- 1 Aralık 2014
- 30
- 4
- 1
- 43
- Konu Sahibi Bilinmezeyolculukk
-
Bilgece, bence burda asıl konu bunlar değil de kadının ve çocuklarının güvenli bir durumda olmaması şu an. Töre cinayeti diye bu kadın öldürülebilir.Ya arkadaslar kadin kocasini aldatmis siz kalkmissiniz hatanin yarisi da esinde diyorsunuz peki aldatildim diyen kadinlara neden aynisi demiyorsunuz? Aldatmanin bir sebebi mi olmalı? O zaman aldatilan bütün kadinlarin da yuzde 50 suçu var. O zaman onlarin kocalarini da eleştirmeyelim..
Eğer eşi gormeseydi devam edecekti.
Konu sahibi sizin tek korkunuz cevrem duysa ne der... öyle degil mi?
O halde şu an bir şekilde güvenliğinizi sağlamaya çalışın, en azından çocuklarınız için yapın bunu. Kendi ailenizden yardım alın, onlar da yardım edecek tipten insanlar değilse, bir şekilde polisle irtibata geçin.TEKRAR YAZAYİM MESLEĞIM VAR MADDI BİRİKİMİMDE VAR BEN BU HATAYİ YAPARKEN KENDIMDE DEĞILDIM İNANİN SU AN BEN KENDIME NASIL YAPTİN DIYORUM NASIL YAPTİM BUNU COCUKLARİMA KENDIME
ESİM BENI SEVMIYORDU EVET AMA EN AZİNDAN HUZURLU BIR YUVA VARDI COCUKLARİMİN BABASİ VARDI BEN SU AN KENDI ELİMLE BERBAT ETTIM BUNU
GÜVENLIĞIMI SORAN OLMUŞ. İNANİN GÜVENDE DEGILIM. HATTA SADECE BEN DEGIL COCUKLARİMDA DEGIL
Bu durumda boşanmaktan başka ne yapabilirsin?TEKRAR YAZAYİM MESLEĞIM VAR MADDI BİRİKİMİMDE VAR BEN BU HATAYİ YAPARKEN KENDIMDE DEĞILDIM İNANİN SU AN BEN KENDIME NASIL YAPTİN DIYORUM NASIL YAPTİM BUNU COCUKLARİMA KENDIME
ESİM BENI SEVMIYORDU EVET AMA EN AZİNDAN HUZURLU BIR YUVA VARDI COCUKLARİMİN BABASİ VARDI BEN SU AN KENDI ELİMLE BERBAT ETTIM BUNU
GÜVENLIĞIMI SORAN OLMUŞ. İNANİN GÜVENDE DEGILIM. HATTA SADECE BEN DEGIL COCUKLARİMDA DEGIL
Az önce yuvami kurtarmak istiyorum diyordun şimdi can güvenliğim yok diyorsunARKADASLAR ESIMIN AILESI ÖĞRENSE ZATEN ONLAR HEM BENI HEM KARSİ TARAFİ ÖLDÜRÜR. ESIM HALA SAGLİKLİ DEGIL KARARİMİ VERECEĞIM DIYOR. VE KORKUM COCUKLARİMADA BIRŞEY YAPMASİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?