Şeytana uydum aldattim hayatım bitti

TEKRAR YAZAYİM MESLEĞIM VAR MADDI BİRİKİMİMDE VAR BEN BU HATAYİ YAPARKEN KENDIMDE DEĞILDIM İNANİN SU AN BEN KENDIME NASIL YAPTİN DIYORUM NASIL YAPTİM BUNU COCUKLARİMA KENDIME

ESİM BENI SEVMIYORDU EVET AMA EN AZİNDAN HUZURLU BIR YUVA VARDI COCUKLARİMİN BABASİ VARDI BEN SU AN KENDI ELİMLE BERBAT ETTIM BUNU

GÜVENLIĞIMI SORAN OLMUŞ. İNANİN GÜVENDE DEGILIM. HATTA SADECE BEN DEGIL COCUKLARİMDA DEGIL

İlgisi çekici gelmiş. yani eşinizden göremediğiniz ilgi. keşke en başında sevmediğini kabullenmeseydiniz. olan olmuş. zaten mutlu bir evlilik değilmiş. hayırlısı.

Ya arkadaslar kadin kocasini aldatmis siz kalkmissiniz hatanin yarisi da esinde diyorsunuz peki aldatildim diyen kadinlara neden aynisi demiyorsunuz? Aldatmanin bir sebebi mi olmalı? O zaman aldatilan bütün kadinlarin da yuzde 50 suçu var. O zaman onlarin kocalarini da eleştirmeyelim..
Eğer eşi gormeseydi devam edecekti.
Konu sahibi sizin tek korkunuz cevrem duysa ne der... öyle degil mi?

yaptığın asla kabuledilecek birsey değil. üstelik adam komşunuz. eşin Allah bilir görünce selam veriyordu. bir ay düşündükten sonra yüzüne dahi bakmaz düşündükçe kin dolar bence.

sevmeyen istemeyen adamla evlenmişsiniz. sonu da uygunsuz olmus. dua edin de ayrılınca cocuklatı almasın elinizden...

Yaptığınız yanlış. Çok çok zor bir durum. Birde çocuklarınız var. Bence eşinizle oturup; mantıklı bir şekilde konuşmayı deneyin. Sakinleşmesini bekleyin. Ama pek umut göremiyorum. En güzeli boşanmak gibi geliyor bana da. Bol bol dua edin. Ölüm ü sakın düşünmeyin, ölüm bir çare değil. Eşinizi siz daha iyi tanıyorsunuz, biraz zaman geçtikten sakinleştikten sonra ( diyorum ama tabii adamın aklında ne düşünceler vardır, bilemem. ) oturun ve herşeyi açık açık anlatın.

Ya arkadaslar kadin kocasini aldatmis siz kalkmissiniz hatanin yarisi da esinde diyorsunuz peki aldatildim diyen kadinlara neden aynisi demiyorsunuz? Aldatmanin bir sebebi mi olmalı? O zaman aldatilan bütün kadinlarin da yuzde 50 suçu var. O zaman onlarin kocalarini da eleştirmeyelim..
Konu sahibi sizin tek korkunuz cevrem duysa ne der... öyledegil mi?​

ASLA KORKUM CEVREM DEGIL. ÖLMEYI DÜŞÜNEN BIRIYIM TEK KORKUM COCUKLARİM

Bilgece, bence burda asıl konu bunlar değil de kadının ve çocuklarının güvenli bir durumda olmaması şu an. Töre cinayeti diye bu kadın öldürülebilir.

yaptığın asla kabuledilecek birsey değil. üstelik adam komşunuz. eşin Allah bilir görünce selam veriyordu. bir ay düşündükten sonra yüzüne dahi bakmaz düşündükçe kin dolar bence.

sevmeyen istemeyen adamla evlenmişsiniz. sonu da uygunsuz olmus. dua edin de ayrılınca cocuklatı almasın elinizden.​

BANA SÖYLEDIKLERINI BURAYA YAZMAK ISTEMIYORUM AMA ÇOCUKLARLA ILGILI FIKIRLERI COK ACİ BU YÜZDEN KORKUYORUM

Hanim efendi seytana uydum ne demek?
Hadi adam diyelim size surekli kas goz ediyodu israr ediyordu pesinizdeydi fln oyle kandiniz esinizde soguktu size karsi o sekil bir hata yaptiniz desek....
Oyle degil ki adami gorur gormez gozlerinden tanidim genclik askim diyip siz kendiniz bile isteye bu gunaha girmissiniz..
Kimse sizi kullanmamis kimse sizi kandirmamis siz kimseye degil kendinize uyarak hata yapmissiniz..

Boyle bir esten bende igrenirdim..
Esinz yine iyi davranmis dusuncem demis.
Ben direk bosar gozunun yasina bile bakmaz beni aldattigi kisiyede tazminat davasi acardim..
Herkes herkesin gercek yuzunu gorsun tanisin ask yasadiginiz o adamin karisinada yazik..
Kadinin kadindan baska dusmani asla yoktur!

Sizede diyebilecegim tek sey birazcik onurunuz varsa bosanin.

O halde şu an bir şekilde güvenliğinizi sağlamaya çalışın, en azından çocuklarınız için yapın bunu. Kendi ailenizden yardım alın, onlar da yardım edecek tipten insanlar değilse, bir şekilde polisle irtibata geçin.

Konu sahibi sizin tek korkunuz cevrem duysa ne der... öyledegil mi?​

ASLA KORKUM CEVREM DEGIL. ÖLMEYI DÜŞÜNEN BIRIYIM TEK KORKUM COCUKLARİM​

Allahtan af dileyin bence. Ve gidin o adamin karisinin ayaklarina kapanip da af dileyin. Hadi siz mutsuzdunuz nasil baska bir kadini da mutsuz edebilirsiniz? Allah korusun böyle bir kadin benim eşime yapissa hayatını mahvederim, kendi ellerimle oldururm. Yanlis anlamayin ama kadinlik duygularimla konusuyorum anladiniz mi? Allahtan af dileyin, gidin kadından helallik alin cunku Alah her seyi affeder ama kul hakko asla asla asla, dogruyu soyleyin eşiniz gormeseydi devam edecek miydiniz?

çok yalnış yapmışsın arkadaş çok.. benim düşüncem eşin bu işi belgeleyip çocukların vekaletni alırsa ne yapacaksın
Allah affetsin seni yardımcın olsun

Tövbe edin. Allahtan af dileyin önce. dua edin. eşinizin unutacağını sanmam. unutulacak bi şey değil. umarım bu zor zamanları atlatırsınız.

ARKADASLAR ESIMIN AILESI ÖĞRENSE ZATEN ONLAR HEM BENI HEM KARSİ TARAFİ ÖLDÜRÜR. ESIM HALA SAGLİKLİ DEGIL KARARİMİ VERECEĞIM DIYOR. VE KORKUM COCUKLARİMADA BIRŞEY YAPMASİ

hepimiz insanız , insan neleri asla yapmam diyorda yapıyor malesef. bir gaflet anı oluyor demekki. Allah şaşırtmasın
öncelikle Allah affetsin. bol bol dua et.

Bu durumda boşanmaktan başka ne yapabilirsin?

bak kardes bu dunya imtihan dunyasi senden seytana uyup bu dunya imtihanini kaybetmissin namaz kil Allaha yonel hakkinda hayirlisi olsun olum care degil inan ki Rabbime yonel tovbe et yalvar otur seccadede dua bilmesen bile icinden geldigi gibi konus Rabbimle tevbe et hakkinda hayirlisini dile bundan baska yapacak pek biseyin yok

Bilgece, bence burda asıl konu bunlar değil de kadının ve çocuklarının güvenli bir durumda olmaması şu an. Töre cinayeti diye bu kadın öldürülebilir.​

canim emin ol töre cinayeti olsaydi eşi gördüğünde oldururdu. Herkesi arardi. Eşi kimseye soylemez bence çünkü soyleseydi coktan soylerdi ve bence bosanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…