Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

Aldatmak kadar igrenc bir sey daha varmi acaba.heleki evli ve cocuklu ise dahada berbat bir durum.
Yukarda yazmissiniz ya huzurlu bir yuvam vardi diye.huzur bunun neresinde.hem adam sizi istemedigi halde evleniyorsunuz. Hemde hic haketmedigi seylerle karsi karsiya getiriyorsunuz.yargilamak icin demiyorum.
soylediginiz seyin seytana uydum demek kadar basit birsey olmadigni farkina varin diye soyluyorum.
Size soyleyebilecegim tek birsey var.siz sadece kendi yuvaninizi yikmadiniz o adamla birlikte iki aile yikildi.
siz siz olun daha fazla yuzsuzluk edip esinizin yuzune bakmaya kalkmayin.en kisa zamanda bosanin.nasil olsa mesleginiz, birikiminiz varmis.siz zaten kendinizi garantiye almissiniz daha fazla uzatmayin.

medeni cesaretiniz den dolayi tebrik ediyorum , herkesin yapacağı bir şey değil. sen kendini bile bile ateşe Attın Türk toplumunda bunu bir erkek yapınca %50 kesim tarafından affediliyor ama bir kadin yapınca malesef töre cinayetine kadar gidiyor Allah yardımcınız olsun.

Herkesın kendıne gore haklı sebeplerı vardır ben senı o kadar da haksız bulmadım sadece esının senın sevmediğini bıle bıle evlenmissin sevgisiz bir evlılıgı kabul ederek evlenmıssın bencıllık olmus. Hos gercı esın nıye evlenıyor kı sevmedıgı kadınla o da muamma. Neyse senınkı bıraz nankörlük olmus ama yapacak bır sey yok. Ne yaparsan yap o adamdan hamıle bıle kalsan esının senı dövme hakkı yoktur. Ben senın ıcın cok uzuldum belkı burada dıger yazan ınsanlar kadar Olgun degilim cıddıyetın farkında olmayabılırım igrendim falan yazamam asla senı yargılamam o sekılde olması gerekmiş oyle olmus Allah karsına çıkarmış yıllar sonra çocukluk askını denemiş senı... olabılır... Hayatın sonu degil ben esının boşanmak ısteyecegını sanmıyorum durust olmak gerekırse aldatıldıgınu kabul etmek onun ıcın zor olur toplum ıcınde. O tarz bır ınsan ıcın daha da zor.

Zaten iyi değilsin yorumumla kırıcı olmak istemem ama kusura bakma.
Bu durumda eşinden herkes tiksinir.

Tek taraflı bir sevgiyle evlenmişsin zaten büyük bir ümitle.

3 çocuğunun hatrına, eşinin ilgisini ve sevgisini kazanmak adına çabalayabilirdin.
Elin evli herifiyle aşk sözcükleri, bilmem ne tantanasına çaba harcayana kadar.

Yazık etmişsin..

Seni affederse o adam kendini nasıl affedecek?
Sadece kendini düşünüyor affetmesini istiyorsun.

Bence sen çok bencil birisin..

ARKADASLAR AZ ÖNCE ESİMİ SEVIYORUM ŞIMDI DE CAN GÜVENLIĞIM YOK DIYE YAZANİNİZ VAR. TEKRAR EDIYORUM

ESİMİ COK SEVIYORDUM HEP COK SEVDIM. BU HATAYİ YAPARKEN BEN BEN DEĞILDIM NASIL YAPTİGİMİ İNANİN BILMIYORUM. BENI EVDEN KOVMUYOR BANA BEN GIDIP DÜŞÜNÜP KARAR VERECEĞIM DEDI. VE AILEM ONUN KARARİNİN BENI ÖLDÜRMEK OLMASİNDAN KORKUYOR. ACİK YAZMAK ISTEMEMIŞTIM

Ben istiyorum ki kendinizi sadece esinizin yerine koyun ve bunun nasil bır yıkım oldugunu görün.
Rabbim kimseyi sasirtmasin.
arkadaslar hep böyle dua edin. Rabbim sen bizi sasirtma, eslerimizle evlatlarimizla imtihan etme deyin lütfen. ..

seni kınmıycam ınsan kınadıgı seyı yasamadan ölmezmıs herkezın bır sınafı bı ımtıhanı vardır..... sana yazacagım sen basta hata yapmıssın bu evlılıkle senı sevmeyen ıstemeyen bı ınsanla evlenmıssın hersey basdan bellıymıs aslında ben kesınlıkle esınde suc bulmuyorum cunku sen ısrar etmıs ınat etmıs evlenemıssın esın zaten olmayacagınız ıstemedıgını ve sevmedıgını soylemıs ama sen aldırıs etmemıssın hepsı bı hata senı sevmeyen bırıyle evlenmen ıyı gıtmeyen bu evlılıgı kurtarmak ıcın cocuk yapman yanlıs hers bastan sona sonrada bu ılgısızlıge sevgızılıge razı olarak bılerek evlendıgın cok sevıyorum dedgın esını aldatmmısın yanlıs buyuk cocuklarınada yazık ettın esın cocukların kendısınden olmadıgından suphe edıyordur emınım buna kım olsa oyle dusunur ve sen hem kednı hayatını hem cocuklarının hayatını maf etttın tehlıkeye attın yazık yavrucuklara nedesem bılmıyorum

ARKADASLAR AZ ÖNCE ESİMİ SEVIYORUM ŞIMDI DE CAN GÜVENLIĞIM YOK DIYE YAZANİNİZ VAR. TEKRAR EDIYORUM

ESİMİ COK SEVIYORDUM HEP COK SEVDIM. BU HATAYİ YAPARKEN BEN BEN DEĞILDIM NASIL YAPTİGİMİ İNANİN BILMIYORUM. BENI EVDEN KOVMUYOR BANA BEN GIDIP DÜŞÜNÜP KARAR VERECEĞIM DEDI. VE AILEM ONUN KARARİNİN BENI ÖLDÜRMEK OLMASİNDAN KORKUYOR. ACİK YAZMAK ISTEMEMIŞTIM​

Aileniz biliyor mu yani? Insanlara soylemesinden korkuyorum gibi bir seyler demistiniz??

BIR AY DÜŞÜNÜP GELECEGIM DEDI. AILESININ YANİNA GIDECEK. KORKUM BU YÜZDEN. BEN GITMESINI ISTEMIYORUM BEN ESKI HALIMIZE GERI DÖNMEK ISTIYORUM KAPİDAN BILE CİKMİYORUM SUAN

Eşinizin hayatını yeterince işgal ettiğiniz yeterli olmalı, bundan sonrası için eşinizin kararı ne olursa saygı duymaktan başka çareniz yok. Can güvenliğinizin olmadığını söylüyorsunuz o halde polisten yardım isteyeceksiniz

Bu konu inandırıcılığını yitirmeye başladı.

BIR AY DÜŞÜNÜP GELECEGIM DEDI. AILESININ YANİNA GIDECEK. KORKUM BU YÜZDEN. BEN GITMESINI ISTEMIYORUM BEN ESKI HALIMIZE GERI DÖNMEK ISTIYORUM KAPİDAN BILE CİKMİYORUM SUAN​
Nerelisiniz siz ya? Ailenize nasil soylediniz? Ayy insallah bu konu fakedir...

Kendi ailemden cok yakınım olan kuzenim ve halam biliyor durumu. Çevremizden kimse bilmiyor. Bakici kadın şahit olduğu icin biliyor

Kendi ailemden cok yakınım olan kuzenim ve halam biliyor durumu. Çevremizden kimse bilmiyor. Bakici kadın şahit olduğu icin biliyor​

Peki kuzenin ve halan sana ne dedi?

Kendi ailemden cok yakınım olan kuzenim ve halam biliyor durumu. Çevremizden kimse bilmiyor. Bakici kadın şahit olduğu icin biliyor​

Peki kuzenin ve halan sana ne dedi?​

BANA SÖYLEDIKLERI ESIN COCUKLARİNİ COK SEVIYOR, üzerine varma evden çık orada durma bize gel. Ama ben istemiyorum. Yalnız bırakmak istemiyorum. Ailem can güvenliğimden korkuyor buraya gelmek istedi kuzenim bende gelmesini istemiyorum.

dna testi m
yaptığın asla kabuledilecek birsey değil. üstelik adam komşunuz. eşin Allah bilir görünce selam veriyordu. bir ay düşündükten sonra yüzüne dahi bakmaz düşündükçe kin dolar bence.

sevmeyen istemeyen adamla evlenmişsiniz. sonu da uygunsuz olmus. dua edin de ayrılınca cocuklatı almasın elinizden.​

BANA SÖYLEDIKLERINI BURAYA YAZMAK ISTEMIYORUM AMA ÇOCUKLARLA ILGILI FIKIRLERI COK ACİ BU YÜZDEN KORKUYORUM​
i yaptıracak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…