istersen dedi. Ben evden çıkmıyorum ona yalvarmaktan başka Birşey yapmıyorum​
Hayatinizi esinizden sevgi dilenerek mi gecirekcesiniz, ayrilin artik cocuklariniza adayin kendinizi, bu evlilik kurtulmaz daha esiniz unutamaz yaptiklarinizi sevsin veya sevmesin aldatilmak kolay degil

kendinize yuvanıza yazık etmişsiniz..önceden sönük diye sıkıldığınız evliliğinizi arar oldunuz..çook hatalısınız..ama eşinizde hatalı , aşık olmayabilir size ama evlenmiş..ve bir eşe gereken ilgi ve alakayı gösterememiş..sizde sevgiye aç olduğunuzdan böyle bir hataya düşmüşsünüz..size kızdığım kadar buna sebebbiyet veren eşinizede kızıyorum yani..eşiniz ne derse desin razı olun, boşanmak istersede anlayışla karşılayın..güven önemlidir ve siz bu güveni kırdınız bir kere..

iyi de kocası zateb yapamayız evlenmeyelim demiş
konu sahibi de inat etmiş ? tabi o inat etme nasıl oldu neler yaptı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…